Gouderak – Zellingkade 5.

135 m2 - 5 rooms - starting price: € 399.000 - Share on social media - What will be my monthly costs ?

Inquire viewing

Offered by

Marco Verbeek - marco@biedenenwonen.nl - 06 54 27 53 32

Marco Verbeek

Nice place, huh?

Graag alleen per mail reageren vanuit Funda a.u.b;

Zellingkade 5, Gouderak

Inleiding

Aan een rustige straat met een ligging aan de Hollandsche IJssel te Gouderak staat deze charmante tussenwoning te koop. De verdiepingen kunnen wat aandacht gebruiken, dus ideaal voor bijvoorbeeld een klusser om de woning naar eigen idee te maken. Daarnaast beschik je over 3 riante slaapkamers, een aparte keuken ruimte, doorzon woonkamer, besloten tuin en een stenen berging/garage.

Ook de locatie is iets om enthousiast van te worden. Vlakbij Gouda, gelegen áán de IJssel woon je op loopafstand van een winkelcentrum waar je alle denkbare voorzieningen kunt vinden. Hier kan je terecht voor supermarkten, winkels, horeca en OV. Ook is dit een kindvriendelijke omgeving met scholen, speeltuinen en het buitengebied.

Begane grond

Eenmaal binnen kom je uit op de hal voorzien van een ruime inbouwkast, en lichte muren en een houten vloer. Verder vind je hier het toilet, de meterkast en de deur naar de living.

Dit betreft een riante ruimte die van de voor- tot achterzijde van het huis reikt en is hierbij voorzien van een houten vloer. Hierbij staat de voorkant op het westen met de achtertuin op het oosten zodat je de ochtend van zon bent verzekerd, mits die schijnt uiteraard.

De keuken bevindt zich links aan de achterzijde en is in een lichte uitvoering gestoken. Hier ben je reeds van alle gemakken voorzien met een 5-pits gasfornuis, afzuigkap, oven, koel/vriescombinatie en plek voor een vaatwasser.

Eerste verdieping

De trap naar boven bevindt zich in de hal, waar je aan overloop de badkamer tegenover de trap vindt, met aan weerszijden een ruime slaapkamers waarbij de linker de grootste is.
De badkamer is betegeld en voorzien van een riante douche en een wastafel met spiegel. Het toilet is te vinden op de overloop.
Alle kamers zijn groot genoeg om een tweepersoonsbed in te passen. Het behang en wellicht ook de vloerbedekking kunnen echter wat vernieuwing gebruiken, zo kan je er nog helemaal je eigen stempel op drukken.

Tweede verdieping

De zolder kan ook nog wat liefde gebruiken, zo is het behang aan vervanging toe, en de vloer mag geschuurd. Wel beschik je hier over een zeer ruime zolder waar gemakkelijk 2 extra kamers gerealiseerd kunnen worden.

Buitenruimte

De grote achtertuin is erg breed en diep en gesitueerd tussen 2 bakstenen schuttingen. Aan het eind vind je een ruime stenen berging waar eventueel fietsen en scooter te parkeren zijn.

Bijzonderheden

– zeer ruime tussenwoning
– 1e en 2e verdieping dienen nog vernieuwd te worden
– 3 riante slaapkamers
– uitgebreide open keuken
– doorzon woonkamer
– besloten tuin op het oosten
– stenen berging/garage
– alle voorzieningen op loopafstand in/rondom winkelcentrum
– eigen grond
– direct beschikbaar
– energielabel A+++

Verkoopvoorwaarden:
De algemene verkoop voorwaarden zijn van toepassing op deze kavel. Deze vindt u tevens terug op de website van Bieden & Wonen.

Zorgvuldig samengesteld:
Deze advertentietekst is door ons kantoor met de meeste zorg samengesteld aan de hand van de door de verkoper aan ons ter hand gestelde gegevens en tekeningen. Derhalve kunnen wij geen garanties verstrekken, noch kunnen wij op enigerlei wijze eventuele aansprakelijkheid voor deze gegevens aanvaarden.

NEN-2580 normering:
De gepubliceerde oppervlakte en metrages van deze woning zijn door een onafhankelijke partij samengesteld in de vorm van een meetrapport, conform de NEN 2580 normering voor oppervlakte metingen.

Schedule a viewing

Of course, you will want to see this house from the inside! We’ll take care of it. Enter your details below and indicate which day and time suit you best. You will then be contacted to make an appointment.

Tip: exploratory mortgage advice
Via onze hypotheekadviseur kan je redelijk wat kosten besparen. Het eerste gesprek is gratis en kan eventueel via Google Meets.

Bidding from

€ 399.000

Do you have questions?

You can find all frequently asked questions about bidding here. For other questions, we can be reached by phone at 085 130 2361.

Location of the house