Nijkerk – Catamaran 16

224 m2 - 9 rooms - starting price: € 725.000 - Share on social media - What will be my monthly costs ?

Inquire viewing

Nice place, huh?

Bieden en Wonen Apeldoorn biedt aan deze WAUW-Villa aan het water in Nijkerk-Zuid, helemaal ingericht op de huidige markt. Bouwjaar 2002

Ligging en bereikbaarheid
Gelegen in de kindvriendelijke wijk De Bogen, ligt deze WAUW woning die u gezien moet hebben. Woning beschikt over veel duurzaamheid. Praktijkruimte (voormalige garage) en eigen kantoor mogelijkheid op de begane -grond. Het ideale huis voor thuiswerken. Wijk de Bogen beschikt over lagere school en supermarkt op fietsafstand, ook is er een sportschool in de wijk. Centrum van Nijkerk is op fietsafstand, uitvalsweg op 5/10 minuten rijden (A28)
Indeling
(BEGANE GROND
Betreden van de woning geschied via een eigen parkeerplaats die helemaal bestraat is, via de hal heeft u toegang tot de voor diverse doeleinde te gebruiken werkruimte, de meterkast, toilet, opgang naar de 1ste verdieping en toegang tot de woonruimte/keuken. Bij binnenkomst in de woonruimte bevindt zich rechts in het verlengde van de werk/kantoorruimte, het kantoorgedeelte, ook als kinderhoek in te richten. Bij binnenkomst ligt aan de linkerkant een moderne keuken met alle luxe inbouwapparatuur (Miele)waaronder ook een stoomoven. Vanuit de hal loopt u rechtuit via een trapje de leefruimte in die lagere als de rest ligt, hiervandaan loopt u zo met een schuifdeur toegankelijk balkon op, die boven het wateroppervlakte ligt.
EERSTE Etage
[Via een grote overloop heeft u de beschikking over 5 kamers, waarvan er 1 is ingericht voor de wasmachine opstelling en de apparatuur vloerverwarming en zonnepanelen. Hier is ook de ketel (5 jaar) bevestigd, de badkamer is netjes maar gedateerd verder nog 3 mooie slaapkamers, waarvan de grote aan de achterzijde is voorzien van Airco.
TWEEDE ETAGE
Verdieping is ingericht als slaapkamer met een mooie zithoek en een volledig ingerichte badkamer die voorzien is van elektrische vloerverwarming, bovenverdieping is voorzien van Airco. Vanuit de slaapkamer loop je het dakterras op, waar ruimte is om heerlijk te chillen met een werkelijk prachtig uitzicht over de wijk.
TUIN
Via de keuken kom je in de tuin aan de zijkant van het huis, deze is betegeld, ruime houten berging en gedeelte overkapping door de grootste opzet kunt u hier de hele dag volop van de zon genieten op diverse zithoekjes. via een trap loopt u naar de steiger een verdieping lager die een mooie loungehoek heeft die volledig overkapt is, dit alles grenst aan de waterkant waar de woning aan gelegen is.

– Begane grond is voorzien van mooie grijze plavuizen en vloerverwarming
– [Pand beschikt over rolluiken en screen zonwering.
– [Op de bovenste verdieping liggen 14 zonnepanelen (6 liggen er nog ongebruikt)
– [Grote slaapkamer 1ste verdieping is voorzien van Airco
2de verdieping is voorzien van Airco
Houtkachel geeft energie voor de vloerverwarming
– Alle verdiepingen beschikken over eigen toilet.
Bezichtigingen
Nieuwsgierig geworden? Voor het maken van een bezichtiging afspraak kun je contact opnemen met Arend Verbeek via funda, de woningpagina op de website van Bieden en Wonen of via 055-3030973/06-28274290
Wij verplichten gegadigden eerst een woning te bezichtigen, alvorens een bod kan worden geplaatst op de woning. Bij de bezichtigingen wordt rekening gehouden met de geldende RIVM maatregelen.

Bied procedure
Biedingen kunnen uitsluitend worden gedaan via het online biedsysteem van Bieden en Wonen Na afloop van de biedronde heeft verkoper het gun recht van maximaal 3 werkdagen. De koper behoudt de wettelijke 3 dagen bedenktijd na het tekenen van de koopovereenkomst en het gunnen van de woning.

Project notaris
Dit object heeft een zogenaamde project en/of platform notaris, waar je als koper de eigendomsoverdracht van dit bied object kunt laten plaatsvinden. Deze notaris voor de overdracht is Kuin van Overbeek notariaat, gevestigd te Amsterdam. Tevens is dit de notaris voor het toezicht gedurende de online bied procedure.

Bied voorwaarden
De algemene bied voorwaarden zijn van toepassing op dit object. Deze kan je inzien tijdens het registreren als bieder op de website: Bieden en Wonen.
Zorgvuldig samengesteld
Deze advertentietekst is door ons kantoor met de meeste zorg samengesteld aan de hand van de door de verkoper aan ons ter hand gestelde gegevens en tekeningen. Derhalve kunnen wij geen garanties verstrekken, noch kunnen wij op enigerlei wijze eventuele aansprakelijkheid voor deze gegevens aanvaarden.
NEN-2580 normering
De gepubliceerde oppervlakte en metrages van deze woning zijn door een onafhankelijke partij samengesteld in de vorm van een meetrapport, conform de NEN 2580 normering voor oppervlakte metingen.

Schedule a viewing

Of course, you will want to see this house from the inside! We’ll take care of it. Enter your details below and indicate which day and time suit you best. You will then be contacted to make an appointment.

Tip: exploratory mortgage advice
Via onze hypotheekadviseur kan je redelijk wat kosten besparen. Het eerste gesprek is gratis en kan eventueel via Google Meets.

Bidding from

€ 725.000


Highest bid

€ 725.000

Do you have questions?

You can find all frequently asked questions about bidding here. For other questions, we can be reached by phone at 085 130 2361.

Location of the house