Amsterdam – Watergangseweg 15-1

49 m2 live | 3 rooms | Bidding from: € 269.500 | Delen op socials | What will be my monthly costs ?

Photo's not available

Bieden en Wonen Hoofdkantoor

Caspar Phijffer - caspar@biedenenwonen.nl - 06 38 20 97 60

Inquire viewing

Property description

Bieden en wonen verkoopt deze woning via een uniek en transparant Online biedproces.
Geïnteresseerden kunnen zich na bezichtiging aanmelden om deel te nemen aan het biedproces. Het betreft een vrijwillige veiling, waarbij de woning bij opbod tegen het “beste” bod verkocht zal worden via Online Bieden.
NB. De getoonde vraagprijs is een scherpe vanaf prijs.

Ligging:
De woning is gelegen in een rustige buurt in Nieuwendam, met vrij uitzicht op het park met gracht en nabij het vernieuwde winkelcentrum Waterlandplein en winkelcentrum Boven ‘t IJ. Voor de gezellige buurtwinkels kan je ook terecht in het nabij gelegen Purmerplein. De openbaar vervoerverbindingen zijn prima. Je bent binnen 15 minuten op het Centraal station en op korte afstand bevindt zich de Ring A-10 en de Noord-Zuidlijn. Amsterdam Noord is momenteel erg in trek.

Het recreatiegebied het Vliegenbos met zijn heerlijke wandel- en fietsroutes, kinderspeeltuin ‘De Noorderling en natuur zijn nabij. De wijk Nieuwendam kenmerkt zich door de vele historische panden en sfeervolle plekken. De buurt is in de 14e eeuw ontstaan als gevolg de aanleg van de Nieuwendammerdijk.

Indeling:
Bij binnenkomst in dit zeer gezellige en knusse appartement treft u eerst een halletje aan, vanwaar u toegang heeft naar de woonkamer, een slaapkamer, toilet en de gesloten keuken. Vanuit de woonkamer is de toegang tot de grote slaapkamer. Tevens bevindt zich op deze verdieping ook de badkamer. Aan de achterkant van het appartement treft u het balkon met ligging op het Zuiden van de woning aan.

Let op! Er is ook nog een zolder ruimte. Deze oppervlakte voldoet momenteel nog niet aan de NEN norm, daar het geen gebruikersoppervlakte is. De woning kan worden uitgebreid in oppervlakte. De zolder kan worden uitgebreid over de hele oppervlakte van de woning

Bergruimten:
Momenteel is er boven een zolder, deze wordt gebruikt als bergruimte.
Beneden is er tevens een berging

Parkeren:
Het is vrij parkeren voor de deur.

Balkon:
Er is een balkon aan de achterzijde van het appartement op het Zuiden.

Bijzonderheden:
• Uitbreidingsmogelijkheden in m2’s op de zolder!
• Vrij parkeren voor de deur
• Nieuwe CV installatie uit 2019
• Erfpacht: afgekocht tot 2062. En dit jaar is er ook de mogelijkheid om het helemaal af te kopen!
– canon/vergoeding : NVT
toepassing : De Bepalingen voor vestiging van erfpacht op onroerende zaken van de gemeente Amsterdam
• Bouwjaar 1945 – 1950
• Maandelijkse VVE bijdrage €70,49 p/m
(professioneel beheerd)
• Oplevering in overleg

Oplevering:
In overleg

Bied procedure:
Kijkdagen en biedprocedure:
Vóór het bieden dient u dit veilingobject eerst te hebben bezichtigd. U kunt de afspraak inplannen via het hoofdkantoor of met de makelaar die ook vermeld staat bij de woning op de website van Bieden & Wonen.

Let op. I.v.m. de richtlijnen van het RIVM gedurende deze Corona periode kunt u voor deze woning vóórdat de online veiling start, uw bod digitaal insturen via de website van Bieden & Wonen na uw bezichtiging met de makelaar. Deze individuele biedingen worden ook voorgelegd aan de verkoper. U dient zich nog wel te registreren via onze website als bieder. Ook zullen de gebruikelijke veilingkosten ten laste van de koper van kracht zijn. Deze vindt u terug onder ‘dowloads’ op onze website.

Kijkdag 1
Datum: 19 maart 2020
Tijd: Tijdslot voor bezichtigen van deze kavel opvragen bij Bieden & Wonen

Kijkdag 2 (indien woning nog niet is gegund na eerste biedronde)
Datum: 23 maart 2020
Tijd: Tijdslot voor bezichtigen van deze kavel opvragen bij Bieden & Wonen

Biedronde 1: (bieden via online veiling op Bieden & Wonen)
Starttijd: 23 maart 13:00 uur
Eindtijd: 25 maart 15:00 uur

—-
Kijkdag 3 (indien woning nog niet is gegund na eerste biedronde)
Datum: 26 maart 2020
Tijd: Tijdslot voor bezichtigen van deze kavel opvragen bij Bieden & Wonen

Biedronde 2: (deze online veiling ronde gaat alleen door indien woning nog niet is gegund)
Starttijd: Wordt t.z.t. bekend gemaakt op de website van Bieden & Wonen
Eindtijd: Wordt t.z.t. bekend gemaakt op de website van Bieden & Wonen

—-
Notaris:
De biedingen van deze online veiling staan onder toezicht van het notariskantoor zoals vermeld staat op de website van Bieden & Wonen, bij desbetreffende woning.

Veilingvoorwaarden:
De algemene veiling voorwaarden zijn van toepassing op deze kavel / op dit veilingobject. Deze vindt u tevens terug op de website van Bieden & Wonen.

Veilingkosten voor koper:
De bijkomende veilingkosten ten laste van de koper voor deze woning zijn vermeld op de website van het veilinghuis Bieden & Wonen. U vindt deze tevens terug bij de notaris die het notarieel toezicht doet voor deze woning en in de Algemene Veiling Voorwaarden.

Gunning:
De verkoper behoudt zich het recht voor om zonder opgaaf van redenen niet te gunnen of aan een ander dan de hoogste inschrijver dan wel de inschrijving steeds en zonder opgaaf van redenen af te gelasten, dit alles uitsluitend ter beoordeling van verkoper. Indien niet wordt gegund of de inschrijving om welke reden dan ook wordt afgelast, staat het verkoper vrij om met wie dan ook in onderhandeling te treden over een mogelijke verkoop; verkoper is daarbij niet gehouden om (een) bieder(s) in onderhandelingen te betrekken en bieders komen mitsdien te dier zake geen rechten toe.


Inquire viewing

Of course you want to see this house from the inside! We’ll take care of it. Enter your details below and indicate which day and time suits you best. You will then be contacted to make an appointment. Please pay attention to the corona measures? You will receive this from us by email.


Safe This bidding will be monitored by Kuin van Overbeek Notariaat (020 305 2700)

Open bid Open bid

Bids on the properties with the label ‘open bid’ are 24/7 visible for everyone (seller, bidder and notary). All bids are immediately anonymized on the property advertisement. Also the resolutive conditions of every single bid are visible for everyone.

More information

Do you have questions?

You can find all frequently asked questions about bidding here. For other questions, we can be reached by phone at 085 130 2361.

Floor plan