Handelsagent ZZP makelaar vestiging De Pijp

Over Bieden en Wonen
Bieden en Wonen is in 2008 opgericht als platform voor externe makelaars om huizen op een eerlijke en transparantie manier te verkopen. Door de jaren zijn we geëvalueerd en werken wij nu met 10 franchise Bieden en Wonen makelaarskantoren door het land verspreid. Dankzij ons digitale biedplatform en transparante manier van zaken doen zijn we uitgegroeid tot een van Nederlands meest innovatieve makelaars. Met een team vol ondernemende makelaars werken wij vanuit alle locaties in Nederland aan onze missie om de grootste transparante makelaar van Nederland te worden.


Wat jij gaat doen
Door de successen van onze vestiging in De Pijp in Amsterdam zijn wij op zoek naar een extra verkoopmakelaar om ons team mee uit te breiden. Je zal onder de noemer ‘handelsagent’ vanuit het kantoor in De Pijp handelen op basis van een agentuurovereenkomst.
Je handelt vanuit de Bieden en Wonen-naam onder de vestiging van de franchisenemer, welke als werklocatie is gelegen aan de Eerste Jan Steenstraat 66 hs. Lijkt jou het geweldig om de woningmarkt transparant te maken en tegelijkertijd te gaan ondernemen vanuit een verkoopmakelaar functie? Wellicht is deze functie iets voor jou.

Jouw profiel
In bezit van een makelaarsdiploma
Pro-actief
Zelfstandig
Ervaring in makelaardij (minimaal 1 jaar)
Ervaring met CRM systeem Realworks
Zeer goed in sales
Goed in communicatie en mensenkennis
Gretig om extra te verdienen en de markt transparant te maken!

Verdiensten
Als handelsagent ben je werkzaam in de formule van Bieden en Wonen onder de vestiging Bieden en Wonen De Pijp in Amsterdam. De verdiensten voor een handelsagent bij Bieden en Wonen zijn in overleg.

Neem contact op voor meer informatie met het hoofdkantoor van Bieden en Wonen op 085 130 23 61 of Marco Verbeek op 06 54 27 53 32.