Oldenzaal – Fonteinstraat 16

116 m2 live | 7 rooms | Bidding from: € 200.000 | Delen op socials | What will be my monthly costs ?

Photo's not available

Bieden en Wonen Veluwe

Arend Verbeek - arend@biedenenwonen.nl - 06 28 27 42 90

Inquire viewing

Property description

Bieden en Wonen Veluwe biedt aan: Royale, uitgebouwde klus woning aan de Fonteinstraat 16 in Oldenzaal

Ligging en bereikbaarheid
Een rustige straat in de wijk Haerbroek-Scholtenhoek op 5 minuten fietsen van het centrum en op loopafstand van de supermarkt. Verder zijn er de fantastische natuurgebieden als het “Kalheupinkpark” en de “Tankenberg” en voor kleine kinderen is om de hoek een mooie speelplaats. Een uitvalsweg is in 2 minuten bereikbaar voor een snelle verbinding met de A1.

Indeling:
BEGANE GROND
Entree in de gang met een toilet, meterkast en handige kelderruimte. Vanuit de hal kom je in de woonkamer en in de keuken. Via de keuken is een doorgang naar de uitbouw/eetkamer aan de achterzijde.
EERSTE ETAGE
Overloop met toegang tot 3 slaapkamers met ruime inbouwkasten. Slaapkamer aan de achterzijde geeft toegang tot een balkon. Verder een kleine douche met wastafel.
TWEEDE ETAGE
Middels vaste trap bereikbaar met veel potentie om hier extra slaap-/werkkamer te creëren. C.V.- opstelling (2014).
TUIN
Mooie in bloei staande tuin, bereikbaar via de keuken

Bijzonderheden:
Ingang achterom en een ruime schuur aan achterzijde van de tuin.
Mogelijkheid voor creëren van een garage op eigen grond
Zolderverdieping mogelijkheid tot plaatsen dakkapel
Achterzijde nog uitbouw mogelijkheid
Kortom : een huis met veel mogelijkheden naar eigen inzicht

Bezichtigingen:
Nieuwsgierig geworden? De eerste dag voor bezichtiging staat gepland op zaterdag 28 augustus 2021,Voor het maken van een bezichtiging afspraak kunt u contact opnemen met Arend Verbeek via Funda, via de woningpagina op de website van Bieden en Wonen of via 055-3030973 / 06-28274290
Wij gaan ervan uit dat belangstellenden de woning bezichtigen alvorens een bod uit te brengen. Bij de bezichtigingen wordt rekening gehouden met de geldende RIVM-maatregelen.

Bieden en Wonen Veluwe is een vrijwillig bied platform. Onder toezicht van een onafhankelijk notariskantoor kunnen 100% transparante biedingen worden gedaan via het bied platform van Bieden en Wonen. De getoonde vraagprijs is een scherpe vanaf- prijs. Biedingen kunnen worden geplaatst uitsluitend vanaf de getoonde vanaf- prijs.

Bied procedure
Biedingen kunnen uitsluitend worden gedaan via het online biedsysteem van Bieden en Wonen binnen de getoonde data en tijd. Na afloop van de biedronde heeft de verkoper het gun- recht van maximaal 3 werkdagen. De koper behoudt de wettelijke 3 dagen bedenktijd na het gunnen van de woning en het tekenen van de koopovereenkomst..

Project notaris
Deze woning heeft als zogenaamde project- en/of platform notaris notaris Kuin van Overbeek notariaat, gevestigd te Amsterdam. Bij deze notaris kan de koper de eigendomsoverdracht van dit huis laten plaatsvinden. De genoemde notaris houdt ook toezicht gedurende de online veiling van de woning.

Bied voorwaarden
De algemene bied voorwaarden zijn van toepassing op dit bied object. Deze voorwaarden kunt u inzien bij registratie als bieder op de website: Bieden en Wonen.

Zorgvuldig samengesteld
Deze advertentietekst is door ons kantoor met de meeste zorg samengesteld aan de hand van de door de verkoper aan ons ter hand gestelde gegevens en tekeningen. Derhalve kunnen wij geen garanties verstrekken, noch kunnen wij op enigerlei wijze eventuele aansprakelijkheid voor deze gegevens aanvaarden.

NEN-2580 normering
De gepubliceerde oppervlakten en metrages van deze woning zijn door een onafhankelijke partij samengesteld in de vorm van een meetrapport, conform de NEN 2580 normering voor oppervlaktemetingen.


Inquire viewing

Of course you want to see this house from the inside! We’ll take care of it. Enter your details below and indicate which day and time suits you best. You will then be contacted to make an appointment. Please pay attention to the corona measures? You will receive this from us by email.


Do you have questions?

You can find all frequently asked questions about bidding here. For other questions, we can be reached by phone at 085 130 2361.

Floor plan