Voorburg – Koningin Wilhelminalaan 488

Bidding from: € 259.000

Sold

Information

Volume: 286 m3
Living space: 110 m2
Plot area: 0 m2
Type: APPARTEMENT
Construction year: 1922
Rooms: 4

Property description

BUITENKANS! RESTAURATIE annex INVESTERINGSOBJECT nú in de veiling!
Let op! Deze woning wordt u aangeboden als bieden vanaf prijs. Bekijk voor een perfecte indruk de fotobijlagen, of béter nog: Maak snel een afspraak!

De aangeboden prijs is een zogenaamde bieden vanaf prijs (starting price). Dit betekent dat de verkoper biedingen boven de genoemde prijs serieus in overweging neemt.

Omschrijving
UNIEK: CASCO RENOVATIE annex INVESTERINGS OBJECT!
Aan een brede en lommerrijke laan gelegen ruim en dubbel bovenhuis met vier kamers en diverse balkons aan zowel de voor- als achterzijde. De woning is geheel ontruimd, en is geschikt voor een snelle en volledige cosmetische renovatie. Na renovatie is hier direct rendement mogelijk vanwege de aantrekkelijke vraagprijs vanaf, in het licht van een uitstekende actuele lokale marktwaarde indien in goede staat! De lopende benchmark tegen die condities beloopt de € 3.500/m2. Dit object is dus zeer geschikt als investerings-/ verdienmodel.

De woning is goed gelegen in een gewilde wijk (expats!) met diverse winkels en scholen in de nabijheid. Het NS station Laan van NOI en uitvalswegen bevinden zich om de hoek en u bent op 10 minuten fietsafstand van het centrum van Den Haag.

Indeling:
Eigen entree op de begane grond met hal en meterkast.

1e Verdieping:
Ruime hal met bergkast en badkamer met toilet en ruimte voor een was-droog combinatie..
Woonkamer in de breedte georiënteerd aan de voorzijde van het pand. Besloten keuken en eetkamer gelegen aan de achterzijde op deze verdieping. Vanuit de kleine achterkamer is er toegang tot het achterbalkonnetje.

2e Verdieping:
Overloop met toilet. Grote slaapkamer gelegen aan de voorzijde van ruim 19 m2 met vaste kast en toegang tot het balkon. Tweede slaapkamer gelegen aan de achterzijde van ruim 14 m2. met eveneens toegang tot het achterbalkon over de volle breedte. Tevens is er een vaste kast met de opstelplaats voor de cv-combiketel. Tot slot is er een badkamer,

Kenmerken:
– Gelegen op eigen grond;
– Ca. 110- m2 gebruiksoppervlak;
– Ca. 374 m3 inhoud;
– Bouwjaar 1922;
– Volledig casco en daarmee geschikt voor totale renovatie / update.
– Voorzijde voorzien van dubbel glas op de 1e en 2e etage;
– Actieve VvE met een maandelijkse bijdrage van €75,-
– 137/475e aandeel in de VvE;
– Oplevering direct;
– Ouderdoms- en lood/asbestclausule van toepassing.

Bidding details

Contact person


Estate agent


Auction house


Notary