Amsterdam – Vianenstraat 161

75 m2 - 4 rooms - starting price: € 260.000 - Share on social media - What will be my monthly costs ?

Inquire viewing

Offered by

Marco Verbeek - marco@biedenenwonen.nl - 06 54 27 53 32

Marco Verbeek

Nice place, huh?

Graag alleen per mail reageren a.u.b.

Vianenstraat 161, Amsterdam:

Omringd door natuur én met alle voorzieningen binnen handbereik, ligt dit appartement met maar liefst vier kamers, ( voorheen 3 en woonkamer welke is verdeeld naar 2 kamers ) Een aparte keuken, een fijne badkamer en een separaat toilet. De met laminaat belegde kamers zijn geheel naar eigen wens in te richten: een woonkamer, werkkamer, slaapkamer en eventuele kinderkamer. Alles is mogelijk! De woning beschikt bovendien over twee balkons aan beide zijden van het appartement. Zo kun je zelfs in Amsterdam genieten van een eigen stukje buitenruimte! Kijk vanaf het balkon aan de keuken uit over de groene binnentuin, of eet je ontbijt met zicht op de gezellige straat aan de voorzijde van het appartement. Ook voor de opslag van spullen is genoeg ruimte met een inbouwkast in de woning, en een eigen berging in de onderbouw.
De woning is gelegen aan de rand van stadsdeel Amsterdam-Zuidoost, in een buitengewoon groene omgeving met uiteraard alle stadse voorzieningen binnen handbereik. Beginnend bij het groen: als je de straat uitloopt sta je al in park Gaasperplas, waar je terecht kunt voor een wandeling in de natuur, een gezellige picknick of een duik in het water. Of fiets 10 minuten voor het nieuwe park op de Gaasperdammer tunnel, dat deze zomer geopend wordt! Loop ten slotte naar het bos van de Gaasperzoom, en sta binnen no time aan de rand van uitgestrekte velden en landerijen van het groene hart van Holland. Metrostation Gein, diverse busverbindingen, winkels, supermarkten en basis- en middelbare scholen zijn eenvoudig te vinden in de directe omgeving. De woning is ten slotte gunstig gelegen ten opzichte van de A9, A1, A2 en de A10.

Indeling van de woning:
De hal van de woning biedt toegang tot een ruime inbouwkast, het toilet, de badkamer, de keuken en vier kamers. Het toilet beschikt over een wc-fontein. De badkamer is goed onderhouden en voorzien van een glazen douche en een wastafelmeubel. De keuken is leuk betegeld, beschikt over een laminaatvloer en biedt toegang tot het eerste balkon. De keuken is verder voorzien van een 4-pits gaskookplaat, een afzuigkap, vaatwasmachine, koel/vries combinatie en een oven. De bewoners hebben het vertrek thans ingericht met een ontbijtbar, zodat hier ook gezellig gegeten kan worden. Of neem je ontbijt mee naar het balkon, waar je kunt zitten met een rustgevend uitzicht op de aangrenzende groene ‘binnentuin’.
De kamers bieden vier ruimtes met laminaatvloeren; geheel naar eigen wens in te richten! Zo kun je één kamer bijvoorbeeld inrichten als woonkamer of als kantoorruimte. Twee van de kamers bieden toegang tot het tweede nog ruimere balkon, waar je gezellig uit kunt kijken op de groene straat aan de voorzijde van het appartement.

Bijzonderheden:
– Appartement in groene omgeving
– Erfpacht afgekocht tot 2033, eeuwigdurend aangevraagd
– Gratis parkeren en ligt aan doodlopende straat
– Aparte keuken met zithoek
– Geheel voorzien van eigentijdse laminaatvloeren
– Vier kamers ( origineel was drie )
– Twee balkons
– Separaat toilet
– Extra inbouwkast
– Berging van ca. 4m2
– Energielabel C
– C.V ketel van Remeha is geplaatst 11/2019
– Snelle oplevering mogelijk

Verkoopvoorwaarden:
De algemene verkoop voorwaarden zijn van toepassing op deze kavel. Deze vindt u tevens terug op de website van Bieden & Wonen.

Wij verzoeken gegadigden eerst de woning te bezichtigen, alvorens een bod kan worden geplaatst op de woning. Bij de bezichtigingen wordt rekening gehouden met de geldende RIVM maatregelen.
Graag vriendelijk verzoek via Funda een mail te sturen met verzoek voor bezichtiging.

Zorgvuldig samengesteld:
Deze advertentietekst is door ons kantoor met de meeste zorg samengesteld aan de hand van de door de verkoper aan ons ter hand gestelde gegevens en tekeningen. Derhalve kunnen wij geen garanties verstrekken, noch kunnen wij op enigerlei wijze eventuele aansprakelijkheid voor deze gegevens aanvaarden.

NEN-2580 normering:
De gepubliceerde oppervlakte en metrages van deze woning zijn door een onafhankelijke partij samengesteld in de vorm van een meetrapport, conform de NEN 2580 normering voor oppervlakte metingen.

Schedule a viewing

Of course, you will want to see this house from the inside! We’ll take care of it. Enter your details below and indicate which day and time suit you best. You will then be contacted to make an appointment.

Tip: exploratory mortgage advice
Via onze hypotheekadviseur kan je redelijk wat kosten besparen. Het eerste gesprek is gratis en kan eventueel via Google Meets.

Safe Accompanying notary for legal transfer is Kuin van Overbeek Notariaat (020 305 2700)

Do you have questions?

You can find all frequently asked questions about bidding here. For other questions, we can be reached by phone at 085 130 2361.

Location of the house