Amsterdam – Bijlmerdreef 1155

76 m2 live | 3 rooms | Bidding from: € 245.000 | Delen op socials | What will be my monthly costs ?

Photo's not available

Bieden en Wonen Amsterdam (De Pijp)

Marco Verbeek - marco@biedenenwonen.nl - 06 54 27 53 32

Inquire viewing

Property description

Bieden en wonen Amsterdam verkoopt deze woning via een uniek en transparant Online biedproces.
Geïnteresseerden kunnen zich na bezichtiging aanmelden om deel te nemen aan het biedproces, waarbij de woning bij opbod tegen het “beste” bod verkocht zal worden.

NB. De getoonde vraagprijs is een vanaf prijs.

Liggende in het levendige deel van de Bijlmerdreef, met winkels, openbaar vervoer, scholen en recreatie mogelijkheden op loopafstand vindt u op de vierde en vijfde verdieping deze verzorgde 3-kamerappartement met een zeer ruim balkon en veel lichtinval.

Het winkelcentrum Ganzenpoort herbergt een divers aanbod aan winkels van de gebruikelijke buurtwinkels tot speciaalzaken. Tevens is het metrostation Ganzenhoef zeer nabij gelegen, van waaruit u in ongeveer 20 minuten in het centrum van Amsterdam bent. De woning is ook goed bereikbaar met het eigen vervoer en via de uitvalswegen.

Indeling:

1e verdieping; hal; separaat toilet met fontein; woonkamer aan voorzijde; keuken aan achterzijde;. Vaste trap naar 2e verdieping: hal; slaapkamer aan voorzijde ; balkon aan de voorzijde ;berging; badkamer v.v. wastafel/douche en wasmachineaansluiting ; ruime slaapkamer aan achterzijde.

Bijzonderheden:

– Bouwjaar circa 2002;
– Voortdurend recht van erfpacht, afgekocht t/m 31-03-2050
– Servicekosten ca. € 289,-.
– Verwarming en warm water middels stadsverwarming.
– gelegen op de 4 e en 5e verdieping.

Verkoopvoorwaarden:
De algemene verkoop voorwaarden zijn van toepassing op deze kavel. Deze vindt u tevens terug op de website van Bieden & Wonen.

Gunning:
De verkoper behoudt zich het recht voor om zonder opgaaf van redenen niet te gunnen of aan een ander dan de hoogste inschrijver dan wel de inschrijving steeds en zonder opgaaf van redenen af te gelasten, dit alles uitsluitend ter beoordeling van verkoper. Indien niet wordt gegund of de inschrijving om welke reden dan ook wordt afgelast, staat het verkoper vrij om met wie dan ook in onderhandeling te treden over een mogelijke verkoop; verkoper is daarbij niet gehouden om (een) bieder(s) in onderhandelingen te betrekken en bieders komen mitsdien te dier zake geen rechten toe.


Inquire viewing

Of course you want to see this house from the inside! We’ll take care of it. Enter your details below and indicate which day and time suits you best. You will then be contacted to make an appointment. Please pay attention to the corona measures? You will receive this from us by email.


Safe This bidding will be monitored by Kuin van Overbeek Notariaat (020 305 2700)

Do you have questions?

You can find all frequently asked questions about bidding here. For other questions, we can be reached by phone at 085 130 2361.

Floor plan