Funda

Open je eigen franchise makelaardij.
Verkoop huizen via ons online biedplatform.

Inmiddels staat Bieden en Wonen landelijk bekend om haar transparante biedplatform. Wij zijn opgericht in 2008. Sinds wij in gesprek zijn met het Ministerie van Binnenlandse Zaken wordt onze werkwijze door de overheid als goed initiatief voor de Nederlandse makelaardij benoemd. Ben jij de franchisenemer die ons team komt versterken?

Geen makelaarsdiploma vereist
Opleiding tot makelaar
Uniek biedplatform

Onze franchise formule Bieden en Wonen verkoopt al ruim 14 jaar woningen van woningbezitters via het digitale op maat gemaakte opbod platform om zo de beste verkoopprijs te realiseren voor verkopers in Nederland. Wij helpen verkopers het beste bod te realiseren, door middel van opbieden, via ons biedplatform en daarnaast bieden wij kopers transparantie in het koopproces. Zou jij als makelaar franchisenemer meer informatie willen krijgen over onze franchise formule? Een makelaarsdiploma is niet direct een vereiste. Laat je gegevens achter als je denkt dat jouw profiel aansluit bij wat wij zoeken.

Over ons

 

Wat bieden wij je:

Verkoop leads
Uitstekende omzetpotentie
Digitaal biedplatform
Trainingen en opleiding
Centrale ondersteuning
Centrale administratie
Backoffice ondersteuning
Juridische ondersteuning
Centraal facturatie systeem
Uitstekende verzekering
CRM systeem
Eigen funda aansluitnummer
Bekendheid sinds 2008
Geen personeelskosten
Geen kantoorhuur kosten
Lage bedrijfskosten
Exclusief werkgebied

 

Ons biedplatform

Bieden en Wonen staat inmiddels landelijk bekend om haar transparante biedsysteem. Sinds 2008 is Bieden en Wonen initiatiefnemer in de markt op het gebied van transparant bieden.
Klik hier om ons opbod systeem te bekijken.

 

Verdiensten franchisenemer

De commissie van een franchisenemer varieert gemiddeld tussen de €3.500 en €12.500 (excl. 21% BTW) per geslaagde verkoop (na transport). Het mooie van onze formule is dat het verdienmodel van de franchisegever is gebaseerd op die van de franchisenemer. Indien de franchisenemer geen omzet draait, dan heeft de franchisegever ook geen omzet. Het is dus in ieders belang dat de franchisenemer slaagt. Onder andere om deze reden bieden wij opleiding en trainingen aan.

 

Financieringsmogelijkheden

Heb je eventuele interesse om als ondernemer te starten maar heb je niet het eigen vermogen om als ondernemer te kunnen starten? Dan kunnen wij een financiering aanbieden. Vraag de financieringsmogelijkheden na bij Bieden en Wonen. Er wordt een screening gedaan per kandidaat franchisenemer die wilt starten.

Informatie aanvragen

 

Telefonisch contact

Heb je al wat vragen? De formule eigenaar Caspar Phijffer is voor vragen telefonisch bereikbaar via 0638209760.

 

Franchise Open Dag

Wij organiseren binnenkort een open dag voor ondernemers aan die zich overwegen aan te sluiten bij onze franchise formule of die meer informatie willen krijgen. Op deze dag geven wij een presentatie aan kandidaat franchisenemers over de voordelen om als ondernemer binnen onze franchise formule te starten. Klik op de knop hieronder om meer informatie te lezen.

Franchise Open Dag

 

Ons concept

De verkoper kiest voor Bieden en Wonen en niet voor de traditionele makelaar omdat zij graag inzage willen hebben in de biedingen die worden gedaan (transparantie) en omdat de verkoper het beste bod op het huis wil krijgen (prestatie). Wij bieden dit. Bekijk de voorbeeld video hieronder.

 

Op de beurs

 

Interesse?

Omdat wij met exclusieve werkgebieden werken voor onze franchisenemers kan niet elke kandidaat franchisenemer zomaar bij ons starten. Wij doen een screening samen met franchise consult Koelewijn & Partners. Wij zijn ook bereikbaar rechtstreeks via het e-mail adres franchise@biedenenwonen.nl.

Stap 1 van 2

  • Vul hier in welk werkgebied je eventueel interesse hebt om een vestiging te openen.
  • Onder welke naam kunnen we je vinden op LinkedIn?

Succesverhalen

+ 7%! + 4%!
Richtprijs
€ 269.000
+ 7%!
Richtprijs
€ 325.000
+ 7%!
Richtprijs
€ 750.000
+ 7%!
Richtprijs
€ 350.000
+ 7%!
Richtprijs
€ 275.000
+ 7%!
Richtprijs
€ 565.000
+ 7%!
Richtprijs
€ 350.000
+ 7%!
Richtprijs
€ 295.000
+ 7%!
Richtprijs
€ 275.000
+ 7%!
Richtprijs
€ 750.000
+ 7%!
Richtprijs
€ 245.000
+ 7%!
Richtprijs
€ 175.000
+ 7%!
Richtprijs
€ 500.000
+ 7%!
Richtprijs
€ 235.000
+ 7%!
Richtprijs
€ 189.000
+ 7%!
Richtprijs
€ 245.000