Zutphen – Martinetsingel 62

65 m2 live | 3 rooms | Bidding from: € 200.000 | Delen op socials | What will be my monthly costs ?

Photo's not available

Bieden en Wonen Veluwe

Arend Verbeek - arend@biedenenwonen.nl - 06 28 27 42 90

Inquire viewing

Property description

Bieden en Wonen Veluwe biedt aan: Martinetsingel 62 in het mooie Hanzeplaatsje Zutphen

Ligging en bereikbaarheid:
Aan de Martinetsingel staat het goed onderhouden appartementengebouw De Martinet. Wij bieden het mooie appartement van nummer 62 aan, welke zich bevindt op de begane grond. Dit ruime appartement heeft 1 grote en 1 kleine slaapkamer.
Het appartement is gunstig gelegen ten opzichte van het centrum van Zutphen, de dagelijkse winkels en op 800 meter lopen bevindt zich het treinstation. Via de Vispoortgracht loopt u in de richting van het historische centrum van één van de Hanzesteden aan de IJssel.

Indeling
)
Appartementengebouw:
Het appartementengebouw heeft een keurig en verzorgd gezamenlijk entree. Dankzij de videofoon kunt u vanuit uw appartement horen en zien wie er voor de toegangsdeur staat. Aan de achterzijde van het gebouw en voor uw appartement is de gezamenlijke tuin en een overdekte fietsenstalling.

Appartement:

Vanuit de hal zijn de kleine slaapkamer, berging met de CV en opstelling Wasmachine, meterkast, zeer mooie badkamer, grote slaapkamer en woonkamer te bereiken. De vloer is met een keurig lichte laminaatvloer afgewerkt.

Bij binnenkomst in de hal van het appartement, is rechts de kleine slaapkamer met ruimte voor een eenpersoonsbed of kinderkamer. Links is de berging met ophanging Cv-ketel. Aan de linkerzijde zit ook de meterkast. Tussen de berging en de grote slaapkamer bevindt zich de ruime mooie badkamer. De grote slaapkamer heeft ruimte voor een tweepersoonsbed en een garderobekast, hier vindt u ook de deur naar het balkon..

Aan het einde van de hal loopt u de ruime woonkamer in met rechts om de hoek de keuken(gedateerd)

Bijzonderheden:
*Parkeermogelijkheid op Binnenterrein (8 parkeerplaatsen van VVE) of via parkeervergunning (kosten ongeveer
€ 145.00 per jaar)
*Appartement beschikt over kunststof kozijnen met isolatieglas
•Verwarming en warm water via een Hr-ketel
*Het appartement is netjes onderhouden
*Servicekosten bedragen € 135,00 per maand(incl. water)


Bezichtigingen
Nieuwsgierig geworden? Voor het maken van een bezichtigings afspraak kun je contact opnemen met [Arend Verbeek via funda, de woningpagina op de website van Bieden en Wonen of via 055-3030973/ 06-28274290
Wij verplichten gegadigden eerst een woning te bezichtigen, zaterdag 2 oktober is er een bezichtiging dag, alvorens een bod kan worden geplaatst op de woning. Bij de bezichtigingen wordt rekening gehouden met de geldende RIVM-maatregelen.

NB. De getoonde vraagprijs is een scherpe vanaf prijs. Biedingen kunnen worden geplaatst uitsluitend vanaf de getoonde vanaf prijs.

Biedprocedure
Biedingen kunnen uitsluitend worden gedaan via het online biedsysteem van Bieden en Wonen. Na afloop van de biedronde heeft verkoper het gun recht van maximaal 3 werkdagen. De koper behoudt de wettelijke 3 dagen bedenktijd na het tekenen van de koopovereenkomst en het gunnen van de woning.

Project notaris
Dit object heeft een zogenaamde project en/of platform notaris, waar je als koper de eigendomsoverdracht van dit object kunt laten plaatsvinden. Deze notaris voor de overdracht is Kuin van Overbeek notariaat, gevestigd te Amsterdam. Tevens is dit de notaris voor het toezicht.

Zorgvuldig samengesteld
Deze advertentietekst is door ons kantoor met de meeste zorg samengesteld aan de hand van de door de verkoper aan ons ter hand gestelde gegevens en tekeningen. Derhalve kunnen wij geen garanties verstrekken, noch kunnen wij op enigerlei wijze eventuele aansprakelijkheid voor deze gegevens aanvaarden.

NEN-2580 normering
De gepubliceerde oppervlakte en metrages van deze woning zijn door een onafhankelijke partij samengesteld in de vorm van een meetrapport, conform de NEN 2580 normering voor oppervlakte metingen.


Inquire viewing

Of course you want to see this house from the inside! We’ll take care of it. Enter your details below and indicate which day and time suits you best. You will then be contacted to make an appointment. Please pay attention to the corona measures? You will receive this from us by email.


Bidding from

€ 200.000

Do you have questions?

You can find all frequently asked questions about bidding here. For other questions, we can be reached by phone at 085 130 2361.

Floor plan