Franchisenemer makelaar worden?
Verkoop huizen via ons digitale biedsysteem.

Word Bieden en Wonen franchise makelaar en verkoop woningen binnen een exclusief rayon via ons transparante digitale biedsysteem. Wij zijn initiatiefnemer in de markt sinds 2008 met ons biedsysteem en ondertussen heeft het Ministerie van Binnenlandse Zaken uitgesproken dat ons inmiddels landelijk bekende systeem het voorbeeld is voor de Nederlandse makelaardij. Kom jij als franchise makelaar ons team versterken?
Franchisenemer makelaar worden? <br data-lazy-src=

Binnen de franchise formule van Bieden en Wonen bezit je als franchisenemer een werkgebied van minimaal 300.000 inwoners. Je gaat woningen verkopen van particulieren. De commissie per geslaagde verkoop van een woning voor franchisenemers bedraagt minimaal €3.500 en kan oplopen tot €12.000 (excl. 21% BTW). Bieden en Wonen is opgericht in 2008 en heeft door de jaren heen heel wat bekendheid gekregen. Door de vraag naar onze werkwijze zijn wij op zoek naar ondernemers in de volgende onderstaande gebieden.

 

Ondernemers gezocht

Wij zoeken één ondernemer per werkgebied zoals hieronder benoemd. Elk werkgebied bestaat uit minimaal 300.000 inwoners en wordt exclusief geëxploiteerd door de franchisenemer.
• Werkgebied Amersfoort
• Werkgebied Zwolle
• Werkgebied Groningen
• Werkgebied Leeuwarden
• Werkgebied Den Bosch

 

Wat bieden wij je?

Onder andere faciliteert de centrale organisatie de onderstaande zaken aan aangesloten franchisenemers. Je staat er nooit alleen voor en krijgt altijd ondersteuning vanuit de centrale organisatie.
Uitstekende omzetpotentie
Verkoopleads
Financieringsmogelijkheden
Lage bedrijfskosten
Bewezen formule
Digitaal biedplatform
Opleiding en trainingen
CRM systeem
Facturatie systeem
Geautomatiseerde facturatie
Funda aansluitnummer
Landelijke bekendheid

 

Open dag: 16 december

Binnenkort wordt er door Bieden en Wonen Nederland aan ondernemers de mogelijkheid aangeboden om bij onze presentatie aan te schuiven waarin wij meer informatie geven over de voordelen om als franchisenemer bij Bieden en Wonen te starten. Op 16 december 2021 om 11:15 kan je je gratis aanmelden voor onze presentatie. Klik hier om je aan te melden.

 

Transparantie en prestatie

De verkoper kiest voor Bieden en Wonen en niet voor de traditionele makelaar omdat zij graag inzage willen hebben in de biedingen die worden gedaan (transparantie) en omdat de verkoper het beste bod op het huis wil krijgen (prestatie). Wij bieden dit. Bekijk de voorbeeld video hieronder.

 

Interesse?

Zou jij graag een eigen franchise makelaardij willen hebben met een eerlijk transparant biedsysteem? En zou jij verkopers willen helpen het beste bod op hun huis te realiseren via ons platform? Laat dan van je horen. Na de screening van jouw profiel of CV bellen wij je terug. Wij zijn ook bereikbaar rechtstreeks via het e-mail adres franchise@biedenenwonen.nl en de formule eigenaar Caspar Phijffer kan bereikt worden op 0638209760. Door de drukte kan een terugbel verzoek langer duren.

Stap 1 van 2

  • Vul hier in in welke regio jij een exclusief werkgebied zou willen hebben van 300.000 inwoners.
  • Onder welke naam kunnen we je vinden op LinkedIn?