Start je eigen franchise makelaardij.
Onderscheidend online bieden concept.

Wil je meer omzet uit jouw klanten halen? Word franchisenemer bij Bieden en Wonen en werk mee aan onze missie om een transparante woningmarkt te creëren via ons digitale biedplatform. Onze unieke franchise formule wordt momenteel veel besproken als oplossing in de Tweede Kamer voor een eerlijker koopproces. Eerlijk online koopproces Geen makelaarsdiploma vereist Opleiding en trainingen aangeboden
Start je eigen franchise makelaardij. <br data-lazy-src=

Bieden en Wonen is een franchise formule en verkoopt woningen via haar digitale biedplatform. Wij bieden transparantie in de woningmarkt via ons daarvoor ontwikkelde biedplatform. Bieden en Wonen bestaat sinds 2008. Wij bieden hypotheekadviseurs in de woningmarkt de kans om zich als franchisenemer aan te sluiten bij Bieden en Wonen zonder dat er een makelaarsdiploma vereist is. De opleiding krijg je van de centrale organisatie.


Hypotheekleads en verkoopleads
Doordat bieders zich alvorens het bieden dienen te registreren, ontvangen wij contactgegevens van gemiddeld 11 woningzoekers per woning. Ruim de helft van deze mensen geeft bij de registratie aan op zoek te zijn naar een hypotheekadviseur. Nadat een hypotheekadviseur de opdracht krijgt, komt diezelfde lead weer terug bij Bieden en Wonen voor de verkoop van de woning mits het een doorstromer is. In Q4 van dit jaar verwachten wij een lead cross sell systeem hiervoor op te leveren en om deze reden zijn wij op zoek naar hypotheek adviseurs die willen uitbreiden naar de makelaardij.

De Bieden en Wonen lead cross/sell motor
Door het unieke concept van Bieden en Wonen genereert Bieden en Wonen leads via haar transparante biedplatform voor potentiële hypotheek afspraken en voor eigen verkoop afspraken met woning eigenaren die hun huis willen verkopen. De consument werkt graag samen met onze hypotheek adviseur. De bieders via ons platform geven aan dat zij een hypotheekgesprek willen en dat zij hun huis eventueel weer willen verkopen. Zo is het cirkeltje weer rond.

 

Bieden en Wonen en Ministerie van Binnenlandse Zaken

Het Ministerie van Binnenlandse Zaken gaf in de Tweede Kamer aan op 7 september 2021 dat de werkwijze van Bieden en Wonen en de transparantie die wij bieden een landelijke oplossing is voor de makelaardij om een eerlijk koopproces te waarborgen. Als initiatiefnemer in de markt zijn wij al sinds 2008 bezig met het transparanter maken van de markt. De behoefte is momenteel groot bij consumenten en de ministers. Wij zijn nauw in contact met het Ministerie en gaan ons concept binnen een paar maanden landelijk uitrollen. Er zijn nog maar een aantal exclusieve werkgebieden voor nieuwe franchisenemers over. Sluit je aan nu het nog kan, maak gebruik van onze formule en werk samen met ons aan een eerlijke woningmarkt. Klik hier om de video van de Tweede Kamer te zien (vanaf minuut 46).

 

Aanmelden aspirant franchisenemer

Ben je nieuwsgierig geworden? Vul het onderstaande formulier in en stuur ons een overzicht van jouw ervaringen. Wij beoordelen aan de hand daarvan of jij in aanmerking zal komen voor een exclusief werkgebied. Wij zijn ook bereikbaar rechtstreeks via het e-mail adres franchise@biedenenwonen.nl.

Stap 1 van 2

  • Vul hier in in welke regio jij een exclusief werkgebied zou willen hebben van 300.000 inwoners.
  • Onder welke naam kunnen we je vinden op LinkedIn?