Amsterdam – Pieter van der Werfstraat 187

Bidding from: € 365.000

Sold

Information

Volume: 306 m3
Living space: 96 m2
Plot area: 0 m2
Type: APPARTEMENT
Construction year: 2006
Rooms: 4

Property description

Bieden en Wonen Amsterdam biedt aan;

Omschrijving:
Geweldig vier kamer hoek appartement van 96 m2 met parkeerplaats en berging in het moderne complex.

De buurt aan de westrand van Amsterdam is prettig van opzet met veel groen en op loop/fietsafstand van het Eendrachtspark, Sportpark Westerpark en de Sloterplas. Voor de dagelijkse boodschappen is bijvoorbeeld de Lidl lekker dichtbij. Er zijn verschillende andere supermarkten op twee fietsminuten gelegen aan het Lambertus Zijlplein. Hier vanuit gaat tevens tram 13 naar het centrum en metro station Jan van Galenstraat. Om de hoek van het complex vertrekken bussen 21 en 61 naar diverse richtingen in de stad. Met de auto zit men snel op de route richting Halfweg en Haarlem via de N200, daarnaast is Schiphol gemakkelijk te bereiken via de A5.

Indeling:

Via de gemeenschappelijke entree en lift komt U bij de woning op de vierde verdieping. De voordeur geeft toegang tot een ruime lange uitnodigende hal. Vanuit de hal bevinden zich aaneengesloten 3 slaapkamers aan de linker zijde, en rechts de badkamer met een apart toilet en de keuken. Vervolgens loopt u aan het einde in de ruime en zeer lichte woonkamer met openslaande deuren naar een lekker terras . De moderne keuken is voorzien van een vaatwasser, gasfornuis, afzuigkap. combimagnetron, koelkast en veel kastruimte.
De handige inpandige berging in de keuken is ruim en heeft een wasmachine aansluiting en cv installatie.

Bijzonderheden:

– 96 m2 woonoppervlak (NEN 2580 gemeten)
– keuken vernieuwd in 2015
– ruime badkamer met douche
– professionele en gezonde VVE
– maandelijkse service kosten € 146,21
– gratis parkeren
– overdekte garage via stadsgenoot voor ca. € 40,- per maand
– appartement is op erfpachtgrond afgekocht tot en met 30-09-2054
– parkeerplaats en Berging in de onderbouw van het complex
– oplevering in overleg

Attentie a.u.b;
Dit is geen executie veiling. Dit is een vrijwillige transparante online veiling. Deze woning wordt via het online platform van het Bieden en Wonen biedsysteem verkocht. Je kunt als bieder alle biedingen online volgen en bekijken onder welke voorwaarden een bod wordt geplaatst. De gehele veiling verloopt onder toezicht van een notaris. Op deze manier krijgt elke bieder een eerlijke kans een bod uit te brengen en zorgen we voor 100% transparantie.
NB. De getoonde vraagprijs is een vanaf prijs. Biedingen kunnen worden geplaatst uitsluitend vanaf de getoonde vanaf prijs.

Nieuwsgierig geworden? Voor het maken van een bezichtigingsafspraak kun je contact opnemen met; Marco Verbeek via Funda , of de woningpagina op de website van Bieden en Wonen.
Wij verzoeken de gegadigden eerst de woning te bezichtigen, alvorens een bod kan worden geplaatst op de woning. Bij de bezichtigingen wordt rekening gehouden met de geldende RIVM maatregelen.
Op de pagina van de betreffende woning op de Bieden en Wonen website vind je de begin- en eindtijd van de veiling.

Biedprocedure
Biedingen kunnen uitsluitend worden gedaan via het online biedsysteem van Bieden en Wonen binnen de getoonde veiling datum- en tijd. Na afloop van de biedronde heeft verkoper het gun recht van maximaal 3 werkdagen. De koper behoudt de wettelijke 3 dagen bedenktijd na het tekenen van de koopovereenkomst en het gunnen van de woning.

Platform notaris
Dit object heeft een zogenaamde platform notaris, waar je als koper de eigendomsoverdracht van dit veilingobject kunt laten plaatsvinden. Deze notaris voor de overdracht is Kuin van Overbeek notariaat, gevestigd te Amsterdam. Tevens is dit de notaris voor het toezicht gedurende de online veiling.

Veilingvoorwaarden
De algemene veilingvoorwaarden zijn van toepassing op dit veilingobject. Deze ontvang je tijdens de registratie als bieder op onze website.
Deze tekst is door ons kantoor met de meeste zorg samengesteld aan de hand van de door de verkoper aan ons ter hand gestelde gegevens en tekeningen. Derhalve kunnen wij geen garanties verstrekken, noch kunnen wij op enigerlei wijze eventuele aansprakelijkheid voor deze gegevens aanvaarden.

Bidding details


Bidding from

€ 365.000


Contact person


Estate agent


Auction house


Notary