‘s-Gravenhage – Laan van Wateringse Veld 1016

Target price: € 270.000

Information

Content: 252 m3
Living area: 83 m2
Plot: 0 m2
Type: APPARTEMENT
Construction year: 1998
Number of rooms: 4

Description

Gelegen in Den Haag ligt dit karakteristieke 4-kamer appartement aan de Laan van Wateringse Veld. Het appartement heeft een woonoppervlakte van 90 m2, is gebouwd in 1998, is uitstekend onderhouden en is nog recent gerenoveerd in 2019. De woning heeft een definitief energielabel A.

Laan van Wateringse Veld 1016 is gelegen in de buurt Lage Veld. Dit is een kindvriendelijke buurt met relatief veel gezinnen. Verder is het een betrekkelijk rustige buurt gekeken naar de bevolkingsdichtheid.

De woning is redelijk tot goed bereikbaar met veel voorzienigen altijd in de buurt. Gesitueerd op fietsafstand van het centrum van Den Haag, loopafstand van een supermarkt. Daarnaast is de dichtstbijzijnde uitvalsweg in de nabije omgeving op slechts 4 minuten rijden.

Indeling: de woning bestaat uit vier kamers waarvan drie slaapkamers. Daarnaast is er een badkamer en een apart toilet te vinden in de woning. Ook bevat de woning een half open keuken.

Gunning
De verkoper behoudt zich het recht voor om zonder opgaaf van redenen niet te gunnen of aan een ander dan de hoogste inschrijver dan wel de inschrijving steeds en zonder opgaaf van redenen af te gelasten, dit alles uitsluitend ter beoordeling van verkoper. Indien niet wordt gegund of de inschrijving om welke reden dan ook wordt afgelast, staat het verkoper vrij om met wie dan ook in onderhandeling te treden over een mogelijke verkoop; verkoper is daarbij niet gehouden om (een) bieder(s) in onderhandelingen te betrekken en bieders komen in dit geval geen rechten toe.

Bidding

Subject to award by the owner of the property. If you make a bid in the last 15 seconds of the remaining auction time, the auction is automatically extended by 5 minutes each time.

Subject to approval by the owner of the property.

Contact person


Estate agent


Auction house