Samenwerking: Vastgoedpro en Bieden & Wonen!

27 August 2019 Samenwerking: Vastgoedpro en Bieden & Wonen!

Augustus 2019,

Bieden en Wonen, Hèt online biedplatform voor huizenkopers & verkopers in Nederland, heeft een samenwerkingsovereenkomst gesloten met de beroepsvereniging voor Nederlandse Vastgoedprofessionals Vastgoedpro.

 

Over Vastgoedpro
Vastgoedpro is de Nederlandse beroepsvereniging van vastgoed professionals.
De 700 aangesloten Vastgoedpro professionals zijn allen werkzaam binnen de vastgoedsector. Als beroepsvereniging richt Vastgoedpro zich op de individuele beroepen binnen de sector om haar leden optimaal te faciliteren.

Over Bieden en Wonen
Bieden en Wonen is het online biedplatform voor verkopers & kopers. Bieden en Wonen maakt het verkoopproces transparanter, makkelijker en sneller voor je.
Bij Bieden & Wonen zijn kopers 24/7 op de hoogte of zij het beste bod hebben en kunnen verkopers & kopers alle biedingen live volgen.

Samenwerking
De samenwerking is aangegaan om de aangesloten Vastgoedpro leden een extra verkoopmogelijkheid te bieden, naast de traditionele transactiemogelijkheden in de vastgoedmarkt.  De aangesloten Vastgoedpro-leden krijgen op deze manier toegang tot het online biedplatform van Bieden en Wonen. De Vastgoedpro makelaar kan zich hiermee op een positieve manier onderscheiden in de markt.

De samenwerking versterkt zowel de lokale makelaar, die een uitgekiend ondersteuningspakket biedt aan de potentiële koper of verkoper in de markt, als de formule van Bieden en Wonen met een uniek transparant online biedingsplatform. De optelsom van de Vastgoedpro-makelaar en het Bieden en Wonen concept staan garant voor een transparante en marktconforme transactieprijs.

Ontwikkelingen in de markt
Wij leven in een 24/7 economie en alles gaat steeds sneller en efficiënter. U koopt misschien ook al kleding, elektronica en gebruiksartikelen via online aanbieders. Kunst, antiek curiosa en oldtimers vinden inmiddels regelmatig hun weg naar de koper via moderne online veiling concepten.

Bieden en Wonen heeft zo’n uniek online biedplatform opgezet om woningen via een uiterst modern biedplatform aan te bieden en succesvol te verkopen. Samen met de lokale kennis en expertise van de Vastgoedpro makelaars worden zowel kopers en verkopers op een uiterst professionele manier geholpen.

 

Voor meer informatie:
Bieden en Wonen    : 085-1302361
Vastgoedpro            : 0320-714500

Share on social media

Recent blogs

Invloed energielabel op de verkoopprijs van een woning

Invloed energielabel op de verkoopprijs van een woning

08 November 2022
Verhuiskaartje

Verhuiskaartje

15 April 2022
Wat kan ik lenen?

Wat kan ik lenen?

01 April 2022
Read all blogs