Jouw huidige makelaardij uitbreiden?
Bied transparantie aan jouw klanten.

Heb jij een eigen makelaardij en wil jij jouw klanten ook maar al te graag transparantie bieden in de huidige ontransparante woningmarkt? De ouderwetse makelaardij maakt plaats voor onze innovatieve franchise formule. Wij bieden onder andere een slimmer verdienmodel. Er zijn bij ons nog maar een aantal exclusieve franchise werkgebieden beschikbaar in Nederland. Transparant biedplatform Courtage naar koper verleggen Innovatief makelaarsconcept Kosten voordeel bestaande makelaars
Jouw huidige makelaardij uitbreiden? <br data-lazy-src=

Bieden en Wonen is een franchise formule in de branche makelaardij. Inmiddels zijn wij uitgegroeid tot het snelst groeiende makelaarsconcept van Nederland. Binnenkort openen wij alweer onze 9e locatie in Nederland. Het succes heeft te maken met de samenloop van omstandigheden vanuit het Ministerie van Binnenlandse Zaken, de behoefte vanuit de consument in de markt en ons sterke onderscheidende concept in de markt. Door de hoge vraag in Nederland kunnen wij inmiddels uitbreiden naar alle provinces in Nederland. Voor ondernemers met een bestaande makelaardij bieden wij een voordeel aan om binnen onze formule te starten. Nieuwsgierig geworden? Lees snel verder.

Franchise voordelen bestaande makelaardij

Wij hebben onze software ontwikkeld op een manier waardoor geen andere ondernemer dit kan nabouwen. Wij bieden onze franchisenemers exclusiviteit in een werkgebied waarbinnen zij snel door kunnen groeien. Doordat een bestaande makelaar al ervaring heeft in de makelaardij scheelt dit ook tijd met het converteren van onze leads naar opdracht. Om die reden bieden wij bestaande makelaars een voordeel qua kosten bij onze formule.

slimmer goedgekeurd verdienmodel
centrale lead generatie
lead/cross sell concept (via franchise)
formule getoetst en goedgekeurd
compleet CRM systeem
geautomatiseerde workflows
automatisch facturatie systeem
centrale administratie
koppelingen met o.a. funda.nl
jouw eigen funda aansluitnummer
een bewezen en succesvolle formule
exclusief werkgebied
geen kantoorhuur kosten
onderdeel van groot landelijk team
lage instapkosten
voordelige lage bedrijfskosten
benodigde bedrijfsverzekeringen
handboek franchise formule

Biedplatform, kosten verleggen

Aanmelden aspirant franchisenemer

Ben je nieuwsgierig geworden? Vul het onderstaande formulier in en stuur ons een overzicht van jouw ervaringen. Wij beoordelen aan de hand daarvan of jij in aanmerking zal komen voor een exclusief werkgebied. Wij zijn ook bereikbaar rechtstreeks via het e-mail adres franchise@biedenenwonen.nl.

Stap 1 van 2

  • Vul hier in in welke regio jij een exclusief werkgebied zou willen hebben van 300.000 inwoners.
  • Onder welke naam kunnen we je vinden op LinkedIn?