Maassluis – Reigerstraat 10

Bieden vanaf: € 268.000

Available soon

Information

Content: 315 m3
Living area: 112 m2
Plot: 150 m2
Type: WOONHUIS
Construction year: 1968
Number of rooms:

Description

Bieden en Wonen Rotterdam biedt aan: [SAMENVATTING VAN DE WONING IN 1-2 ZINNEN]

Bieden en Wonen Rotterdam
Let op: Dit is geen executie veiling verkoop. Dit is een vrijwillige online veiling, waarbij onder toezicht van een onafhankelijk notariskantoor biedingen via het veilingplatform van Bieden en Wonen 100% transparant per opbod kunnen worden gedaan.

NB. De getoonde vraagprijs is een scherpe vanaf prijs. Biedingen kunnen worden geplaatst uitsluitend vanaf de getoonde vanaf prijs.

Ligging en bereikbaarheid
Metrostation Steendijkpolder op 10 minuten afstand

Indeling
(Hieronder beschrijf je de indeling per etage/onderdeel van de woning/perceel. Maak voor jezelf logische kopjes zodat een koper snel doorheeft hoe een huis in elkaar steekt. De aangeven kopjes zijn ter voorbeeld. Let op: kopjes worden hier in hoofdletters geschreven)
BEGANE GROND
[BESCHRIJVING]
EERSTE ETAGE
[BESCHRIJVING]
TWEEDE ETAGE
[BESCHRIJVING]
KELDER
[BESCHRIJVING]
TUIN
[BESCHRIJVING]
GARAGE
[BESCHRIJVING]
BIJKEUKEN
[BESCHRIJVING]

[Bijzonderheden]
(Hieronder som je alle bijzonderheden op van het huis, en andere zaken die relevant zijn en niet onder te brengen zijn onder een andere kop. Bouwjaar? Perceel oppervlakte? Inhoud? Woonoppervlakte? Is er recent iets gerenoveerd? Erfpacht? Open haard aanwezig? Is er dubbel glas? Etc. )
– [BESCHRIJVING]
– [BESCHRIJVING]
– [BESCHRIJVING]
– [BESCHRIJVING]

Bezichtigingen
Nieuwsgierig geworden? Voor het maken van een bezichtigingsafspraak kun je contact opnemen met [PERSOONLIJKE NAAM VAN MAKELAAR] via funda, de woningpagina op de website van Bieden en Wonen of via [REGIO TELEFOONNUMMER].

Wij verplichten gegadigden eerst een woning te bezichtigen, alvorens een bod kan worden geplaatst op de woning. Bij de bezichtigingen wordt rekening gehouden met de geldende RIVM maatregelen.

Veiling datum- en tijd
Op de pagina van de betreffende woning op de Bieden en Wonen website vind je de begin- en eindtijd van de veiling.

Biedprocedure
Biedingen kunnen uitsluitend worden gedaan via het online biedsysteem van Bieden en Wonen binnen de getoonde veiling datum- en tijd. Na afloop van de biedronde heeft verkoper het gun recht van maximaal 3 werkdagen. De koper behoudt de wettelijke 3 dagen bedenktijd na het tekenen van de koopovereenkomst en het gunnen van de woning.

Project notaris
Dit object heeft een zogenaamde project en/of platform notaris, waar je als koper de eigendomsoverdracht van dit veilingobject kunt laten plaatsvinden. Deze notaris voor de overdracht is Kuin van Overbeek notariaat, gevestigd te Amsterdam. Tevens is dit de notaris voor het toezicht gedurende de online veiling.

Veilingvoorwaarden
De algemene veilingvoorwaarden zijn van toepassing op dit veilingobject. Deze kan je inzien tijdens het registreren als bieder op de website: Bieden en Wonen.

Zorgvuldig samengesteld
Deze advertentietekst is door ons kantoor met de meeste zorg samengesteld aan de hand van de door de verkoper aan ons ter hand gestelde gegevens en tekeningen. Derhalve kunnen wij geen garanties verstrekken, noch kunnen wij op enigerlei wijze eventuele aansprakelijkheid voor deze gegevens aanvaarden.

NEN-2580 normering
De gepubliceerde oppervlakte en metrages van deze woning zijn door een onafhankelijke partij samengesteld in de vorm van een meetrapport, conform de NEN 2580 normering voor oppervlakt

Veilinggegevens


Bieden vanaf

€ 268.000


Registreer als koper

Contact person


Estate agent


Auction house


Notary