Amsterdam – Zoutberg 14

81 m2 live | 3 rooms | Bidding from: € 325.000 | Delen op socials | What will be my monthly costs ?

Photo's not available

Bieden en Wonen Hoofdkantoor

Rink Dobbenga - rink@biedenenwonen.nl - 06 55 84 45 00

Inquire viewing

Property description

Bieden en wonen verkoopt deze woning via een uniek en transparant Online biedproces.
Geïnteresseerden kunnen zich na bezichtiging aanmelden om deel te nemen aan het biedproces. Het betreft een vrijwillige veiling, waarbij de woning bij opbod tegen het “beste” bod verkocht zal worden.
NB. De getoonde vraagprijs is een scherpe vanaf prijs.

Zoutberg 14 – Amsterdam

Omgeving
Amsterdam-Noord ontwikkelt zich in een razend tempo tot een zeer geliefde woonomgeving. Tevens ligt het appartement niet ver van het hippe, creatieve bolwerk de NDSM-Werf met een grote diversiteit aan eetgelegenheden zoals de IJ-kantine, restaurant Pllek, het Noorderlicht, Amsterdam Marina met Loetje aan het IJ. Het fraaie filmtheater EYE, ADAM toren en de komst van de Noord/Zuidlijn dragen bij aan een positieve ontwikkeling van dit groene en sfeervolle stadsdeel.

Omschrijving
Op de top-etage (2e verdieping)gelegen hoek-appartement met balkon op het Oosten en twee slaapkamers. Deze lichte en ruime woning verkeert in goede staat en ligt op een rustige locatie in de wijk Twiske West. De buurt kent geen doorgaand verkeer en ook het parkeren is er nog gratis.

Door de ligging op de bovenste etage is er een heerlijk vrij uitzicht. De woonkamer is zeer licht door de grote raampartijen. Dit kleinschalige appartementencomplex is gelegen in de woonwijk Oostzanerwerf, een kindvriendelijke buurt, aan een rustige straat. Vlakbij het recent vernieuwde, winkelcentrum Molenwijk, ring A10 en recreatiegebied ‘t Twiske. Verder is ook het openbaar vervoer naar zowel het Centraal Station als naar station Sloterdijk op loopafstand. Tot slot zijn de metro en pont naar het Centraal Station en het NDSM gebied op 10 tot 15 minuten fietsen.

Bouwjaar 1994
Woonoppervlak: ca.80 m2
Gebouwgebonden buitenruimte : 6 m2 (balkon 2,70 x 2,20)
Externe Bergruimte: 5m2 (Fietsenberging)
Inhoud 240 m3
Gemeentelijk eigendom belast met erfpacht (einddatum erfpacht: 15-03-2043)
Afgekocht tot 15-03-2043. De eigenaar heeft in 2019 bij de gemeente een offerte voor eeuwigdurende afkoop aangevraagd. (Afkoop: basis Woz-waarde 2015 + 35% extra korting op afkoopbedrag= ruim 50% korting op afkoop)

Specificaties
3 kamers w.v. 2 slaapkamers,
1 badkamer Douche, 1 Toilet
2e woonlaag
Energielabel C (voorlopig)
CV-ketel (eigendom)
Openbaar parkeren (gratis)
Bijdrage VvE: ca. €79,00 / mnd

Komt u de woning binnenkort bezichtigen?

Kijkdagen:
Op Woensdag 06 en 13 mei van 10:00 tot 12:00 uur uitsluitend op afspraak.
Op Woensdag 13 mei van 15:00 tot 17:00 uur uitsluitend op afspraak.

Wilt u voor die tijd de woning bekijken en ook direct een bod uitbrengen, dan kan dit in overleg na bezichtiging van de woning.

Eerstvolgende Biedronde
Starttijd: Donderdag 14 mei om 13:00 uur
Eindtijd: Vrijdag 15 mei om 15:00 uur

Tweede biedronde (indien woning nog niet is gegund)
Starttijd: Donderdag 28 mei om 13:00 uur
Eindtijd: Vrijdag 29 mei om 15:00 uur

Kijkdagen 2e biedronde
Kijkdagen en tijdstippen volgen z.s.m.

Derde biedronde:
(indien woning nog niet is gegund)

Notaris:
De biedingen van deze online veiling staan onder toezicht van het notariskantoor zoals vermeld staat op de website van Bieden & Wonen, bij desbetreffende woning.

Veilingvoorwaarden:
De algemene veiling voorwaarden zijn van toepassing op deze kavel / op dit veilingobject. Deze vindt u tevens terug op de website van Bieden & Wonen.

Veilingkosten voor koper:
De bijkomende veilingkosten ten laste van de koper voor deze woning zijn vermeld op de website van het veilinghuis Bieden & Wonen. U vindt deze tevens terug bij de notaris die het notarieel toezicht doet voor deze woning en in de Algemene Veiling Voorwaarden.

Gunning:
De verkoper behoudt zich het recht voor om zonder opgaaf van redenen niet te gunnen of aan een ander dan de hoogste inschrijver dan wel de inschrijving steeds en zonder opgaaf van redenen af te gelasten, dit alles uitsluitend ter beoordeling van verkoper. Indien niet wordt gegund of de inschrijving om welke reden dan ook wordt afgelast, staat het verkoper vrij om met wie dan ook in onderhandeling te treden over een mogelijke verkoop; verkoper is daarbij niet gehouden om (een) bieder(s) in onderhandelingen te betrekken en bieders komen mitsdien te dier zake geen rechten toe.


Inquire viewing

Of course you want to see this house from the inside! We’ll take care of it. Enter your details below and indicate which day and time suits you best. You will then be contacted to make an appointment. Please pay attention to the corona measures? You will receive this from us by email.


Safe This bidding will be monitored by Kuin van Overbeek Notariaat (020 305 2700)

Open bid Open bid

Bids on the properties with the label ‘open bid’ are 24/7 visible for everyone (seller, bidder and notary). All bids are immediately anonymized on the property advertisement. Also the resolutive conditions of every single bid are visible for everyone.

More information

Do you have questions?

You can find all frequently asked questions about bidding here. For other questions, we can be reached by phone at 085 130 2361.

Floor plan