Je eigen franchise onderneming starten?
Verkoop woningen via online bieden.

Een nieuw tijdperk is aangebroken! Onze franchise organisatie concurreert veel makelaars weg door de unieke onderscheidende formule. Bieden en Wonen verkoopt woningen via online bieden. Biedingen bij ons lopen via ons daarvoor ontwikkelde biedplatform en gaan altijd per opbod binnen een tijd die afloopt. Wij verkopen via internet bieden bij opbod de beste prijs voor de verkopers. Onze missie is om de woningmarkt transparant, eerlijk en open te maken door middel van onze software.
Je eigen franchise onderneming starten?<br data-lazy-src=

Bij Bieden en Wonen lopen biedingen digitaal via ons online biedplatform en daardoor realiseren wij via opbieden de beste verkoopprijs voor de verkoper. Het opbieden is volledig inzichtelijk voor alle kijkers en is te allen tijden onder notarieel toezicht. Hierdoor is onze werkwijze een eerlijke manier van aan- en verkopen van woningen. Wij leveren de franchisenemer de verkoop klanten aan en jij verkoopt de woningen via de internet veiling van Bieden en Wonen.

Wat ga je doen?

Wanneer je start als franchisenemer bij Bieden en Wonen ben je zelfstandig ondernemer en mag je jezelf makelaar noemen. Bij het starten van jouw eigen Bieden en Wonen onderneming krijg je exclusiviteit in een rayon van circa 300.000 inwoners. Je runt je eigen onderneming, maar met begeleiding van de centrale organisatie. Je staat er dus nooit alleen voor. De dagelijkse werkzaamheden bestaan voornamelijk uit het voeren van verkoopgesprekken met woningbezitters, het uitvoeren van bezichtigingen en het doen van de inspectie rondes en notaris afhandelingen zodat jouw verkoopcommissie op jouw rekening wordt gestort. De centrale organisatie doet jouw facturatie, administratie en geeft centrale ondersteuning en trainingen. Een makelaarsdiploma is niet direct een vereiste.

Wat krijg je van ons?

Online opbod veiling software
Verkoopleads voor omzet
Centraal marketing systeem
Administratie systeem
Facturatie systeem
Boekhoudkoppeling en systeem
CRM pakket en database
Een funda aansluitnummer
Ondersteuning en trainingen

Jouw kosten

Omdat je zelfstandig ondernemer bent, heb je uiteraard ook de bijkomende kosten die een ondernemer heeft. De kosten bestaan uit een eenmalige entreevergoeding om als ondernemer deel te kunnen nemen binnen de formule, marketing kosten voor het genereren van verkoopaanvragen, boekhoudkosten, accountant kosten, verzekeringskosten, CRM kosten en facturatie kosten. Deze totale kosten komen per maand ongeveer uit voor een franchisenemer op €2.250. Het grootste deel van de kosten zijn voor alle systemen die hierboven zijn benoemd en de marketing om voor leads voor jou te genereren.

Interesse?

Laat dan van je horen. Stuur minimaal je inspirerende motivatie met CV naar ons toe.
Voor de volledigheid: een screening, het opstellen van prognoses en een eventuele assessment vormen een onderdeel van de selectieprocedure. Wij zijn ook bereikbaar rechtstreeks via het e-mail adres franchise@biedenenwonen.nl en de formule eigenaar Caspar Phijffer kan bereikt worden op 0638209760.

Stap 1 van 2

  • Vul hier in in welke regio jij een exclusief werkgebied zou willen hebben van 300.000 inwoners.
  • Onder welke naam kunnen we je vinden op LinkedIn?