Breda – Kesterenlaan 195

72 m2 - 4 rooms - starting price: € 235.000 - Share on social media - What will be my monthly costs ?

Inquire viewing

Offered by

Cindy Huigen - cindy@biedenenwonen.nl - 06 19 63 25 82

Cindy Huigen

Nice place, huh?

LET OP: AANVRAGEN VOOR EEN BEZICHTIGING GRAAG PER MAIL.

Bieden en wonen verkoopt deze woning via een uniek en transparant online biedproces.
Geïnteresseerden kunnen zich na bezichtiging aanmelden om deel te nemen aan het open biedproces via ons online biedplatform.
NB. De getoonde vraagprijs €235.000 is een vanaf prijs. Biedingen kunnen worden geplaatst vanaf de getoonde vanaf prijs.
De verkoper brengt een deel van de verkoopkosten bij de koper in rekening. Dit bedrag van €1475,- (incl. BTW) wordt automatisch bij uw bieding opgeteld en wordt daardoor onderdeel van de koopsom. Om die reden kan het makkelijker in de hypotheek meegefinancierd worden.

Starters opgelet! Praktisch ingedeelde maisonnette met maar liefst 3 slaapkamers. Gelegen in de Haagse Beemden (woonwijk Kesteren) met ruime berging en ruim terras. De woning is ruim van opzet en beschikt over een keurige keuken en badkamer en een gezellige woonkamer.
Winkelcentrum “De Berg”, diverse scholen, sportvoorzieningen, en het station Breda-Prinsenbeek zijn op loop- c.q. fietsafstand te bereiken. De verbinding ten opzichte van het CS Breda, het centrum van Breda en de uitvalswegen (A16 & A27) is uitstekend.

INDELING:
Begane grond:
Ruime berging en opgang naar het appartement.
Eerste verdieping:
Entree/tochtportaal meterkast en stadverwarmingsunit; woonkamer met deur naar tussenportaal en bergkast met daarin aansluitpunten voor de wasapparatuur; open keuken (ca. 2012) met een nette inbouwkeuken voorzien van een koelvries combinatie (2020), 4-pits keramische kookplaat, afzuigkap, combi-oven (2021) en een vaatwasser; tussenportaal met trapopgang naar de verdieping en toiletruimte voorzien van hangcloset en fonteintje.
Tweede verdieping:
Overloop met toegang tot de 3 slaapkamers.
Slaapkamer 1; circa 7 m² en gelegen aan de voorzijde met openslaande deuren met toegang tot het balkon.
Slaapkamer 2; circa 5 m²
Slaapkamer 3; circa 11 m² en gelegen aan de achterzijde met een vaste kast met schuifdeuren. Deze slaapkamer geeft toegang tot het royale dakterras (circa 9m²) aan de achterzijde. Deze slaapkamer is voorzien van airconditioning.
Van slaapkamer 1 en 2 kan eventueel één grote slaapkamer gemaakt worden.
Badkamer; voorzien van een ligbad met douchegedeelte, een wastafel met meubel en vloerverwarming.

OVERIGE:
De woning beschikt over een ruime berging en een eigen opgang naar de voordeur. Aan de achterzijde is een dakterras van circa 9 m² te vinden en aan de voorkant een balkon. De ligging van de woning is gunstig. Winkelcentrum de Berg met een gevarieerd winkelaanbod is gelegen op loopafstand. Ook zijn er voldoende speelmogelijkheden voor kinderen in de omgeving, (basis)scholen, diverse sport- en recreatievoorzieningen, kinderboerderij en een bibliotheek. De wijk heeft een goede aansluiting naar het stadscentrum van Breda, de A16, de noordelijke rondweg richting de A27 en het station Breda Prinsenbeek.

BIJZONDERHEDEN:
– bouwjaar 1986;
– 3 slaapkamers;
– dakterras aan de achterzijde en balkon aan de voorzijde;
– ruime berging;
– nette keuken en badkamer;’
– airconditioning in de grootste slaapkamer;
– volledig dubbel glas en voorzien van rolluiken;
– stadsverwarming;
– energielabel C;
– VvE kosten €54,- per maand;
– Huur doorstroomapparaat BSI €75 per kwartaal.

BEZICHTIGINGEN EN BIEDINGEN:
Aanvragen worden op volgorde van binnenkomst voor een bezichtiging ingepland.
De bezichtigingen vinden (op afspraak) plaats.
Tijdens de bezichtiging zullen wij u uitgebreid informeren over de werking van ons online-biedplatform en de bijbehorende aandachtspunten voor deelname.
Op de Bieden en Wonen website kunt u additionele informatie inzien of downloaden. Informatie over het biedproces wordt getoond op de website van Biedenenwonen.nl

Deze tekst is door ons kantoor met de meeste zorg samengesteld aan de hand van de door de verkoper aan ons ter hand gestelde gegevens en tekeningen. Derhalve kunnen wij geen garanties verstrekken, noch kunnen wij op enigerlei wijze eventuele aansprakelijkheid voor deze gegevens aanvaarden. Wij adviseren u om contact met ons op te nemen bij interesse in deze woning of u door een eigen makelaar te laten bijstaan.

Schedule a viewing

Of course, you will want to see this house from the inside! We’ll take care of it. Enter your details below and indicate which day and time suit you best. You will then be contacted to make an appointment.

Tip: exploratory mortgage advice
Via onze hypotheekadviseur kan je redelijk wat kosten besparen. Het eerste gesprek is gratis en kan eventueel via Google Meets.

Safe Accompanying notary for legal transfer is Kuin van Overbeek Notariaat (020 305 2700)

Do you have questions?

You can find all frequently asked questions about bidding here. For other questions, we can be reached by phone at 085 130 2361.

Location of the house