Recente Objecten

loading...

+31 (0) 85 130 23 61

|

info@biedenenwonen.nl

Maandag t/m Vrijdag 9:00 - 18:00

FAQ

Wat doet Bieden en Wonen anders?

Een traditionele makelaar zet uw huis met een normale vraagprijs te koop in de markt. Bieden en Wonen zet uw huis te koop met een andere prijs en laten gegadigden tegen elkaar opbieden onder toezicht van een notaris. Wij willen een transparante woningmarkt en laten de biedingen dus onder ogen van een derde partij lopen (de notaris).

Daarnaast gebruikte Bieden en Wonen de nieuwste marketing middelen om uw huis nét wat anders te promoten zoals virtuele woning tours en meer.

Is dit geen executieveiling?

Nee, dit is geen executieveiling. Dit is een opbod verkoop en wijkt ver af van een veiling!

Hoe werkt het bieden via internet?

Bieden via internet is een optie bij Bieden en Wonen, maar u hoeft hier niet perse gebruik van te maken. Wij zetten uw huis eventueel te koop met een vanafprijs. Onze Bieden en Wonen adviseur/makelaar komt bij u langs en bepaalt deze vanafprijs óf vraagprijs met u. Dit is dus de bodemprijs. Uw huis wordt nooit daaronder verkocht. Nadat wij samen met u de vanafprijs hebben bepaalt, spreekt u een minimale verkoopprijs af met de Bieden en Wonen makelaar. Uw huis wordt nooit verkocht onder deze prijs.

Ben ik na dit ''opbod-effect'' verplicht om te verkopen?

Nee, u bent nooit verplicht om te verkopen. Het is een vrijwillige opbod verkoop, waarbij uw huis net iets slimmer gepromoot wordt. U houdt na alle biedrondes te alle tijden het recht van gunnen.

Hoe ziet het verkoop traject eruit?

U tekent de bemiddelingsopdracht met onze Bieden en Wonen adviseur. Dit is een lokale expert die verstand en kennis heeft van de lokale markt waarin uw huis ligt. Vervolgens doen zij ook de volledige marketing en promotie. Zowel via internet als fysiek. Gedurende het traject kan per opbod geboden worden óf op een afgesproken verkoopdatum. Dit beslist u zelf.

Wat als er geen verkoop heeft plaatsgevonden na 30 dagen?

Dan herhalen wij het volledige traject kosteloos nogmaals voor u.

Komt mijn huis ook op Funda?

Ja, wij plaatsen uw huis op Funda met een volwaardige presentatie. Via onze marketing kanalen zoals een landelijke mailing bereiken wij ongeveer 4,1 miljoen potentiële kopers. Daarnaast kunt u optioneel kiezen voor een virtuele woning tour en Drone video’s.

Wat zijn de kosten bij Bieden en Wonen?

De kosten zijn vanaf €495,- (incl. btw). U kunt dit nader bepalen op afspraak met één van onze Bieden en Wonen makelaars/adviseurs.

Kan ik ook gebruik maken van Bieden en Wonen via mijn eigen makelaar?

Nee, dit is niet mogelijk. Bieden en Wonen heeft haar eigen adviseurs/makelaars door het land. Al deze Bieden en Wonen adviseurs hebben verstand van hun lokale markt en zijn ervaren om dit vernieuwde opbod concept toe te passen in de lokale markt.

Hoe werkt het als ik wil overstappen naar een Bieden en Wonen adviseur?

U heeft mogelijk een opdracht tot dienstverlening met uw huidige makelaar getekend. Leest u hierin goed wat u heeft afgesproken. Er zijn makelaars die intrekkingskosten rekenen en er zijn makelaars waarbij u kosteloos de opdracht kunt opzeggen en kunt overstappen naar een andere partij. In het laatste geval kunt u per direct met ons in zee!

  • op funda
  • Speciale woningpromotie met droomhuis online virtuele woningtour
  • woning promotie verkoop woning