Rotterdam – Cornelis Bloemaertsingel 51

Bidding from: € 250.000

Sold

Information

Volume: 284 m3
Living space: 90 m2
Plot area: 0 m2
Type: APPARTEMENT
Construction year:
Rooms: 3

Property description

Hoog wonen in het Lage Land!!!

Prachtig, sleutel klaar uitstekend onderhouden appartement op de top 7e woonlaag (top verdieping!!) met zonnig balkon en op steenworp afstand van het Kralingse Bos, Erasmus Universiteit en Winkelcentrum Alexandrium!

Ligging en bereikbaarheid
Dit goed onderhouden appartement bevindt zich in de rustige wijk het Lage Land. U bevind zich op de 7e verdieping, tevens hoogste verdieping van het complex.
Op 10 minuten lopen van het Kralingse Bos met al diens faciliteiten en ruimte is er meer dan genoeg te ondernemen op sportief gebied. Voetbal, hockey, rugby en golf zijn een aantal sporten die binnen handbereik liggen.
Gaat u liever winkelen als sport; winkelcentrum Alexandrium bevindt zich op 6 minuten fietsen! Zijn de tassen te zwaar voor op de fiets, dan pakt u de bus die u van deur tot deur brengt.
Is het Alexandrium u te druk, geen zorgen! Het winkelcentrum Lage Land is voorzien van niet een maar twee bekende supermarkten, een drogist, een apotheek, twee bakkers, een viswinkel, een slager en diverse horeca gelegenheden. Tevens is er elke vrijdag een markt!

BEGANE GROND
Centraal afgesloten portiek met bellentableau en lift. Deze wordt onderhouden door een actieve VVE.

ZEVENDE ETAGE (Top verdieping)
Entree tot een zeer ruime ontvangsthal die centraal toegang biedt tot de verschillende ruimtes.
Meteen aan de rechterkant bevindt zich de keuken die volledig is uitgerust met Whirlpool apparatuur. U bent van alle gemakken voorzien én u heeft via de keuken ook toegang tot een aparte bijkeuken/wasruimte. Het raam in de keuken maakt de ruimte licht en ruimtelijk waardoor u tijdens de afwas lekker kunt genieten van het uitzicht!
De natuurlijk verlichte woonkamer is ruim opgezet en geeft toegang tot een kamerbreed balkon op het Zuiden!
Naast de keuken bevindt zich één van de twee slaapkamers. Dit is tevens ook de grootste van de twee en is voorzien van een vaste kast. De kamer wordt gebaad in natuurlijk licht die schijnt vanuit een raam die open kan. Voor de eventuele entertainment is er een televisieaansluiting op de kamer. De tweede slaapkamer bevindt zich naast de woonkamer en is ook voorzien van een vaste kast.
De 3e slaapkamer is doorgebroken waardoor er een ruime woonkamer is ontstaan. Indien gewenst is dit gemakkelijk terug te brengen naar de oude situatie waardoor er weer 3 slaapkamers beschikbaar zijn.
De badkamer en de aparte toiletruimte zijn strak en modern op elkaar afgestemd.

Bijzonderheden
– Alle ramen voorzien van dubbel glas
– Appartement is netjes onderhouden
– VVE €227,- per maand (inclusief voorschot stookkosten)

Bidding details

Auction house


Notary