‘s-Gravenhage – Laan van Wateringse Veld 977

Bieden vanaf: € 395.000

Sold with reservation

Information

Content: 541 m3
Living area: 157 m2
Plot: 146 m2
Type: WOONHUIS
Construction year: 2000
Number of rooms: 7

Description

Bieden en wonen verkoopt deze woning via een uniek en transparant Online biedproces, geïnteresseerden kunnen zich na bezichtiging aanmelden om deel te nemen aan het biedproces. Het betreft een vrijwillige veiling, waarbij de woning bij opbod verkocht zal worden. Onder het kopje planning is de planning voor kijkdagen en biedrondes te vinden. Kijk op de website van Bieden & Wonen onder dit object bij het tabje kostenspecificatie voor de veilingkosten ten laste van de koper.
NB. De getoonde vraagprijs is een vanaf prijs.

Gelegen in ‘s-Gravenhage ligt deze bijzondere en ruime woning aan de Laan van Wateringse Veld. De woning heeft een woonoppervlakte van 150 m2 en bevindt zich op een perceel met een totaal oppervlak van 146 m2.
De woning is gebouwd in 2000 en is gelegen in de buurt Parkbuurt Oosteinde. Dit is een kindvriendelijke buurt met relatief veel gezinnen. Verder is het een betrekkelijk rustige buurt gekeken naar de bevolkingsdichtheid.
De woning is goed bereikbaar en de dichtstbijzijnde uitvalsweg in de nabije omgeving op slechts 4 minuten rijden. Het centrum van Den Haag ligt op fietsafstand , en het centrum van het gezellige Wateringen ligt om de hoek. De supermarkt ligt op loopafstand.

Indeling

Entree
Via een statige gevel en keurig aangelegde voortuin wordt toegang geboden tot deze moderne woning. Aan de rustige ventweg voor de deur is voldoende parkeerruimte.
In de ruime hal voorzien van een parketvloer, bevindt zich de trapopgang naar de verdiepingen, het toilet, en de woonkamer/keuken. In de hal bevindt zich ook de meterkast.

Woonkamer
De sfeervolle woonkamer, in lichte styling is ruimtelijk en licht ingericht met de tuin op het zuidwesten. De woonkamer is voorzien van een beuken parketvloer. De woning wordt verwarmd door middel van een centrale verwarming met in de woonkamer een convector aan de tuinzijde. Toegang tot de grote tuin is via de tuindeur. In de woonkamer is een sfeervolle schouw geplaatst voor een sierhaard. De woonkamer beschikt tevens over een ruime berging.

Keuken
De moderne open keuken met parketvloer, is uitgerust met een natuurstenen werkblad. Alle apparatuur is aanwezig, waaronder een 6-pits Pelgrim gasfornuis met bakoven, Whirlpool magnetron, inbouw koelkast met vriesvak. Afzuig schouwkap 90cm. breed en een geïntegreerde apothekerskast. Warmwatervoorziening door middel van een 10 liter Daalderop close-in boiler.

Tuin
De tuin is aangelegd in een prachtig design, voorzien van een kronkelpad met klinkers en bossages richting een nette en zeer ruime houten schuur. Deze verschaft plaats voor 4 fietsen.
In de schuur bevindt zich ook de afsluitbare toegangspoort voor achterom. Het terras in de tuin is voorzien van een groot elektrisch uitvalscherm en in de tuin is een wateraansluiting aanwezig.

1e verdieping
Op de eerste verdieping treffen we 3 ruime slaapkamers aan waarvan de master aan de voorzijde van de woning de grootste is. De kamers zijn voorzien van CV radiatoren en wit stucwerk en grote kledingkasten. De Badkamer is uitgerust met een douche en een duobad, 2 wastafels en is volledig betegeld. De badkamer is voorzien van CV radiator. De overloop verschaft toegang tot de 2e en 3e slaapkamer aan achterzijde. Het betreft lichte slaapkamers met openslaande ramen. Beide kamers zijn voorzien van CV radiatoren. Er is een separaat toilet op de overloop, en een trapopgang naar de 2e verdieping. Op de gehele 1e verdieping ligt een keurige tapijtvloer.

2e verdieping
Via de ruime en verlichte overloop is er toegang tot nog 2 (slaap-) kamers. Daarnaast is er een grote berging met was-droog combi en alle aansluitingen alsmede Remeha CV Installatie en luchtbehandeling. Hier staat tevens een extra koelvries combinatie opgesteld. In de berging is een vlizotrap aanwezig als toegang naar de vliering met vaste verlichting die momenteel in gebruik is als opslag. De gehele 2e verdieping is voorzien van een licht beuken laminaatvloer.

De slaapkamers zijn ruim van opzet en uitgerust met velux-ramen. De ruimtes zijn verwarmd door middel van een CV radiator. Knieschotten bieden extra bergruimte alsmede de separate grote wand kledingkast.

De woning is zeer ruim van opzet, en biedt erg veel opbergruimte en beschikt over veel kamers. Het Wateringseveld is een moderne wijk, met goede uitvalswegen. De wijk is ten opzichte van de stad Den Haag, maar ook ten opzichte van andere omringende gemeenten, zeer goed bereikbaar en slechts enkele auto-minuten.

Planning
Kijkdag 1: 2 januari tussen 17:00 en 18:00
Biedronde 1: 2 januari 18:00 – 7 januari 15:00

Kijkdag 2: 10 januari tussen 17:00 en 18:00
Biedronde 2: 13 januari 13:00 – 15 januari 15:00

Alternatieve kijkdag en start biedronde vanaf 22 januari (als woning nog niet is gegund)
Zie hiervoor Bieden & Wonen website.

Gunning
De verkoper behoudt zich het recht voor om zonder opgaaf van redenen niet te gunnen of aan een ander dan de hoogste inschrijver dan wel de inschrijving steeds en zonder opgaaf van redenen af te gelasten, dit alles uitsluitend ter beoordeling van verkoper. Indien niet wordt gegund of de inschrijving om welke reden dan ook wordt afgelast, staat het verkoper vrij om met wie dan ook in onderhandeling te treden over een mogelijke verkoop; verkoper is daarbij niet gehouden om (een) bieder(s) in onderhandelingen te betrekken en bieders komen mitsdien te dier zake geen rechten toe.

Veilinggegevens

Contact person


Estate agent


Auction house