Amsterdam – Zoutberg 14

Target price: € 325.000

Available soon

Information

Content: 240 m3
Living area: 80 m2
Plot: 351 m2
Type: APPARTEMENT
Construction year:
Number of rooms: 1

Description

Binnenkort in de verkoop
De vraagprijs is een scherpe vanaf prijs.

Omgeving
Amsterdam-Noord ontwikkelt zich in een razend tempo tot een zeer geliefde woonomgeving. Tevens ligt het appartement niet ver van het hippe, creatieve bolwerk de NDSM-Werf met een grote diversiteit aan eetgelegenheden zoals de IJ-kantine, restaurant Pllek, het Noorderlicht, Amsterdam Marina met Loetje aan het IJ. Het fraaie filmtheater EYE, ADAM toren en de komst van de Noord/Zuidlijn dragen bij aan een positieve ontwikkeling van dit groene en sfeervolle stadsdeel.

Omschrijving
Op de top-etage (2e verdieping)gelegen hoek-appartement met balkon op het Oosten en twee slaapkamers. Deze lichte en ruime woning verkeert in goede staat en ligt op een rustige locatie in de wijk Twiske West. De buurt kent geen doorgaand verkeer en ook het parkeren is er nog gratis.

Door de ligging op de bovenste etage is er een heerlijk vrij uitzicht. De woonkamer is zeer licht door de grote raampartijen. Dit kleinschalige appartementencomplex is gelegen in de woonwijk Oostzanerwerf, een kindvriendelijke buurt, aan een rustige straat. Vlakbij het recent vernieuwde, winkelcentrum Molenwijk, ring A10 en recreatiegebied ‘t Twiske. Verder is ook het openbaar vervoer naar zowel het Centraal Station als naar station Sloterdijk op loopafstand. Tot slot zijn de metro en pont naar het Centraal Station en het NDSM gebied op 10 tot 15 minuten fietsen.

Bouwjaar 1994
Woonoppervlak: ca.80 m2
Gebouwgebonden buitenruimte : 6 m2 (balkon 2,70 x 2,20)
Externe Bergruimte: 5m2 (Fietsenberging)
Inhoud 240 m3
Gemeentelijk eigendom belast met erfpacht (einddatum erfpacht: 15-03-2043)
Afgekocht tot 15-03-2043. De eigenaar heeft in 2019 bij de gemeente een offerte voor eeuwigdurende afkoop aangevraagd. (Afkoop: basis Woz-waarde 2015 + 35% extra korting op afkoopbedrag= ruim 50% korting op afkoop)

Specificaties
3 kamers w.v. 2 slaapkamers,
1 badkamer Douche, 1 Toilet
2e woonlaag
Energielabel C (voorlopig)
CV-ketel (eigendom)
Openbaar parkeren (gratis)
Bijdrage VvE: ca. €79,00 / mnd

Komt u de woning binnenkort bezichtigen?

De data voor de Biederonde en de Kijkdagen volgen z.s.m.

Notaris:
De biedingen van deze online veiling staan onder toezicht van het notariskantoor zoals vermeld staat op de website van Bieden & Wonen, bij desbetreffende woning.

Veilingvoorwaarden:
De algemene veiling voorwaarden zijn van toepassing op deze kavel / op dit veilingobject. Deze vindt u tevens terug op de website van Bieden & Wonen.

Veilingkosten voor koper:
De bijkomende veilingkosten ten laste van de koper voor deze woning zijn vermeld op de website van het veilinghuis Bieden & Wonen. U vindt deze tevens terug bij de notaris die het notarieel toezicht doet voor deze woning en in de Algemene Veiling Voorwaarden.

Gunning:
De verkoper behoudt zich het recht voor om zonder opgaaf van redenen niet te gunnen of aan een ander dan de hoogste inschrijver dan wel de inschrijving steeds en zonder opgaaf van redenen af te gelasten, dit alles uitsluitend ter beoordeling van verkoper. Indien niet wordt gegund of de inschrijving om welke reden dan ook wordt afgelast, staat het verkoper vrij om met wie dan ook in onderhandeling te treden over een mogelijke verkoop; verkoper is daarbij niet gehouden om (een) bieder(s) in onderhandelingen te betrekken en bieders komen mitsdien te dier zake geen rechten toe.

Bidding not started yet. Opens soon.

Contact person


Estate agent


Auction house


Notary