Rotterdam – Noorderhavenkade 59C

Bidding from: € 225.000

Sold

Information

Volume: 208 m3
Living space: 57 m2
Plot area: 125 m2
Type: APPARTEMENT
Construction year: 1935
Rooms: 2

Property description

Bieden en wonen verkoopt deze woning in opdracht van verkoper via de reguliere verkoop. Biedingen kunnen worden gedaan via het bied formulier zoals vermeld op de website van Bieden & Wonen.
De wijk Blijdorp staat bekend om zijn statige singels, rustige straten en het vele groen. Niet voor niets is deze wijk aangewezen als beschermd stadsgezicht. Deze woning heeft alle voorzieningen in de directe omgeving. Zo zijn bijvoorbeeld het winkelcentrum van het Stadhoudersplein en het Van Maanen zwembad op slechts 3 minuten loopafstand.

De bereikbaarheid is uitstekend. Met de auto ben je binnen een paar minuten op de A13 en de A20. Ga je liever met het OV?
Bus-, metro- en tramhalte zijn op 5 minuten loopafstand en in 10 minuten loop je naar het Centraal Station.
Parkeren kan voor slechts 9,60 euro per maand in de straat.

Bijzonderheden:
– ruim appartement gelegen op begane grond;
– een zeer ruime tuin gelegen op het Zuid-Westen aan achterzijde met veel mogelijkheden;
– energielabel: D – geldig tot 23-12-2029
– erfpacht: Nee, eigen grond.
– woonoppervlakte NEN-norm: 56,5 m²
– bouwjaar: 1935
– VVE: €88,90 p/m
– alle voorzieningen zijn in de buurt

Indeling:
Wanneer u binnenkomt in dit appartement, gelegen op de begane grond, treft u eerst een hal aan. Aan uw linkerzijde na binnenkomst is gelijk de slaapkamer. Dit is de ‘master bedroom’. Aan het einde van de hal is direct de keuken met alle basis voorzieningen. Vanaf hier treft u tevens een doorgang naar de woonkamer. Wanneer u in de woonkamer staat, dan heeft u een goed overzicht naar de ruime tuin aan de achterzijde.

Tuin:
De zonnige tuin, gelegen op het zuid-westen, bevindt zich aan de achterzijde van het appartement. U heeft toegang tot de tuin vanaf zowel de woonkamer, als de keuken. U kunt tevens mogelijkerwijs de muur vanuit de keuken naar de woonkamer weghalen.

Aanvaarding: in overleg.

Bied procedure:
U kunt bieden vanaf de getoonde prijs via de aangewezen makelaar cq. contactpersoon zoals vermeld op de website van Bieden & Wonen.

Kijkdagen:
Kijkdag 1. Op 10 januari 2020 om (tijd navragen en inplannen bij verkoopmakelaar)
Kijkdag 2. Op 17 januari 2020 om (tijd navragen en inplannen bij verkoopmakelaar)
Kijkdag 3. Op 22 januari 2020 om (tijd navragen en inplannen bij verkoopmakelaar)
(uitsluitend mogelijk om op afspraak te komen kijken)

Gunning:
De verkoper behoudt zich het recht voor om zonder opgaaf van redenen niet te gunnen of aan een ander dan de hoogste inschrijver dan wel de inschrijving steeds en zonder opgaaf van redenen af te gelasten, dit alles uitsluitend ter beoordeling van verkoper. Indien niet wordt gegund of de inschrijving om welke reden dan ook wordt afgelast, staat het verkoper vrij om met wie dan ook in onderhandeling te treden over een mogelijke verkoop; verkoper is daarbij niet gehouden om (een) bieder(s) in onderhandelingen te betrekken en bieders komen mitsdien te dier zake geen rechten toe.

Bidding details

Contact person


Auction house