Planning to view, buy or sell your home in West-Brabant?

Bieden & Wonen West Brabant is happy to help you. We know the neighborhood, the housing market and all the latest developments. Whether you are in love with one of the charming villages, or dream of living in the beautiful nature, we will think along with you and ensure a simple process thanks to our open and transparent bidding platform.

This is how you reach us

Our office in Etten-Leur

Active since April 2021
Bredaseweg 185
4872 LA Etten-Leur

Our offices in West Brabant

West Brabant is perhaps the nicest part of the Netherlands that exists. Whether you are looking for the village feeling, beautiful nature or the luxury of a big city, you will always find it here. We know the area like the back of our hand and are happy to help you view, buy or sell. We look forward to seeing you in our office in Etten-Leur, Breda or Bergen op Zoom.

Cindy Huigen
Cindy Huigen
Verkoopmakelaar
Rogier Heuckeroth
Rogier Heuckeroth
Verkoopmakelaar
Marieke Bresser
Marieke Bresser
Office manager
Nuhaila Borni
Nuhaila Borni
Backoffice medewerkster

Would you rather visit one of our other offices? Below you will find the addresses.

Breda office

Graaf Hendrik III Plein 29
4819 CJ Breda
076 205 51 88

 

Bergen op Zoom office

Zuidzijde Haven 39A
4611 HC Bergen op Zoom
0164 700 255

Selling a home, what does that cost?

Selling a home, what does that cost?

We ensure clear agreements without surprises afterwards. Based on your preferences, we agree in advance on a fixed price, or a commission based on a percentage (Real Estate Agency) of the sales price. Contact us for a no-obligation custom quote.

Selling a home, what does that cost?
Selling your house in West-Brabant

Selling your house in West-Brabant

Thanks to our online bidding platform, you as a seller are really in control. All bids are logged in a digital bid log. Do you opt for open bidding? Then you can also follow all bids live, so you immediately know where you stand. Our colleagues will help you choose the best bidding procedure and support you throughout the entire sales process. Click here for more information about our services.

In addition, it is of course useful to get an idea of the actual value of your home. Thanks to our handy value check, you will receive an indication of the home value in your inbox within a few minutes.

Selling your house in West-Brabant
Buying a house in West-Brabant

Buying a house in West-Brabant

Bieden & Wonen is not a purchasing agent, but we can be the first to inform you about the new offer. Often even before it is on the Funda website. Register as a home seeker via the link below.

Buying a house in West-Brabant

Curious about our offerings in your area?

