Samenwerking: Vastgoedpro en Bieden & Wonen!

Augustus 2019,

Bieden en Wonen, Hèt online biedplatform voor huizenkopers & verkopers in Nederland, heeft een samenwerkingsovereenkomst gesloten met de beroepsvereniging voor Nederlandse Vastgoedprofessionals Vastgoedpro.

 

Over Vastgoedpro
Vastgoedpro is de Nederlandse beroepsvereniging van vastgoed professionals.
De 700 aangesloten Vastgoedpro professionals zijn allen werkzaam binnen de vastgoedsector. Als beroepsvereniging richt Vastgoedpro zich op de individuele beroepen binnen de sector om haar leden optimaal te faciliteren.

Over Bieden en Wonen
Bieden en Wonen is het online biedplatform voor verkopers & kopers. Bieden en Wonen maakt het verkoopproces transparanter, makkelijker en sneller voor je.
Bij Bieden & Wonen zijn kopers 24/7 op de hoogte of zij het beste bod hebben en kunnen verkopers & kopers alle biedingen live volgen.

Samenwerking
De samenwerking is aangegaan om de aangesloten Vastgoedpro leden een extra verkoopmogelijkheid te bieden, naast de traditionele transactiemogelijkheden in de vastgoedmarkt.  De aangesloten Vastgoedpro-leden krijgen op deze manier toegang tot het online biedplatform van Bieden en Wonen. De Vastgoedpro makelaar kan zich hiermee op een positieve manier onderscheiden in de markt.

De samenwerking versterkt zowel de lokale makelaar, die een uitgekiend ondersteuningspakket biedt aan de potentiële koper of verkoper in de markt, als de formule van Bieden en Wonen met een uniek transparant online biedingsplatform. De optelsom van de Vastgoedpro-makelaar en het Bieden en Wonen concept staan garant voor een transparante en marktconforme transactieprijs.

Ontwikkelingen in de markt
Wij leven in een 24/7 economie en alles gaat steeds sneller en efficiënter. U koopt misschien ook al kleding, elektronica en gebruiksartikelen via online aanbieders. Kunst, antiek curiosa en oldtimers vinden inmiddels regelmatig hun weg naar de koper via moderne online veiling concepten.

Bieden en Wonen heeft zo’n uniek online biedplatform opgezet om woningen via een uiterst modern biedplatform aan te bieden en succesvol te verkopen. Samen met de lokale kennis en expertise van de Vastgoedpro makelaars worden zowel kopers en verkopers op een uiterst professionele manier geholpen.

 

Voor meer informatie:
Bieden en Wonen    : 085-1302361
Vastgoedpro            : 0320-714500

Recente blogs

08 september 2021

Bieden en Wonen wordt genoemd in Tweede Kamer als oplossing voor oneerlijk koopproces

Lees blog
15 maart 2020

Wijzigingen Corona virus

Lees blog
07 januari 2020

Een Tiny House in Nederland

Lees blog
30 december 2019

Voordelen van zonnepanelen voor woningeigenaren

Lees blog
19 december 2019

Ook voor inbrekers zijn de feestdagen aangebroken

Lees blog
17 december 2019

Stijgend aantal inwoners zorgt voor grotere woningnood

Lees blog
12 december 2019

Bedenktijd rond de feestdagen 2019/2020

Lees blog
10 december 2019

Wat is erfpacht?

Lees blog
Bekijk alle blogs