Abcoude – Vennicxstraat 52

Bidding from: € 369.500

Sold

Information

Volume: 479 m3
Living space: 138 m2
Plot area: 282 m2
Type: WOONHUIS
Construction year: 1963
Rooms: 6

Property description

Omgeving
De woning ligt in Abcoude. Ongeveer 15 minuten rijden van Amsterdam. Het is wordt ook wel gezien als de groene tuin van Amsterdam! U kunt hier makkelijk hardlopen door de omringde weilanden, fietsen, hockeyenen voetballen. Er zijn diverse winkels en restaurants. Deze liggen op enkele minuten in het gezellige centrum. De HEMA is bijvoorbeeld nabij dit object! U kunt op de fiets en met de sloep naar bv. de Vinkeveense Plassen, Loosdrecht of Amsterdam (zuid/oost, AMC, Ajax en het Ziggo Dome).

Bijzonderheden
Dé perfecte woning voor onze klussers!
Een mooi project met een vierkante meterprijs van slechts €2.677 p/m2
De vierkante meterprijs ligt in Abcoude na renovatie op +- €4.750 p/m2
Een grote tuin aan de achterzijde (wat u ook weer op zal moeten knappen!)
Op de bovenste verdieping is een zolder, waar u een dakkapel kunt realiseren voor nog meer m2’2

Indeling
Het betreft een opknap woning wat volledige onderhoud nodig heeft. Alle kamers hebben onderhoud nodig! Bij binnenkomst treft u een hal met een toilet aan. Links treft u een ruime woonkamer. Daarnaast treft u de keuken aan en ook nog een aanbouw, wat een multifunctionele ruimte is. Een trap omhoog zorgt ervoor dat u bij de badkamer komt en drie slaapkamers. De badkamer heeft wederom ook onderhouden nodig en hier moet tevens een douche/bad worden geïnstalleerd. De laatste trap omhoog neemt u om op de zolder te komen. Wanneer u hier een dakkapel maakt, heeft u meer m2’s!

Tuin / buiten
Aan de achterzijde en aan de voorzijde van de woning is een tuin. De achtertuin is zeer groot, hoewel ook deze weer onderhoud nodig heeft. U kunt hier zeker een mooie ruime tuin van maken!

Gunning
De verkoper behoudt zich het recht voor om zonder opgaaf van redenen niet te gunnen of aan een ander dan de hoogste inschrijver dan wel de inschrijving steeds en zonder opgaaf van redenen af te gelasten, dit alles uitsluitend ter beoordeling van verkoper. De verkoper houdt zich te dien aanzien het recht van beraad voor. Indien niet wordt gegund of de inschrijving om welke reden dan ook wordt afgelast, staat het verkoper vrij om met wie dan ook in onderhandeling te treden over een mogelijke verkoop; verkoper is daarbij niet gehouden om (een) bieder(s) in onderhandelingen te betrekken en bieders komen mitsdien te dier zake geen rechten toe. Tevens kan de verkoper voor de veiling uit verkopen tegen elk aannemelijk bod.

Betaling
De koopsom dient bij de levering te worden voldaan. Uiterlijk 14 dagen na ondertekening van de koopovereenkomst dient koper een waarborgsom van 10% van de koopprijs bij de notaris te storten dan wel een bankgarantie tot zodanig bedrag gesteld te laten hebben.

Bidding details


Bidding from

€ 369.500

Highest bid

€ 404.000


Contact person


Auction house


Notary