Funda

Start je eigen franchise makelaardij

Bieden en Wonen is de eerste én enige landelijke makelaar die gebruik maakt van een volledig transparante biedsysteem. Met vestigingen van de Randstad tot de Veluwe bieden wij een makelaarsformule aan die hard aan populariteit wint. Bieden en Wonen zoekt franchisemakelaars door het hele land. Wat wij bieden?

Vernieuwend makelaarsconcept
Exclusief werkgebied
Makelaarsdiploma is een pre, maar geen vereiste (interne opleiding optioneel)

Bieden en Wonen Bij Bieden en Wonen zijn we op zoek naar enthousiaste ondernemers. Onze makelaardij franchise formule werkt al jarenlang met een transparant biedsysteem. De behoefte van woning verkopers naar een transparantere aanpak wordt alsmaar groter. Hierdoor groeien wij momenteel erg snel en zijn wij op zoek naar ondernemers die aan de profiel vereisten voldoen om een exclusief werkgebied als franchisenemer te kunnen exploiteren.

Bieden en Wonen vestigingen door het land

Wat ga je doen?

Als franchisenemer bij Bieden en Wonen ben je zelfstandig ondernemer, maar binnen een innovatief team. Je bezit één of meerdere franchise werkgebieden. Binnen dit werkgebied (bestaande uit circa 300.000 inwoners) heb jij exclusiviteit. Centraal wordt een groot deel van leads aangeleverd aan de franchisenemer. Deze leads dien jij als franchisenemer te converteren naar opdrachten om de woning van de woningbezitter te mogen verkopen. Jouw facturatie, administratie en centrale telefoonzaken worden voor jou uit handen genomen zodat jij ‘more time to sell’ hebt. Uiteraard worden er trainingen en opleidingen centraal aangeboden zodat jij uitmuntend voor de dag kan komen als makelaar bij de klanten.

Voordelen kosten

Wij bieden een totaal pakket aan ondernemers waarbij je eenvoudig je eigen makelaardij kan oprichten met een uniek transparant biedplatform. Je heb veel voordelen zoals lage bedrijfskosten.
Geen hoge maandelijkse kosten
Financieringsmogelijkheden
Geen personeelskosten
Geen backoffice kosten
Geen administratie kosten
Geen backoffice kosten
Geen software kosten
Geen kantoorhuur kosten

 

Verkopers kiezen voor ons

Via opbieden realiseren wij de hoogste verkoopprijs voor de verkoper. Bekijk de video hieronder wat onze franchise makelaars doen voor de verkoper.

 

Bekijk ons open biedingsplatform

De afbeelding hieronder geeft een voorbeeld weer van onze eerlijke open biedingsprocedure. Wij maken de woningmarkt transparant en eerlijk door middel van daarvoor speciaal geprogrammeerde en ontwikkelde software. Klik hier om de onderstaande woning op ons platform te bekijken.

Dit ben jij, de ideale franchisenemer:

Ondernemen zit jou in het bloed. Je toont leiderschap en draagt graag verantwoordelijkheden. Je bent in het bezit van een resultaatgerichte instelling met oog voor de lange termijn. Je bekommert je om de toekomst van je klanten, van je Bieden en Wonen werkgebied of vestiging en je medewerkers en uiteraard van de Bieden en Wonen-formule. Je houdt ervan écht het verschil te maken in een sterk concurrerende markt die continu in beweging is. Daarnaast werk jij graag mee aan de missie van Bieden en Wonen om de woningmarkt eerlijk en transparant te maken door middel van daarvoor speciaal ontwikkelde bied software.

Profiel vereisten

Affiniteit en/of ervaring met makelaardij dienstverlening
Ondernemend
Leiderschap
Resultaatgericht
Cijfermatig inzicht en analytisch vermogen
Minimaal HBO werk- en denkniveau
Pro actief
Goede contactuele eigenschappen

 

Interesse?

Laat dan van je horen. Stuur minimaal je inspirerende motivatie met CV naar ons toe.
Voor de volledigheid: een screening, het opstellen van prognoses en een eventuele assessment vormen een onderdeel van de selectieprocedure. Wij zijn ook bereikbaar rechtstreeks via het e-mail adres franchise@biedenenwonen.nl en de formule eigenaar Caspar Phijffer kan bereikt worden op 0638209760.

Stap 1 van 3

  • Vul hier in welk werkgebied je eventueel interesse hebt om een vestiging te openen.