Planning to view, buy or sell your home in West-Brabant?

Bieden & Wonen West Brabant is happy to help you. We know the neighborhood, the housing market and all the latest developments. Whether you are in love with one of the charming villages, or dream of living in the beautiful nature, we will think along with you and ensure a simple process thanks to our open and transparent bidding platform.

This is how you reach us

Our office in Etten-Leur

Active since April 2021
Bredaseweg 185
4872 LA Etten-Leur

Our offices in West Brabant

West Brabant is perhaps the nicest part of the Netherlands that exists. Whether you are looking for the village feeling, beautiful nature or the luxury of a big city, you will always find it here. We know the area like the back of our hand and are happy to help you view, buy or sell. We look forward to seeing you in our office in Etten-Leur, Breda or Bergen op Zoom.

Cindy Huigen
Cindy Huigen
Verkoopmakelaar
Rogier Heuckeroth
Rogier Heuckeroth
Verkoopmakelaar
Marieke Bresser
Marieke Bresser
Assistent makelaar

Would you rather visit one of our other offices? Below you will find the addresses.

Breda office

Graaf Hendrik III Plein 29
4819 CJ Breda
076 205 51 88

 

Bergen op Zoom office

Zuidzijde Haven 39A
4611 HC Bergen op Zoom
0164 700 255

Selling a home, what does that cost?

Selling a home, what does that cost?

We ensure clear agreements without surprises afterwards. Based on your preferences, we agree in advance on a fixed price, or a commission based on a percentage (Real Estate Agency) of the sales price. Contact us for a no-obligation custom quote.

Selling a home, what does that cost?
Selling your house in West-Brabant

Selling your house in West-Brabant

Thanks to our online bidding platform, you as a seller are really in control. All bids are logged in a digital bid log. Do you opt for open bidding? Then you can also follow all bids live, so you immediately know where you stand. Our colleagues will help you choose the best bidding procedure and support you throughout the entire sales process. Click here for more information about our services.

In addition, it is of course useful to get an idea of the actual value of your home. Thanks to our handy value check, you will receive an indication of the home value in your inbox within a few minutes.

Selling your house in West-Brabant
Buying a house in West-Brabant

Buying a house in West-Brabant

Bieden & Wonen is not a purchasing agent, but we can be the first to inform you about the new offer. Often even before it is on the Funda website. Register as a home seeker via the link below.

Buying a house in West-Brabant

Curious about our offerings in your area?

