‘s-Gravenhage – Zeekant 95a

Bidding from: € 299.950

Sold

Information

Volume: 240 m3
Living space: 74 m2
Plot area: 0 m2
Type: APPARTEMENT
Construction year:
Rooms: 3

Property description

Indeling woning
Prachtig en zorgvuldig gerenoveerd en ingericht appartement (2 slaapkamers) met een prachtig zeezicht. Het lichte appartement beschikt over een keurige houten vloer en 2 ruime balkons.

De ligging is uitstekend, direct aan de Scheveningse boulevard ter hoogte van de Pier en direct aan het strand. De duinen zijn nabij, voor een heerlijke rustige wandeling of fietstocht. Diverse restaurants, shops, bioscopen en casino liggen op 3 minuten loopafstand.

De haltes van het openbaar vervoer tram 9/1 en bus 23 zijn tevens dichtbij. De inrichting: Vanuit de hoofdingang komt u met de lift of via het trappenhuis op de tweede verdieping. Via de ruime open hal uitgerust met toilet komt u in het lichte woongedeelte met een panoramisch uitzicht over de boulevard, de Pier en het strand. De open keuken is recent vernieuwd en volledig uitgerust.

Het ruime balkon is gericht op de zeekant.

De grote slaapkamer bevindt zich aan de andere zijde van de woning naast de geheel vernieuwde badkamer uitgerust met douche, wastafel en was-droog combinatie.

De tweede slaapkamer beschikt tevens over een balkon aan de voorzijde van het appartement met de ochtend zon. Het karakteristieke appartement is een ware droom voor strand- en zee liefhebbers.

Bidding details


Bidding from

€ 299.950

Highest bid

€ 299.950


Contact person


Estate agent


Auction house


Notary