Rotterdam – Van Swietenlaan 54

Bidding from: € 187.500

Sold

Information

Volume: 225 m3
Living space: 69 m2
Plot area: 0 m2
Type: APPARTEMENT
Construction year: 1956
Rooms: 4

Property description

Bieden en Wonen Rotterdam biedt aan: Ruime gezins-appartement met 3 slaapkamers verdeeld over 2 verdiepingen op steenworpafstand van winkelcentrum en station Zuidplein!!

Let op: Dit is geen executie veiling verkoop. Dit is een vrijwillige online veiling, waarbij onder toezicht van een onafhankelijk notariskantoor biedingen via het veilingplatform van Bieden en Wonen 100% transparant per opbod kunnen worden gedaan.

NB. De getoonde vraagprijs is een scherpe vanaf prijs. Biedingen kunnen worden geplaatst uitsluitend vanaf de getoonde vanaf prijs.

Ligging en bereikbaarheid
Het appartement bevindt zich middenin de bedrijvigheid rondom het winkelcentrum Zuidplein, metrostation Zuidplein, het nieuwe Zuidplein theater, Ahoy en Ikazia ziekenhuis. Zoekt u liever wat groen en rust op dan kunt u lopend naar het prachtig ingerichte Zuiderpark.

Indeling
ENTREE 3e VERDIEPING
Hal met toilet, meterkast en trap naar de tweede verdieping.
Vanuit de hal toegang tot de complete keuken en de ruime woonkamer.
4e VERDIEPING
Overloop met 3 slaapkamers en 1 badkamer. Vanuit de grootste slaapkamer is er toegang tot het balkon die tevens op het Zuiden ligt.

Bijzonderheden
– 69 m2 verdeeld over 2 verdiepingen
– Bouwjaar 1956
– VVE € 220,35
– Warm water middels geiser (zit in VVE afdracht)

Bezichtigingen
Nieuwsgierig geworden? Voor het maken van een bezichtigingsafspraak kun je contact opnemen via funda, de woningpagina op de website van Bieden en Wonen of via 010-3070214.

Wij verplichten gegadigden eerst een woning te bezichtigen, alvorens een bod kan worden geplaatst op de woning. Bij de bezichtigingen wordt rekening gehouden met de geldende RIVM maatregelen.

Veiling datum- en tijd
Op de pagina van de betreffende woning op de Bieden en Wonen website vind je de begin- en eindtijd van de veiling.

Biedprocedure
Biedingen kunnen uitsluitend worden gedaan via het online biedsysteem van Bieden en Wonen binnen de getoonde veiling datum- en tijd. Na afloop van de biedronde heeft verkoper het gun recht van maximaal 3 werkdagen. De koper behoudt de wettelijke 3 dagen bedenktijd na het tekenen van de koopovereenkomst en het gunnen van de woning.

Project notaris
Dit object heeft een zogenaamde project en/of platform notaris, waar je als koper de eigendomsoverdracht van dit veilingobject kunt laten plaatsvinden. Deze notaris voor de overdracht is VAd notarissen, gevestigd te Rotterdam. Tevens is dit de notaris voor het toezicht gedurende de online veiling.

Veilingvoorwaarden
De algemene veilingvoorwaarden zijn van toepassing op dit veilingobject. Deze kan je inzien tijdens het registreren als bieder op de website: Bieden en Wonen.

Zorgvuldig samengesteld
Deze advertentietekst is door ons kantoor met de meeste zorg samengesteld aan de hand van de door de verkoper aan ons ter hand gestelde gegevens en tekeningen. Derhalve kunnen wij geen garanties verstrekken, noch kunnen wij op enigerlei wijze eventuele aansprakelijkheid voor deze gegevens aanvaarden.

NEN-2580 normering
De gepubliceerde oppervlakte en metrages van deze woning zijn door een onafhankelijke partij samengesteld in de vorm van een meetrapport, conform de NEN 2580 normering voor oppervlakte metingen.

Bidding details


Bidding from

€ 187.500

Highest bid

€ 220.000


Auction house


Notary