They are enthusiastic

10
Marcel de R
18-07-2024
Goed en altijd snelle reactie ook in de wekend of avond
10
ineke snel
18-07-2024
Vriendelijk en behulpzaam. Een heel bekwaam team. Uiterst tevreden
10
ad verdaasdonk
17-07-4242
Wij zijn super tevreden over de samenwerking met Bieden & Wonen en vooral Cindy die ons heel goed voorgelicht en bijgestaan heeft. Raden iedere verkoper aan om met jullie samen te werken.
10
Arminas Briuškovas
18-07-2024
10
Karin Van Schaik
18-07-2024
Cindy is een superfijne makelaar! Veel kennis van zaken en denkt positief mee op alle vlakken! No nonsens persoon, erg prettig om samen met haar ons huis verkocht te hebben. Zelfs na de verkoop staat ze nog voor je klaar! Echt een topper en aanrader!
10
Jeroen Koijen
18-07-2024
Prettig contact, altijd een snelle reactie bij vragen, goede afhandeling, transparant proces met open biedingen, top reslutaat!
10
Nelly Clavijo
18-07-2024
Vanaf het eerste moment een hele goeie klik. Men neemt de tijd en legt alles goed uit. Je bent geen nummer en ze zijn altijd te bereiken. Tot de sleutel overdracht een fijn gevoel gehad. Bieden & Wonen bedankt!!! Toppers en mocht het ooit nodig zijn dan zijn jullie de eerste die ik bel voor de verkoop van mijn huis.
10
karin van den Boom
18-07-2024
Cindy is een topmakelaar! Ze neemt alle tijd. Is zorgvuldig en nauwkeurig in haar werk. Heeft antwoord op al je vragen en last but not least...weet haar enthousiasme goed over te brengen op potentiële kopers. Bieden en wonen ( cindy) . Bedankt voor de goede verkoop van mijn woning!
10
Nathalie Pleunis
18-07-2024
Nadat ik strubbelingen ervaarde met mijn verkopend makelaar heb ik Cindy om advies gevraagd. Zij is uiterst kundig, heeft mij zeer goed geholpen en zal een volgende keer direct door mij ingeschakeld worden. Ook voor verhuur van je woning DE Verhuurmakelaar van zuidwest Nederland. Bedankt Cindy!
8
Oscar Muller
18-07-2024
Door snel nakomen van gemaakte afspraken en vlotte en adequaat handelen van de makelaar heeft verkoopproces redelijk kort geduurd.
10
Laura Keun
18-07-2024
Cindy is top! Ze heeft geregeld dat mij appartement onwijs snel verkocht kon worden. Heel makkelijk en snel contact, kunt altijd bellen/whatsapp sturen bij vragen etc.. Mocht ik ooit weer een woning verkopen ga ik Cindy zeker weer bellen!
10
Michel Kramer
18-07-2024
Het persoonlijk contact met Cindy is heel erg prettig. Zij is de contactpersoon zonder tussenkomst van andere medewerkers. Hierdoor zijn de lijnen kort en kan er snel geschakeld worden.
10
Paul Lens
18-07-2024
Wij kijken met zeer veel plezier terug op de samenwerking met Cindy Huigen van Bieden en Wonen waarbij alle communicatie op uitstekende wijze verliep! Cindy is erg behulpzaam, geen enkele vraag is voor Cindy teveel en weet exact wat het begrip "service" betekent! De benodigde documenten voor de verkoop van ons huis waren snel aangeleverd. Wij raden Cindy Huigen als makelaar dan ook ten zeerste aan! Cindy Huigen ontvangt van ons dan ook een dikke pluim!
10
Rick de P
18-07-2024
Mijn huis verkocht via Bieden en Wonen West-Brabant. Ik heb in het begin contact gehad met meerdere makelaars, maar dit concept sprak me het meeste aan. Origineel, open en van deze tijd. Contact met Cindy heb ik als zeer positief ervaren. Ze is gedreven, meedenkend en heeft beschikt over veel vakkennis. Ook goed bereikbaar buiten kantooruren. Kortom: een echte aanrader!
10
Claudia Micallef
18-07-2024
Het contact met Cindy was altijd heel fijn, ze reageerde snel en duidelijk. Ze heeft echt haar best gedaan om ons te adviseren met de te nemen stappen, die voor ons het beste zouden uitpakken. Ze is laagdrempelig bereikbaar en ze denkt in mogelijkheden.
10
Ralph Simon
18-07-2024
Meerdere verkoopmakelaars uitgenodigd, Cindy v Bieden en Wonen West-Brabant stak er werkelijk met kop en schouders bovenuit. Zeer verfrissend concept. Transparantie, eerlijkheid, duidelijkheid en vertrouwen waren voor mij belangrijke speerpunten. Hieraan voldeed Cindy 110%. Cindy neemt daarbij écht de tijd voor de begeleiding in het proces. Kan niet anders zeggen dan dan dat ze een topper is. Hou je van een transparant biedproces, een betrokken makelaar die altijd tijd voor je vrijmaakt? Ik raad je dan echt aan om met Cindy in zee te gaan.Een dikke 10!
10
Tamara de Jong
18-07-2024
10
Movie Myrthe
18-07-2024
Heel erg tevreden dankzij top makelaar Cindy.
10
Jony Spiljard
18-07-2024
Cindy is een makelaar die goed en snel contact en actie onderneemt. En ze zorgt ervoor dat alles goed geregeld word. Wij zouden zeker haar aanraden aan onze bekende en vrienden als die hun huis willen verkopen.
10
Su Chen Hermans
18-07-2024
Ze denken met je mee niet vanuit hun portemonnee, maar uit de positie van de klant. Hele fijne mensen om zaken mee te doen. Duidelijk en transparant!
2
Donya H.
18-07-2024
Totaal geen transparante en meedenkende makelaar voor de hoogste bieder. Neemt de telefoon niet op, belt niet terug en laat je in het ongewisse. En start vervolgens gewoon met nieuwe bezichtigingen. ‘In dienst van de verkopende partij’ wil niet zeggen dat je geen respect en empathie mag hebben voor de kopers.
10
Benny Pruijser
18-07-2024
Hele fijne ervaring gehad met Cindy Huigen. Alles duidelijk van begin tot eind. Top service! En na de verkoop nog een leuk fotoalbum gekregen van onze oude woning👍🏽
10
Peter Knoppert
18-07-2024
10
Birgit van Oosterhout
18-07-2024
Heerlijk dat de makelaar alle tijd nam voor de bezichtiging, ondanks de gekte op de markt van dit moment. De mogelijkheid van een tweede bezichtiging was een service die ik bij geen enkele andere makelaar heb meegemaakt. Top!
10
Marieanne Donze
18-07-2024
Recent heb ik mijn appartement via het online platform van bieden en wonen verkocht. Hiervoor heb ik bewust gekozen omdat de transparantie van dit concept me aansprak. Met Cindy Huygen als makelaar is dit een fijne ervaring geweest. Cindy is professioneel, vriendelijk en vooral heel behulpzaam.
10
Jacob Kwakernaak
18-07-2024
Ik werd geholpen door Cindy Huigen. Wat mij opviel was haar behulpzaamheid. Dat hield niet op toen ik het appartement had gekocht. Ze bleef me op een erg vriendelijke en behulpzame manier helpen. Zij is een voorbeeld voor haar vakgroep. Een topper.
10
Dianna Verheugen
18-07-2024
Bieden en Wonen heeft een erg mooi verkoopconcept waarbij wij met veel aandacht en deskundigheid werden begeleid en geadviseerd door Cindy! Dit prettige verkoopsysteem heeft beslist ons vertrouwen gewonnen. Mede dankzij jou waarvoor dank! Je bent een vakvrouw!
10
Hein Gast
18-07-2024
We hebben onze woning verkocht via het verfrissende platform van Bieden en Wonen. Een verbluffend prettig verkoopsysteem, waarbij zowel verkoper als koper online inzicht hebben in biedingen en ontbindende voorwaarden. We wisten niet goed wat te verwachten, maar hebben het de kans gegeven. Transparantie is het kernwoord bij deze makelaar! Onze makelaar "Cindy" heeft ons meegenomen tijdens het gehele proces, met uiteindelijk snelle verkoop en een goede prijs voor onze woning. Zeer content!
10
Saskia Stevens
18-07-2024
Met volle tevredenheid kijk ik terug op de samenwerking met Cindy van bieden en wonen. De communicatie via e-mail verliep zeer goed, was erg behulpzaam, adequaat en erg snel. De benodigde documenten waren snel aangeleverd en Cindy was erg meedenkend. Mocht ik in de toekomst mijn huis verkopen, zou ik dat zeker via bieden en wonen doen.
10
Nomi
18-07-2024
Wat een fijne makelaar is Cindy! Eerlijk, transparant, open en betrouwbaar aan de hand van een fijne werkwijze via het online platform. Garandeert een transparante verkoop. Zeker een aanrader, erg professioneel ook.