‘s-Gravenhage – Laan van Wateringse Veld 1016

Bidding from: € 270.000

Sold

Information

Volume: 252 m3
Living space: 83 m2
Plot area: 0 m2
Type: APPARTEMENT
Construction year: 1998
Rooms: 4

Property description

Gelegen in Den Haag ligt dit karakteristieke 4-kamer appartement aan de Laan van Wateringse Veld. Het appartement heeft een woonoppervlakte van 90 m2, is gebouwd in 1998, is uitstekend onderhouden en is nog recent gerenoveerd in 2019. De woning heeft een definitief energielabel A.

Laan van Wateringse Veld 1016 is gelegen in de buurt Lage Veld. Dit is een kindvriendelijke buurt met relatief veel gezinnen. Verder is het een betrekkelijk rustige buurt gekeken naar de bevolkingsdichtheid.

De woning is redelijk tot goed bereikbaar met veel voorzienigen altijd in de buurt. Gesitueerd op fietsafstand van het centrum van Den Haag, loopafstand van een supermarkt. Daarnaast is de dichtstbijzijnde uitvalsweg in de nabije omgeving op slechts 4 minuten rijden.

Indeling: de woning bestaat uit vier kamers waarvan drie slaapkamers. Daarnaast is er een badkamer en een apart toilet te vinden in de woning. Ook bevat de woning een half open keuken.

Oplevering:
Direct

Bied procedure:
Kijkdagen en biedprocedure:
Vóór het bieden dient u dit veilingobject eerst te hebben bezichtigd. U kunt de afspraak inplannen via het hoofdkantoor of met de makelaar die ook vermeld staat bij de woning op de website van Bieden & Wonen.

Kijkdag 1
Datum: Dinsdag 21 april 2020
Tijd: Tijdslot voor bezichtigen van deze kavel opvragen bij Bieden & Wonen

Biedronde 1: (bieden via online veiling op Bieden & Wonen)
Starttijd: 23 april 2020 om 13:00 uur
Eindtijd: 24 april 2020 om 15:00 uur

—-
Kijkdag 2 (indien woning nog niet is gegund na eerste biedronde)
Datum: Maandag 5 mei 2020
Tijd: Tijdslot voor bezichtigen van deze kavel opvragen bij Bieden & Wonen

Biedronde 2: (deze online veiling ronde gaat alleen door indien woning nog niet is gegund)
Starttijd: 7 mei 2020 om 13:00 uur
Eindtijd: 8 mei 2020 om 15:00 uur

—-
Notaris:
De biedingen van deze online veiling staan onder toezicht van het notariskantoor zoals vermeld staat op de website van Bieden & Wonen, bij desbetreffende woning.

Veilingvoorwaarden:
De algemene veiling voorwaarden zijn van toepassing op deze kavel / op dit veilingobject. Deze vindt u tevens terug op de website van Bieden & Wonen.

Veilingkosten voor koper:
De bijkomende veilingkosten ten laste van de koper voor deze woning zijn vermeld op de website van het veilinghuis Bieden & Wonen. U vindt deze tevens terug bij de notaris die het notarieel toezicht doet voor deze woning en in de Algemene Veiling Voorwaarden.

Gunning:
De verkoper behoudt zich het recht voor om zonder opgaaf van redenen niet te gunnen of aan een ander dan de hoogste inschrijver dan wel de inschrijving steeds en zonder opgaaf van redenen af te gelasten, dit alles uitsluitend ter beoordeling van verkoper. Indien niet wordt gegund of de inschrijving om welke reden dan ook wordt afgelast, staat het verkoper vrij om met wie dan ook in onderhandeling te treden over een mogelijke verkoop; verkoper is daarbij niet gehouden om (een) bieder(s) in onderhandelingen te betrekken en bieders komen mitsdien te dier zake geen rechten toe.

Bidding details

Contact person


Estate agent


Auction house


Notary