Swolgen – Jan van Swolgenstraat 3

Bidding from: € 213.000

Sold

Information

Volume: 430 m3
Living space: 136 m2
Plot area: 136 m2
Type: WOONHUIS
Construction year:
Rooms: 6

Property description

Prachtige 2 onder 1 kap woning te koop aan de Jan van Swolgenstraat 3 te Swolgen. De woning beschikt over een uitstekende centrale ligging, aan een rustige weg. Het huis is beschikt over een tuin en momenteel twee slaapkamers. Eventueel is er ruimte voor een derde slaapkamer. Daarnaast beschikt het huis ook over een garage. Deze kan eventueel ook als opslag worden gebruikt.

Entree
De entree ligt op de begane grond. Bij binnenkomst heeft het huis een garderobe. De hal leidt u naar de woonkamer en keuken.

Woonruimte
De woonkamer heeft nu een zeer gezellige zithoek met grote ramen. Er is veel lichtinval, wat het toch een zeer gezellige woning maakt.

Keuken
De keuken vindt u in de ruimte naast de woonkamer. Het is een keuken voorzien van alle benodigdheden waaraan een keuken moet voldoen, zoals een oven en magnetron.

Tweede verdieping
Op de tweede verdieping vindt u twee slaapkamers. Een kinder kamer die ruim is en een master-bedroom. Daarnaast vindt u hier een badkamer met bad en douche. Deze zijn in vernieuwde staat.
Ook vindt u een opslag ruimte in de woning die zeer ruim is.

Tuin
De kleurrijke tuin zorgt voor een gezellige sfeer met veel ruimte. Momenteel ligt er gras in de tuin, maar dit kunt u naar eigen keuze veranderen. Het is een goed onderhouden tuin en aan de tuin vindt u ook nog een terras.

Wilt u meer informatie ontvangen over dit veilingobject of over het opbieden? Neem dan gerust contact op met de desbetreffende Bieden en Wonen adviseur via 077 390 40 84 of met het hoofdkantoor in Amsterdam via 020 221 41 61.

Bidding details


Bidding from

€ 213.000

Highest bid

€ 214.704


Auction house