12 november 2019 Kijkdag

Kijkdag Sportlaan, Den Helder. 7 november 2019

Kijkdag in Den Helder

Vandaag gaan we op pad met onze verkoopmakelaar Roland van Starrenburg. Hij heeft een woning in Den Helder in zijn portefeuille en heeft een kijkdag ingepland. Wanneer een woning te koop staat, kun je er voor kiezen om losse kijkmomenten in te plannen of kijkdagen. Dit is uiteraard afhankelijk van de interesse in de woning, voor de woning in Den Helder waren voldoende geïnteresseerden om een kijkdag te organiseren.

Gang van zaken

Tijdens een zo’n dag zorgt de verkoper dat hij of zij niet aanwezig is, zo kan de verkoopmakelaar het beste rondleiden. Een makelaar moet de woning uiteindelijk verkopen zoals deze is. Het is onmogelijk om het groter of mooier te maken. De makelaar kan wellicht nog wat sturen en visionair meedenken met geïnteresseerden, maar moet ze uiteraard niet misleiden. Zo dacht Roland bij deze woning graag met mensen mee over een nieuwe keuken of een dakkapel.

De kijkdag duurde van 12:00 tot 17:00 en in deze tijd werden 5 geïnteresseerden rondgeleid door de woning. Vol enthousiasme neemt Roland voor iedereen de tijd om de woning te laten zien en vragen te beantwoorden. Gemiddeld duurt het per geïnteresseerde 20 minuten. Zo was er gelukkig ook nog tijd over om te lunchen, een kijkdag leiden op een lege maag is nauwelijks vol te houden.

kijkdag sportlaan in Den Helder

Gunning afwachten

Nu is het de gunning afwachten. De verkoper behoudt altijd het recht tot gunnen, er zijn twee biedingen uitgebracht. De verkoper kan een van deze accepteren of uitkijken naar nieuwe biedingen. Bent u naar aanleiding van deze blog geïnteresseerd geraakt in de woning, kijk dan bij ons aanbod. Hier zijn ook de contactgegevens van Roland van Starrenburg te vinden.

 

Delen op social media

Recente blogs

Invloed energielabel op de verkoopprijs van een woning

Invloed energielabel op de verkoopprijs van een woning

08 november 2022
Verhuiskaartje

Verhuiskaartje

15 april 2022
Wat kan ik lenen?

Wat kan ik lenen?

01 april 2022
Bekijk alle blogs