Nieuwegein – Oranjestraat 19

Bidding from: € 229.500

Sold

Information

Volume: 329 m3
Living space: 86 m2
Plot area: 198 m2
Type: WOONHUIS
Construction year:
Rooms: 4

Property description

Omgeving.
Centraal gelegen bieden wij u deze leuke hoekwoning met tuin, garage met elektrische garagedeur met afstandsbediening en vrijstaande berging/kantoor met elektra en aansluiting voor water. De woning bevindt zich nabij alle voorzieningen zoals supermarkten, scholen etc

Indeling
Entree, ruime hal met toilet en trap naar eerste etage. Woonkamer met open keuken (onlangs geplaatst). Aan de voorkant van de woning is een klein voortuintje. De schuifdeuren begeleiden u naar de ruime tuin.

Boven treft u drie in grootte variërende slaapkamers (waarvan 2 groot en 1 iets kleinere slaapkamer) en een badkamer met douche, toilet, bad meubel en bubbelbad.

Via de vlizotrap is de verrassend grote vliering bereikbaar waar men heel veel bergruimte treft.

Tuin / buiten
De woning beschikt over een ruime tuin. Aan de tuin dient nog het een en ander opgeknapt te worden, maar de tuin biedt voldoende mogelijkheden. In de achtertuin treft u tevens een parkeer garage voor 1 auto en nog een ruime berging die thans is gebruik is als studio. Deze berging wordt momenteel nog opgeknapt door de huidige eigenaar.

Bijzonderheden
• Garage in tuin!
• Berging in achtertuin en op eerste verdieping
• Recent nieuw geïnstalleerde keuken!
• Mooie badkamer

Gunning
De verkoper behoudt zich het recht voor om zonder opgaaf van redenen niet te gunnen of aan een ander dan de hoogste inschrijver dan wel de inschrijving steeds en zonder opgaaf van redenen af te gelasten, dit alles uitsluitend ter beoordeling van verkoper. De verkoper houdt zich te dien aanzien het recht van beraad voor. Indien niet wordt gegund of de inschrijving om welke reden dan ook wordt afgelast, staat het verkoper vrij om met wie dan ook in onderhandeling te treden over een mogelijke verkoop; verkoper is daarbij niet gehouden om (een) bieder(s) in onderhandelingen te betrekken en bieders komen mitsdien te dier zake geen rechten toe.

Betaling
De koopsom dient bij de levering te worden voldaan. Uiterlijk 14 dagen na ondertekening van de koopovereenkomst dient koper een waarborgsom van 10% van de koopprijs bij de notaris te storten dan wel een bankgarantie tot zodanig bedrag gesteld te laten hebben.

Bidding details


Bidding from

€ 229.500

Highest bid

€ 235.000


Contact person


Auction house