Vlijmen – Monseigneur van Kesselstraat 19

Target price: € 297.500

Information

Content: 482 m3
Living area: 131 m2
Plot: 334 m2
Type: WOONHUIS
Construction year: 1958
Number of rooms: 4

Description

Omgeving
Deze 2/1-kap woning is fraai gelegen op 2 minuten lopen van het centrum van Vlijmen.
Het betreft een ruime woning met een grote garage annex werkplaats, een besloten achtertuin die veel privacy biedt.

Indeling:
Begane grond: hal met meterkast, L-vormige woonkamer, gashaard, doorgang naar tuin/eetkamer met semi-open keuken, bijkeuken met aansluitingen voor witgoedapparatuur, achterdeur. De woonkamer is voorzien van een nieuwe parketvloer, de keuken, tuinkamer en bijkeuken zijn voorzien van een donkere klik-laminaat-vloer. De serre heeft openslaande deuren. In de keuken is een lichtkoepel geplaatst. De vlakverdeling in de ramen in de woonkamer is tevens te vinden in de aanbouw/serre, waardoor één geheel ontstaat.

1e verdieping:
3 slaapkamers, inbouwkasten, badkamer met inloopdouche en wastafel, voormalige douchecel is in gebruik als opslagruimte. De zolder is toegankelijk via een vlizotrap.

2e verdieping:
open zolderruimte met cv-wand-installatie. Hier bestaat de mogelijkheid tot het maken van een of twee extra kamers door middel van het plaatsen van een dakkapel. Dan is er tevens een mogelijkheid om een vaste trap te realiseren via de oude badkamer.

Onderhoudstaat:
Het huis is aan de buitenzijde helemaal opnieuw gevoegd en geschilderd. Het zink van de dakgoten is recentelijk vervangen. Het dak en het dak van de keuken zijn geheel vernieuwd. De voordeur is vervangen door een onderhoudsvrije kunststof kozijn met deur. De beneden verdieping is volledig kozijnen met van dubbel glas. De CV installatie is vervangen in 2018.

De gehele woning is door de jaren heen volledig verbouwd. Ook zijn in 2014 de badkamer, toilet, keuken en ouder slaapkamer vernieuwd.

Garage / Bijgebouw
Het bijgebouw achter in de tuin is in gebruik als dubbele garage, werkplaats en opslagruimte. Voorheen is het in gebruik geweest als kantoor, winkel annex werkplaats. De garage is voorzien van gasverwarming en geheel geïsoleerd. Met een vaste trap is de bovenverdieping bereikbaar. De garage biedt ruimte voor meer dan 2 auto’s.

Tuin:
In 2014 is de tuin geheel opnieuw aangelegd / ingericht en voorzien van puls voor besproeiing van de tuin.

Erfpacht
Er is geen erfpacht.

Gunning
De verkoper behoudt zich het recht voor om zonder opgaaf van redenen niet te gunnen of aan een ander dan de hoogste inschrijver dan wel de inschrijving steeds en zonder opgaaf van redenen af te gelasten, dit alles uitsluitend ter beoordeling van verkoper. De verkoper houdt zich te dien aanzien het recht van beraad voor. Indien niet wordt gegund of de inschrijving om welke reden dan ook wordt afgelast, staat het verkoper vrij om met wie dan ook in onderhandeling te treden over een mogelijke verkoop; verkoper is daarbij niet gehouden om (een) bieder(s) in onderhandelingen te betrekken en bieders komen mitsdien te dier zake geen rechten toe.

Betaling
De koopsom dient bij de levering te worden voldaan. Uiterlijk 14 dagen na ondertekening van de koopovereenkomst dient koper een waarborgsom van 10% van de koopprijs bij de notaris te storten dan wel een bankgarantie tot zodanig bedrag gesteld te laten hebben.

Bidding

Subject to award by the owner of the property. If you make a bid in the last 15 seconds of the remaining auction time, the auction is automatically extended by 5 minutes each time.

Subject to approval by the owner of the property.

Contact person


Auction house