VACATURE NIET MEER BESCHIKBAAR

Handelsagent ZZP makelaar vestiging De Pijp

Bij Bieden & Wonen werken we aan een missie: de markt transparanter maken. Bouw jij mee aan de toekomst van de makelaardij?

Over Bieden & Wonen
Bieden & Wonen is in 2008 opgericht als platform voor externe makelaars om huizen op een eerlijke en transparantie manier te verkopen. Door de jaren zijn we geëvalueerd en werken wij nu met 10 franchise Bieden & Wonen makelaarskantoren door het land verspreid. Dankzij ons digitale biedplatform en transparante manier van zaken doen zijn we uitgegroeid tot een van Nederlands meest innovatieve makelaars. Met een team vol ondernemende makelaars werken wij vanuit alle locaties in Nederland aan onze missie om de grootste transparante makelaar van Nederland te worden.

Wat jij gaat doen
Door de successen van onze vestiging in De Pijp in Amsterdam zijn wij op zoek naar een extra verkoopmakelaar om ons team mee uit te breiden. Je zult onder de noemer ‘handelsagent’ vanuit het kantoor in De Pijp handelen op basis van een agentuurovereenkomst.
Je handelt vanuit de Bieden & Wonen-naam onder de vestiging van de franchisenemer, welke als werklocatie is gelegen aan de Eerste Jan Steenstraat 66 hs. Lijkt jou het geweldig om de woningmarkt transparant te maken en tegelijkertijd te gaan ondernemen vanuit een verkoopmakelaar functie? Wellicht is deze functie iets voor jou.

Jouw profiel

  • In bezit van een makelaarsdiploma
  • Pro-actief
  • Zelfstandig
  • Ervaring in makelaardij (minimaal 1 jaar)
  • Ervaring met CRM systeem Realworks
  • Zeer goed in sales
  • Goed in communicatie en mensenkennis
  • Gretig om extra te verdienen en de markt transparant te maken!

Verdiensten
Als handelsagent ben je werkzaam in de formule van Bieden & Wonen onder de vestiging Bieden & Wonen De Pijp in Amsterdam. De verdiensten voor een handelsagent bij Bieden & Wonen zijn in overleg.

Neem contact op voor meer informatie met het hoofdkantoor van Bieden & Wonen op 085 130 23 61 of Marco Verbeek op 06 54 27 53 32.