Amsterdam – Spreeuwenpark 18-2

Bidding from: € 475.000

Sold

Information

Volume: 394 m3
Living space: 122 m2
Plot area: 0 m2
Type: APPARTEMENT
Construction year:
Rooms: 5

Property description

Locatie
Deze opkomende buurt in Amsterdam Noord is zeer aantrekkelijk voor beleggers of investeerders. Het Spreeuwenpark gelegen nabij de Buiksloterweg is makkelijk bereikbaar vanaf het pondje. Dus daarbij komt ook dat je snel in het Centrum van Amsterdam bent. Geschatte tijd is ongeveer 10 minuten, maximaal.

Object
Dit object is bijzonder vanwege de renovatie opties die de huidige eigenaar voor de nieuwe eigenaren heeft nagelaten. De nieuwe eigenaar kan het zijn eigen vorm geven. Perfect is dit object om door te verhuren aan expats. Het beschikt over meerdere slaapkamers en zelfs een dubbel entree. Splitsen is dus tevens een goede optie hiervoor!

Splitsing
De woning staat al een langere termijn op Funda doordat de huidige eigenaar de verkoop tot 1 juni 2019 heeft gestopt ivm het splitsen van de woning. Er worden momenteel twee appartementsrechten van gemaakt. Hierdoor is de prijs nu hoger dan waarvoor de woning eerst te koop stond (toen het 1 appartementsrecht had). Momenteel zit de huidige eigenaar op ongeveer 90% van de splitsing en is bijna alles akkoord. Het kan in zijn geheel worden overgenomen.

Meebieden
Meebieden kan door middel van uw bod te doen via de BIEDEN EN WONEN WEBSITE, nadat u de woning heeft bezichtigd met de makelaar.

Gunning
Het object wordt verkocht onder voorbehoud van gunnen door de eigenaar.

Erfpacht
Deze kan eventueel door de eigenaar direct worden afgekocht, vóór de oplevering.

Bidding details


Bidding from

€ 475.000

Highest bid

€ 550.000


Contact person


Auction house