Franchisenemer bij Bieden en Wonen

Franchisenemer bij Bieden & Wonen

Het Bieden & Wonen concept bestaat uit een franchisegever en meerdere verkoopmakelaars die als franchisenemer aan Bieden & Wonen verbonden zijn. Zo willen we samen een zo groot mogelijke landelijke dekking realiseren.

Kans voor ondernemers

Er is een groeiende vraag naar transparante verkoopconcepten voor woningen in Nederland, vanuit koper en verkoper. In het nieuws zijn steeds meer items over het transparanter en toegankelijker maken van de markt. Daarom ziet Bieden & Wonen kans voor andere zelfstandige, moderne ondernemers, om haar franchise formule in andere delen van het land te exploiteren. Een landelijk bereik met gedegen lead-generatie door Bieden & Wonen zorgt ervoor dat jij als zelfstandig ondernemend-makelaar in jouw regio de concurrentie aan kunt gaan met traditionele makelaars.

franchisenemer worden bij Bieden & Wonen

Waarom franchisenemer bij Bieden & Wonen?

Bieden & Wonen wil in een zo kort mogelijke tijd een zo groot mogelijke landelijke dekking realiseren. Dus hebben we een sterke voorkeur voor franchisenemers in verschillende gebieden. In de eerste 6 maanden kun je actieve ondersteuning verwachten. Onder andere hulp van franchisegever en kantoorruimte vallen hier onder. Daarnaast bieden we tot het einde van 2019 een gratis RM-opleiding aan. Deze opleiding van de NCOI t.w.v. €8.627,00 wordt gefinancierd door de franchisegever.

Wat je kunt verwachten:

  • Eigen kantoorruimte (eerste 6 maanden)
  • Leads (naast eigen acquisitie)
  • Eigen CRM-systeem
  • Promotiemiddelen
  • Overkoepelende BAV (tegen lage maandelijkse kosten)

Meer informatie

Kijk voor meer informatie op onze franchisenemer worden pagina. Daarnaast kun je ook altijd contact opnemen met Caspar Phijffer (caspar@biedenenwonen.nl).

 

Recent blogs

15 April 2022

Verhuiskaartje

Read blog
01 April 2022

Wat kan ik lenen?

Read blog
09 March 2022

Daling huizenprijzen Amsterdam (update)

Read blog
02 March 2022

Verbeterplan Transparant Koopproces

Read blog
24 February 2022

Bouwkundige keuring

Read blog
16 February 2022

Waarde van je huis zelf berekenen

Read blog
10 February 2022

Gesloten bieden

Read blog
08 September 2021

Bieden en Wonen wordt genoemd in Tweede Kamer als oplossing voor oneerlijk koopproces

Read blog
Read all blogs