They are enthusiastic

10
Laura Keun
01-10-2022
Cindy is top! Ze heeft geregeld dat mij appartement onwijs snel verkocht kon worden. Heel makkelijk en snel contact, kunt altijd bellen/whatsapp sturen bij vragen etc.. Mocht ik ooit weer een woning verkopen ga ik Cindy zeker weer bellen!
10
Michel Kramer
01-10-2022
Het persoonlijk contact met Cindy is heel erg prettig. Zij is de contactpersoon zonder tussenkomst van andere medewerkers. Hierdoor zijn de lijnen kort en kan er snel geschakeld worden.
10
Paul Lens
01-10-2022
Wij kijken met zeer veel plezier terug op de samenwerking met Cindy Huigen van Bieden en Wonen waarbij alle communicatie op uitstekende wijze verliep! Cindy is erg behulpzaam, geen enkele vraag is voor Cindy teveel en weet exact wat het begrip "service" betekent! De benodigde documenten voor de verkoop van ons huis waren snel aangeleverd. Wij raden Cindy Huigen als makelaar dan ook ten zeerste aan! Cindy Huigen ontvangt van ons dan ook een dikke pluim!
10
Rick de P
01-10-2022
Mijn huis verkocht via Bieden en Wonen West-Brabant. Ik heb in het begin contact gehad met meerdere makelaars, maar dit concept sprak me het meeste aan. Origineel, open en van deze tijd. Contact met Cindy heb ik als zeer positief ervaren. Ze is gedreven, meedenkend en heeft beschikt over veel vakkennis. Ook goed bereikbaar buiten kantooruren. Kortom: een echte aanrader!
10
Claudia Micallef
01-10-2022
Het contact met Cindy was altijd heel fijn, ze reageerde snel en duidelijk. Ze heeft echt haar best gedaan om ons te adviseren met de te nemen stappen, die voor ons het beste zouden uitpakken. Ze is laagdrempelig bereikbaar en ze denkt in mogelijkheden.
10
Ralph Simon
01-10-2022
Meerdere verkoopmakelaars uitgenodigd, Cindy v Bieden en Wonen West-Brabant stak er werkelijk met kop en schouders bovenuit. Zeer verfrissend concept. Transparantie, eerlijkheid, duidelijkheid en vertrouwen waren voor mij belangrijke speerpunten. Hieraan voldeed Cindy 110%. Cindy neemt daarbij écht de tijd voor de begeleiding in het proces. Kan niet anders zeggen dan dan dat ze een topper is. Hou je van een transparant biedproces, een betrokken makelaar die altijd tijd voor je vrijmaakt? Ik raad je dan echt aan om met Cindy in zee te gaan.Een dikke 10!
10
Tamara de Jong
01-10-2022
10
Movie Myrthe
01-10-2022
Heel erg tevreden dankzij top makelaar Cindy.
10
Jony Spiljard
01-10-2022
Cindy is een makelaar die goed en snel contact en actie onderneemt. En ze zorgt ervoor dat alles goed geregeld word. Wij zouden zeker haar aanraden aan onze bekende en vrienden als die hun huis willen verkopen.
10
Su Chen Hermans
01-10-2022
Ze denken met je mee niet vanuit hun portemonnee, maar uit de positie van de klant. Hele fijne mensen om zaken mee te doen. Duidelijk en transparant!
2
Donya H.
01-10-2022
Totaal geen transparante en meedenkende makelaar voor de hoogste bieder. Neemt de telefoon niet op, belt niet terug en laat je in het ongewisse. En start vervolgens gewoon met nieuwe bezichtigingen. ‘In dienst van de verkopende partij’ wil niet zeggen dat je geen respect en empathie mag hebben voor de kopers.
10
Benny Pruijser
01-10-2022
Hele fijne ervaring gehad met Cindy Huigen. Alles duidelijk van begin tot eind. Top service! En na de verkoop nog een leuk fotoalbum gekregen van onze oude woning👍🏽
10
Peter Knoppert
01-10-2022
Bieden en Wonen is een open en verfrissende manier van verkoop en koop . Met Cindy Huigen als makelaar hebben wij een hele fijne verkoop periode mee gemaakt . Cindy was zeer plezierig om mee om te gaan .Ze begreep perfect wat wij wilde en paste zich daar helemaal bij aan . Altijd goede raad en altijd duidelijke antwoorden en grote betrokkenheid . TOP
10
Birgit van Oosterhout
01-10-2022
Heerlijk dat de makelaar alle tijd nam voor de bezichtiging, ondanks de gekte op de markt van dit moment. De mogelijkheid van een tweede bezichtiging was een service die ik bij geen enkele andere makelaar heb meegemaakt. Top!
10
Marieanne Donze
01-10-2022
Recent heb ik mijn appartement via het online platform van bieden en wonen verkocht. Hiervoor heb ik bewust gekozen omdat de transparantie van dit concept me aansprak. Met Cindy Huygen als makelaar is dit een fijne ervaring geweest. Cindy is professioneel, vriendelijk en vooral heel behulpzaam.
10
Jacob Kwakernaak
01-10-2022
Ik werd geholpen door Cindy Huigen. Wat mij opviel was haar behulpzaamheid. Dat hield niet op toen ik het appartement had gekocht. Ze bleef me op een erg vriendelijke en behulpzame manier helpen. Zij is een voorbeeld voor haar vakgroep. Een topper.
10
Yngwie Kottier
01-10-2022
Professionele en snelle service en prettige communicatie. Daarnaast is de prijs ook erg schappelijk. Erg tevreden over de kwaliteit en de begeleiding in heel het proces.
10
Dianna Verheugen
01-10-2022
Bieden en Wonen heeft een erg mooi verkoopconcept waarbij wij met veel aandacht en deskundigheid werden begeleid en geadviseerd door Cindy! Dit prettige verkoopsysteem heeft beslist ons vertrouwen gewonnen. Mede dankzij jou waarvoor dank! Je bent een vakvrouw!
10
Hein Gast
01-10-2022
We hebben onze woning verkocht via het verfrissende platform van Bieden en Wonen. Een verbluffend prettig verkoopsysteem, waarbij zowel verkoper als koper online inzicht hebben in biedingen en ontbindende voorwaarden. We wisten niet goed wat te verwachten, maar hebben het de kans gegeven. Transparantie is het kernwoord bij deze makelaar! Onze makelaar "Cindy" heeft ons meegenomen tijdens het gehele proces, met uiteindelijk snelle verkoop en een goede prijs voor onze woning. Zeer content!
10
Saskia Stevens
01-10-2022
Met volle tevredenheid kijk ik terug op de samenwerking met Cindy van bieden en wonen. De communicatie via e-mail verliep zeer goed, was erg behulpzaam, adequaat en erg snel. De benodigde documenten waren snel aangeleverd en Cindy was erg meedenkend. Mocht ik in de toekomst mijn huis verkopen, zou ik dat zeker via bieden en wonen doen.
10
Nomi
01-10-2022
Wat een fijne makelaar is Cindy! Eerlijk, transparant, open en betrouwbaar aan de hand van een fijne werkwijze via het online platform. Garandeert een transparante verkoop. Zeker een aanrader, erg professioneel ook.