Utrecht – Van Heesstraat 67

55 m2 - 2 rooms - starting price: € 199.500 - Share on social media - What will be my monthly costs ?

Inquire viewing

Offered by

Caspar Phijffer - caspar@biedenenwonen.nl - 085 130 23 61

Caspar Phijffer

Nice place, huh?

Unieke starterswoning

Bieden en wonen verkoopt dit appartement via een uniek en transparant online biedproces, geïnteresseerden kunnen zich na bezichtiging aanmelden om deel te nemen aan het biedproces.

In biedronde 1 is er door verkopende partij geen gunning van het appartement gedaan.
Voor geïnteresseerden organiseren wij een 2e biedronde en indien hier geen gunning wordt gedaan een eventuele 3e biedronde.

Tweede biedronde:
Start vr 04 okt 2019 om 13:00 uur tot en met vr 11 okt 2019 15:00 uur

Kijkdagen zijn op afspraak:
Woensdag 02-oktober-2019
14:00 – 16:00 uur
Maandag 07-oktober-2019
10:00 – 12: 00 uur
Aanmelden voor de een bezichtiging via onze website: Bieden en Wonen

=======

Starterswoning in de wijk zuilen – Utrecht

Omgeving
De woning is gelegen in de mooie wijk Zuilen aan een rustige straat met op loopafstand is een klein winkelcentrum “de Punt”, waar een supermarkt voor de dagelijkse boodschappen en een primera aanwezig zijn.

Daarnaast is de woning zeer gunstig gesitueerd t.o.v. snelwegen, op fietsafstand van het centrum van Utrecht en het natuurgebied van de Maarsseveense Plassen met volop ontspanningsmogelijkheden,
beiden op slechts 15 minuten fietsafstand. Amsterdam is op 20 autominuten afstand.

Bijzonderheden
Het appartement is gelegen op de 1e verdieping van dit complex en heeft een mooi uitzicht.
* Parkeerplek op eigen terrein
* Centrale entree met lift
* Bouwjaar 2004/2005
* Gezonde Vve met voldoende reserves
* Ruime galerij op (ZW)
* Eigen grond

Indeling
Na binnenkomst is de eerste kamer de (master) slaapkamer, deze is mede door de mooie grote glazen wand met schuifpuien erg fris en licht te noemen, verder beschikt de kamer standaard ook over een grote kledingkast.
Dan volgt de meterkast, waarin tevens wat ruimte beschikbaar is voor bijvoorbeeld een stofzuiger en/of huishoudelijke spullen.Hier is een slimme meter geplaatst en is de internet ingang.
De volgende deur geeft toegang tot de badkamer, deze is nog in de origineel opgeleverde staat, eenvoudig, functioneel en netjes en deze is voorzien van een design radiator.
Daarna volgt een multifunctionele ruimte, welke ook als studieruimte of werkruimte ingericht kan worden. Als laatste (voor het betreden van de woonkamer) is er nog een kleine berging met cv-combiketel en wasmachine aansluiting.

De woonkamer is ruim, modern en heeft een vrij uitzicht op de wijk en beschikt tevens over een Frans balkon, waarvan de deuren opengezet kunnen worden.
Het is een aangenaam en rustig wooncomplex met prettige buren.

Erfpacht
n.v.t.
Volledig eigendom

Tuin / buiten
Aan de achterzijde op de brede galerij (ZW) kun je heerlijk genieten van de zon.

Gunning
De verkoper behoudt zich het recht voor om zonder opgaaf van redenen niet te gunnen of aan een ander dan de hoogste inschrijver dan wel de inschrijving steeds en zonder opgaaf van redenen af te gelasten, dit alles uitsluitend ter beoordeling van verkoper. Indien niet wordt gegund of de inschrijving om welke reden dan ook wordt afgelast, staat het verkoper vrij om met wie dan ook in onderhandeling te treden over een mogelijke verkoop; verkoper is daarbij niet gehouden om (een) bieder(s) in onderhandelingen te betrekken en bieders komen mitsdien te dier zake geen rechten toe.

Betaling
De koopsom dient bij de levering te worden voldaan. Uiterlijk 30 dagen na ondertekening van de koopovereenkomst dient koper een waarborgsom van 10% van de koopprijs bij de notaris te storten dan wel een bankgarantie tot zodanig bedrag gesteld te laten hebben.

Schedule a viewing

Of course, you will want to see this house from the inside! We’ll take care of it. Enter your details below and indicate which day and time suit you best. You will then be contacted to make an appointment.

Tip: exploratory mortgage advice
Via onze hypotheekadviseur kan je redelijk wat kosten besparen. Het eerste gesprek is gratis en kan eventueel via Google Meets.

Bidding from

€ 199.500


Highest bid

€ 219.500

Do you have questions?

You can find all frequently asked questions about bidding here. For other questions, we can be reached by phone at 085 130 2361.

Location of the house