Voorburg – Koningin Wilhelminalaan 488

110 m2 live | 4 rooms | Bidding from: € 259.000 | Delen op socials | What will be my monthly costs ?

Photo's not available

Bieden en Wonen Den Haag

Roland van Starrenburg - roland@biedenenwonen.nl - 06 11 12 30 55

Inquire viewing

Property description

BUITENKANS! RESTAURATIE annex INVESTERINGSOBJECT nú in de veiling!
Let op! Deze woning wordt u aangeboden als bieden vanaf prijs. Bekijk voor een perfecte indruk de fotobijlagen, of béter nog: Maak snel een afspraak!

De aangeboden prijs is een zogenaamde bieden vanaf prijs (starting price). Dit betekent dat de verkoper biedingen boven de genoemde prijs serieus in overweging neemt.

Omschrijving
UNIEK: CASCO RENOVATIE annex INVESTERINGS OBJECT!
Aan een brede en lommerrijke laan gelegen ruim en dubbel bovenhuis met vier kamers en diverse balkons aan zowel de voor- als achterzijde. De woning is geheel ontruimd, en is geschikt voor een snelle en volledige cosmetische renovatie. Na renovatie is hier direct rendement mogelijk vanwege de aantrekkelijke vraagprijs vanaf, in het licht van een uitstekende actuele lokale marktwaarde indien in goede staat! De lopende benchmark tegen die condities beloopt de € 3.500/m2. Dit object is dus zeer geschikt als investerings-/ verdienmodel.

De woning is goed gelegen in een gewilde wijk (expats!) met diverse winkels en scholen in de nabijheid. Het NS station Laan van NOI en uitvalswegen bevinden zich om de hoek en u bent op 10 minuten fietsafstand van het centrum van Den Haag.

Indeling:
Eigen entree op de begane grond met hal en meterkast.

1e Verdieping:
Ruime hal met bergkast en badkamer met toilet en ruimte voor een was-droog combinatie..
Woonkamer in de breedte georiënteerd aan de voorzijde van het pand. Besloten keuken en eetkamer gelegen aan de achterzijde op deze verdieping. Vanuit de kleine achterkamer is er toegang tot het achterbalkonnetje.

2e Verdieping:
Overloop met toilet. Grote slaapkamer gelegen aan de voorzijde van ruim 19 m2 met vaste kast en toegang tot het balkon. Tweede slaapkamer gelegen aan de achterzijde van ruim 14 m2. met eveneens toegang tot het achterbalkon over de volle breedte. Tevens is er een vaste kast met de opstelplaats voor de cv-combiketel. Tot slot is er een badkamer,

Kenmerken:
– Gelegen op eigen grond;
– Ca. 110- m2 gebruiksoppervlak;
– Ca. 374 m3 inhoud;
– Bouwjaar 1922;
– Volledig casco en daarmee geschikt voor totale renovatie / update.
– Voorzijde voorzien van dubbel glas op de 1e en 2e etage;
– Actieve VvE met een maandelijkse bijdrage van €75,-
– 137/475e aandeel in de VvE;
– Oplevering direct;
– Ouderdoms- en lood/asbestclausule van toepassing.


Inquire viewing

Of course you want to see this house from the inside! We’ll take care of it. Enter your details below and indicate which day and time suits you best. You will then be contacted to make an appointment. Please pay attention to the corona measures? You will receive this from us by email.


Safe This bidding will be monitored by Caminada Notarissen Den Haag (070 413 84 13)

Do you have questions?

You can find all frequently asked questions about bidding here. For other questions, we can be reached by phone at 085 130 2361.

Floor plan