Utrecht – Zwanenvechtplein 20

Bidding from: € 299.500

Sold

Information

Volume: 378 m3
Living space: 114 m2
Plot area: 153 m2
Type: WOONHUIS
Construction year:
Rooms: 8

Property description

Locatie
In het rustige buurtje aan Zwanenvechtplein in het Noorden van Utrecht bieden wij u deze unieke hoekwoning aan. Het betreft een mooie woning bestaande uit een begane grond, een eerste verdieping en een tweede verdieping. Het huis is goed onderhouden en ligt in aan een stil pleintje waar kinderen kunnen spelen.

Begane grond
De begane grond bestaat uit een entree voorzien van een hal en toilet. Aan het einde van de hal treft u de woonkamer met een open keuken en directe opgang naar de tuin.

1e verdieping
Op de eerste verdieping zijn drie ruime slaapkamers, een ruime badkamer en een toilet.

2e verdieping
De laatste verdieping (bovenste verdieping) is ook nog eens voorzien van twee extra slaapkamers. Er is ook nog ruimte voor renovatie.

Erfpacht
De erfpacht is niet afgekocht.

Gunning
De verkoper behoudt zich het recht voor om zonder opgaaf van redenen niet te gunnen of aan een ander dan de hoogste inschrijver dan wel de inschrijving steeds en zonder opgaaf van redenen af te gelasten, dit alles uitsluitend ter beoordeling van verkoper. De verkoper houdt zich te dien aanzien het recht van beraad voor. Indien niet wordt gegund of de inschrijving om welke reden dan ook wordt afgelast, staat het verkoper vrij om met wie dan ook in onderhandeling te treden over een mogelijke verkoop; verkoper is daarbij niet gehouden om (een) bieder(s) in onderhandelingen te betrekken en bieders komen mitsdien te dier zake geen rechten toe.

Betaling
De koopsom dient bij de levering te worden voldaan. Uiterlijk 14 dagen na ondertekening van de koopovereenkomst dient koper een waarborgsom van 10% van de koopprijs bij de notaris te storten dan wel een bankgarantie tot zodanig bedrag gesteld te laten hebben.

Bidding details


Bidding from

€ 299.500

Highest bid

€ 305.490


Contact person


Auction house