Amsterdam – Hofgeest 77

Bidding from: € 249.500

Sold

Information

Volume: 294 m3
Living space: 94 m2
Plot area: 0 m2
Type: APPARTEMENT
Construction year:
Rooms: 4

Property description

De getoonde prijs is een VANAF-PRIJS. U kunt bieden vanaf de richtprijs. Dit kan online via het platform van BIEDEN & WONEN nadat u de woning bezichtigd heeft en zich heeft geregistreerd als bieder via het platform van BIEDEN & WONEN.

Omgeving
Dit leuke 3 slaapkamer appartement ligt in de zeer opkomende buurt in Amsterdam Zuid Oost nabij allerlei winkels wat u alle benodigdheden biedt. Dit appartement ligt in het‘Hofgeest appartementencomplex’.

Indeling
Bij binnenkomst in dit 3 slaapkamer appartement verdeeld over 94 m2 treft u een ruimte woonkamer en een half open keuken. Verder is er een hal naar de drie slaapkamers en naar de badkamer en het toilet (gescheiden van elkaar). Een kast aan het einde van de hal biedt u wat extra conform voor uw spullen. De drie slaapkamers zijn zeer ruim. Tevens biedt het appartement een balkon aan de achterzijde van het appartement. De huidige eigenaar heeft het appartement verhuurd, maar de woning zal leeg opgeleverd worden (vrij van huur).

Keuken
De keuken is half open en sluit direct aan op de woonkamer. Naast de keuken is de hal naar de woonkamer.

VvE
De servicekosten bedragen € 295 per maand (inclusief stookkosten, rioolrecht en meerdere zaken).

Erfpacht
Afgekocht tot 31 maart 2049.

Bijzonderheden
• Verhuren van dit appartement is toegestaan conform de regels in het huishoudelijk regelement (er dient in tweevoud documenten te worden ondertekent en te worden opgestuurd.
• De woning heeft wat onderhoud nodig.

Betaling
De koopsom dient bij de levering te worden voldaan. Uiterlijk 14 dagen na ondertekening van de koopovereenkomst dient koper een waarborgsom van 10% van de koopprijs bij de notaris te storten dan wel een bankgarantie tot zodanig bedrag gesteld te laten hebben.

Bidding details


Bidding from

€ 249.500

Highest bid

€ 250.000


Contact person


Estate agent


Auction house