Amsterdam – Maldenhof 322

Target price: € 225.000

Information

Content: 204 m3
Living area: 68 m2
Plot: 1651 m2
Type: WOONHUIS
Construction year:
Number of rooms: 2

Description

Omgeving
Wij bieden u een mooie 2-kamer benedenwoning in een zeer rustige, kindvriendelijke buurt nabij recreatiegebied Gaasperplas. Deze woning, gelegen in Amsterdam Zuid-Oost, heeft alle voorzieningen zoals winkels en openbaar vervoer in de buurt. Daarnaast zijn de uitvalswegen A2, A9 en A10 vlakbij.

Indeling
Bij binnenkomst in de hal vindt u links een berging, deze is ook van buiten te betreden. Wanneer u door de hal richting de woonkamer/keuken loopt is binnen om de hoek direct de deur naar de slaapkamer. In de slaapkamer bevindt zich ook de deur naar de badkamer met douche en toilet. De open keuken is onderdeel van de zeer lichte woonkamer. Via de achterdeur loopt u zo de tuin in.

Bijzonderheden
– Externe berging is van binnen en buiten te betreden.
– Woning is volledig van dubbelglas.
– Genoeg (gratis) parkeergelegenheid.
– Mechanische ventilatie.
– Maandelijkse kosten VVE én verwarmingsonderhoud: €45,94.

Bezichtiging
Wilt u een bezichtiging inplannen of wilt u meer informatie over deze woning? Dan kunt u contact opnemen met de heer C.Phijffer, de contactgegevens vindt u hier rechts.

Bidding

Subject to award by the owner of the property. If you make a bid in the last 15 seconds of the remaining auction time, the auction is automatically extended by 5 minutes each time.

Subject to approval by the owner of the property.

Contact person


Estate agent


Auction house