Almere – Spinnekopmolenstraat 5

124 m2 - 4 rooms - starting price: € 345.000 - Share on social media - What will be my monthly costs ?

Inquire viewing

Offered by

Yunthai Hu - yunthai@biedenenwonen.nl - 06 22 66 33 75

Yunthai Hu

Nice place, huh?

Deze woning is binnenkort beschikbaar.

Interesse? Wij nemen graag de tijd voor je! Eerste KIJKDAG a.s. ZATERDAG 29 mei 2021

Bieden en Wonen Almere biedt aan: Op een mooie plek in de Molenbuurt ligt deze INSTAPKLARE GEZINSWONING.

Let op: Dit is geen executie veiling verkoop. Dit is een vrijwillige online veiling waarbij onder toezicht van een onafhankelijk notariskantoor biedingen via het veilingplatform van Bieden en Wonen 100% transparant per opbod kunnen worden gedaan.

NB. De getoonde vraagprijs is een scherpe vanaf prijs. Biedingen kunnen worden geplaatst uitsluitend vanaf de getoonde vanaf prijs.

De ligging van de woning is zeer centraal. Het gezellige centrum van Almere-Buiten heeft een NS-Station en vele winkels en eetgelegenheden. Ook de woonboulevard Doemere is in het centrum gelegen. Of u nu met het openbaar vervoer reist of met de auto, Lelystad/Utrecht en Amsterdam zijn binnen ca. 30 minuten te bereiken. De bushalte is binnen handbereik. Bent u een natuurliefhebber? Vele parken op loop/en fietsafstanden o.a. Oostvaardersplassen.

BEGANE GROND:
Entree, ruime hal met een toilet en een meterkast. Eenmaal in de ruime woonkamer een karakteristieke hout/gas kachel. Hoogwaardig afgewerkte hoogglans keuken.

EERSTE VERDIEPING:
Toegang tot 2 slaapkamers waarvan 1 master bedroom en een kleinere slaapkamer inclusief inbouwkast. Badkamer voorzien van een badkuip, douche, toilet en een wastafel.

TWEEDE VERDIEPING: Zolder
Technische ruimte bevindt zich in de overloop van de zolder een cv-ketel, boiler, WTW installatie en een wasmachine aansluiting. Daarnaast bevindt er nog een slaapkamer.

TUIN:
5×12 gelegen op ZuidWest.

Bijzonderheden:
– Carport voor je auto.
– Buitengevel in 2020 geschilderd.
– Glas in lood.
– Laminaat recentelijk behandeld.
– Karakteristiek hout/gas kachel.
– Schuifpui nieuwe dubbele ++ glazen ingezet 4 stuks.
– Woonkamer met vele lichtinval.
– Keuken inbouw apparaturen van Siemens.
– 2012 CV ketel, Intergas compleet gereviseerd (zo goed als nieuw).
– WTW (terugwin unit) installatie
– Gas en elektra € 95,= per maand
– Slaapkamers ramen voorzien van horgordijnen.

Bezichtigingen:
Nieuwsgierig geworden? Voor het maken van een bezichtigingsafspraak kun je contact opnemen met Yunthai Hu via funda, de woningpagina op de website van Bieden en Wonen of via 036 – 200 22 89.

De 1e kijkdag zal zijn op a.s. zaterdag 29 mei 2021.
i.v.m. de Corona en de adviezen van het RIVM organiseren wij individuele (max 2 personen) kijkmomenten van 30 minuten.
Tijdens de bezichtiging zullen wij u ook uitgebreid informeren over de werking van ons Online-biedplatform en de bijbehorende aandachtspunten voor deelname.

Wij verplichten gegadigden eerst een woning te bezichtigen, alvorens een bod kan worden geplaatst op de woning. Bij de bezichtigingen wordt rekening gehouden met de geldende RIVM maatregelen.

Bied datum- en tijd
Op de pagina van de betreffende woning op de Bieden en Wonen website vind je de begin- en eindtijd van de biedronde.

Biedprocedure:
Biedingen kunnen uitsluitend worden gedaan via het online biedsysteem van Bieden en Wonen binnen de getoonde veiling datum- en tijd. Na afloop van de biedronde heeft verkoper het gun recht van maximaal 3 werkdagen. De koper behoudt de wettelijke 3 dagen bedenktijd na het tekenen van de koopovereenkomst en het gunnen van de woning.

Biedvoorwaarden:
De algemene biedvoorwaarden zijn van toepassing op dit veilingobject. Deze kan je inzien tijdens het registreren als bieder op de website: Bieden en Wonen.

Zorgvuldig samengesteld:
Deze advertentietekst is door ons kantoor met de meeste zorg samengesteld aan de hand van de door de verkoper aan ons ter hand gestelde gegevens en tekeningen. Derhalve kunnen wij geen garanties verstrekken, noch kunnen wij op enigerlei wijze eventuele aansprakelijkheid voor deze gegevens aanvaarden.

NEN-2580 normering:
De gepubliceerde oppervlakte en metrages van deze woning zijn door een onafhankelijke partij samengesteld in de vorm van een meetrapport, conform de NEN 2580 normering voor oppervlakte metingen.

Schedule a viewing

Of course, you will want to see this house from the inside! We’ll take care of it. Enter your details below and indicate which day and time suit you best. You will then be contacted to make an appointment.

Tip: exploratory mortgage advice
Via onze hypotheekadviseur kan je redelijk wat kosten besparen. Het eerste gesprek is gratis en kan eventueel via Google Meets.

Safe Accompanying notary for legal transfer is Kuin van Overbeek Notariaat (020 305 2700)

Do you have questions?

You can find all frequently asked questions about bidding here. For other questions, we can be reached by phone at 085 130 2361.

Location of the house