Bergen Op Zoom – Schoolstraat 1i

62 m2 - 3 rooms - starting price: € 210.000 - Share on social media - What will be my monthly costs ?

Inquire viewing

Offered by

Cindy Huigen - cindy@biedenenwonen.nl - 06 19 63 25 82

Cindy Huigen

Nice place, huh?

LET OP: AANVRAGEN VOOR EEN BEZICHTIGING GRAAG PER MAIL.

NB. De getoonde vraagprijs €210.000 is een vanaf prijs. Biedingen kunnen worden geplaatst vanaf de getoonde vanaf prijs.

Wil jij in hartje centrum van Bergen op Zoom wonen in een mooi modern instapklaar appartement, dit is je kans!
Dit 3-kamer appartement bevindt zich in het kleinschalige appartementencomplex ‘Huijbergse Hof’. Dit gezellige appartement met veel lichtinval heeft 2 slaapkamers en zowel de keuken als de badkamer zijn helemaal van deze tijd.
Het bellentableau en de brievenbus bevindt zich aan de buitenzijde van het gebouw en via het trappenhuis bereik je het appartement op de 3e etage.

INDELING:

Je komt het appartement binnen via de centrale hal. Deze hal biedt toegang tot alle ruimtes.
De huiskamer met open keuken biedt veel lichtinval door de lichtkoepel boven de keuken. De keuken beschikt over een vaatwasser, combi-oven, koelkast met vriesvak en een 4-pits inductie kookplaat met afzuiging.

Slaapkamer 1; circa 11 m².

Slaapkamer 2; circa 7 m² voorzien van een lichtkoepel.

De badkamer beschikt over een ruime douche, toilet, groot wastafelmeubel en een opbergkast.

De aparte was/bergruimte biedt voldoende ruimte voor zowel een wasmachine als droger.

OVERIGE:

Er is een gezamenlijke berging waar je bijvoorbeeld je fiets neer kunt zetten. Daarnaast heb je een eigen opbergbox op de begane grond.
Er is parkeergelegenheid rond de woning waarbij een parkeervergunningensysteem van toepassing is. Ook zijn in de nabije omgeving en in het naastgelegen complex vaak huurparkeerplaatsen beschikbaar.

Bergen op Zoom behoort tot één van de oudste steden van Nederland en dat zie je terug in het stadsbeeld. In de schilderachtige binnenstad kun je dan ook terecht voor al je favoriete winkels, supermarkten, speciaalzaken en andere voorzieningen. Op nog geen 2 minuten lopen, vind je al de dichtstbijzijnde supermarkt, (letterlijk) om de hoek vanaf de woning. Om even uit te waaien, kun je naar de Boulevard van de Binnenschelde, die zich op 5 minuten fietsafstand bevindt. Het treinstation van Bergen op Zoom bevindt zich ook op 5 minuten fietsafstand.

BIJZONDERHEDEN:

– Midden in het centrum van Bergen op Zoom;
– Instapklaar;
– Vloerverwarming;
– Moderne keuken voorzien van inbouwapparatuur;
– Mooie lichtinval;
– 2 slaapkamers;
– Aparte was/opbergruimte;
– Gezamenlijke berging;
– Dubbel glas;
– Energielabel A;
– Bijdrage VvE €101,-

BEZICHTIGINGEN EN BIEDINGEN:

Aanvragen worden op volgorde van binnenkomst behandeld.
Tijdens de bezichtiging zullen wij u uitgebreid informeren over de werking van ons online-biedplatform en de bijbehorende aandachtspunten voor deelname.

Geïnteresseerden kunnen zich na bezichtiging aanmelden om deel te nemen aan het open biedproces, waarbij de woning tegen het “beste” bod verkocht zal worden.

De verkoper brengt een deel van de verkoopkosten bij de koper in rekening. Dit bedrag van €1475,- (incl. BTW) wordt automatisch bij uw bieding opgeteld en wordt daardoor onderdeel van de koopsom. Om die reden kan het makkelijker in de hypotheek meegefinancierd worden.

Op de Bieden en Wonen website kunt u additionele informatie inzien of downloaden. Informatie over het biedproces wordt getoond op de website van Biedenenwonen.nl

Deze tekst is door ons kantoor met de meeste zorg samengesteld aan de hand van de door de verkoper aan ons ter hand gestelde gegevens en tekeningen. Derhalve kunnen wij geen garanties verstrekken, noch kunnen wij op enigerlei wijze eventuele aansprakelijkheid voor deze gegevens aanvaarden.

Schedule a viewing

Of course, you will want to see this house from the inside! We’ll take care of it. Enter your details below and indicate which day and time suit you best. You will then be contacted to make an appointment.

Tip: exploratory mortgage advice
Via onze hypotheekadviseur kan je redelijk wat kosten besparen. Het eerste gesprek is gratis en kan eventueel via Google Meets.

Safe Accompanying notary for legal transfer is Kuin van Overbeek Notariaat (020 305 2700)

Do you have questions?

You can find all frequently asked questions about bidding here. For other questions, we can be reached by phone at 085 130 2361.

Location of the house