Funda

Een eigen franchise makelaardij starten?
Huizen verkopen via online bieden.

Onze franchise formule is in 2008 opgericht. Wij verkopen al jarenlang woningen via online bieden. Zou jij als franchise makelaar bij Bieden en Wonen woningen willen verkopen via een eigen franchise onderneming op ons online transparante biedplatform? De franchisenemers binnen onze formule krijgen onder andere volledige ondersteuning, trainingen, opleidingen en een klantenbestand voor omzet potentie binnen jouw rayon.

Onderscheidend vermogen
Geen makelaarsdiploma vereist
Uitstekende omzet prognose
Minimale financiële risico's
Bekendheid sinds 2008

Over onze formule

Bieden en Wonen is een franchise formule in de makelaardij en verkoopt woningen digitaal via een transparant online biedsysteem. Gegadigden bieden op een eerlijke manier via ons biedplatform tegen elkaar op. De verkoper bereikt de beste prijs en de koper heeft altijd transparantie rondom de biedingen die worden gedaan. Onze franchise formule is voor het grootste gedeelte gedigitaliseerd en geautomatiseerd. Zaken zoals de facturatie en backoffice van de franchisenemer lopen via onze daarvoor ontwikkelde geautomatiseerde systemen. De franchisenemer bij Bieden en Wonen kan zich hierdoor compleet richten op de groei van zijn/haar Bieden en Wonen franchise onderneming.

 

Financieringsopties 💶

Zou jij als ondernemer wel graag willen starten maar heb je niet het eigen vermogen om in een eigen franchise onderneming te investeren? Indien jij aan het juiste profiel voldoet (en er een mogelijke match zou kunnen ontstaan tussen jou en de franchisegever) dan kan je bij de formule manager de mogelijkheden na gaan voor een eventuele financiering vanuit de centrale organisatie. Een groot voordeel voor jou als ondernemer, is dat je niet met banken hoeft te praten in deze lastige periode.

Proefperiode ⏱️

Vind jij jezelf een echte ondernemer, maar zie je toch nog beren op de weg om voor een lange termijn direct een franchise contract te tekenen? Dan biedt de franchisegever in sommige gevallen een proefperiode aan voor een bepaalde tijd. Immers is het voor franchisegever minstens net zo belangrijk dat de franchisenemer goede resultaten heeft, omdat de verdiensten van de franchisegever gebaseerd zijn op de verdiensten van de franchisenemers. Na de screening wordt eerst gekeken of er een match kan zijn tussen jou en de franchisegever en de formule.

 

Franchise video

 

Geen makelaarsdiploma vereist

Wij bieden ondernemers in Nederland de kans om als makelaar te starten binnen een ervaren organisatie met bijna 15 jaar ervaring in de makelaardij, zonder dat de ondernemer hiervoor een makelaarsdiploma nodig heeft. Wij bieden een spoedopleiding aan waarin de ondernemer geschoold wordt tot makelaar.

Uitstekende omzet potentie

Bieden en Wonen heeft een uniek verdienmodel en een modernere formule. Door ons onderscheidend vermogen in de makelaardij kunnen wij zeer goed concurreren tegen andere makelaardijen in Nederland. Wij onderscheiden ons onder andere met ons verdienmodel en ons transparante biedplatform.

Minimale risico’s

Als je gaat ondernemen dan draag je altijd een risico met je mee. Bij Bieden en Wonen beperken wij dat risico zo veel als mogelijk voor onze aangesloten franchisenemers, door de maandelijkse kosten van de franchisenemer laag te houden en te allen tijden ondersteuning te bieden op alle gebieden waar nodig.

Verkoop leads

Het genereren van verkoop aanvragen in de makelaardij is van essentieel belang voor het behalen van omzet voor een franchisenemer. Met een slim leads systeem genereren wij leads voor jou. Het verdienmodel van franchisegever is gebaseerd op die van franchisenemer, dus ondersteunen wij de franchisenemer.

Waarom kiezen voor Bieden en Wonen?

Unieke en onderscheidende makelaarsformule
Verkoop lead generatie
15 jaar ervaring in makelaardij
Sterk ontwikkelde software
Trainingen en opleidingsmogelijkheden
Meer dan 18.000 unieke bezoekers p/m
Goede omzet voor franchisenemers
Je staat er nooit alleen voor
Financieringsmogelijkheden
Proef periode zorgt voor zekerheid

 

Brochure opvragen?

Wij verwelkomen je graag voor een presentatie en/of een kop koffie bij ons op kantoor om te kijken of er een match zou kunnen zijn tussen franchisegever en jou ondernemerschap. Voor snelle vragen is formule eigenaar Caspar Phijffer bereikbaar op 0638209760.

Stap 1 van 3

  • Vul hier in welk werkgebied je eventueel interesse hebt om een vestiging te openen.