Een eigen makelaarskantoor starten?

Bieden & Wonen zoekt ondernemers met hart voor de (internet verkoop)makelaardij

Begin nu je eigen Makelaars kantoor! De vraag naar woningen in Nederland is groot en daarmee ook de behoefte aan transparantie vanuit koper en verkoper in de woningmarkt.

Bieden & Wonen wil haar netwerk graag uitbreiden en zoekt o.a. ondernemers in de regio: Breda, Rotterdam, Delft, Leiden, Nijmegen, Arnhem, Leeuwarden, Emmen, Venlo, Zeeland, Haarlem en Amstelveen.

Heb jij altijd al voor jezelf willen beginnen? Dan is dit de kans om jouw eigen makelaarskantoor te starten. Bieden & Wonen zoekt ondernemers met hart voor de (internet verkoop)makelaardij die óók willen bijdragen aan een transparantere woningmarkt vanuit hun eigen Bieden & Wonen makelaarsvestiging!

Makelaardij-ervaring is geen vereiste. Mensenkennis, ondernemerschap, een commerciële instelling, goede contactuele eigenschappen en doorzettingsvermogen zijn dat wel. Middels de uitgebreide interne en externe training, zorgt Bieden & Wonen ervoor dat u alle aspecten van het vak leert kennen en zodoende een vliegende start kunt maken als Bieden & Wonen makelaar met een onderscheidend transparant concept: een uniek geprogrammeerd online biedplatform! Bieden & Wonen biedt u naast de interne training ook een externe makelaarscursus aan die u klaar stoomt om binnen 24 maanden geregistreerd makelaar te worden.

Bieden & Wonen is in korte tijd nog steeds een groeiend platform en behoord tot de innovatieve moderne bemiddelaars van Nederland.

De bedrijfsvoering wordt gekenmerkt als: jong, betrouwbaar, betrokken, gedreven, verzorgd, deskundig, ondernemend en gedisciplineerd.

Wij onderscheiden ons van andere traditionele makelaars met ons transparante online biedingsplatform op www.biedenenwonen.nl.

Wat biedt Bieden & Wonen haar franchisenemers?

 • Een bijzonder onderscheidend franchiseconcept op gebied van verkoop van onroerend goed
 • Professioneel CRM systeem met alle functionaliteiten
 • Directe koppelingen vanuit uw (vestiging) CRM met Funda.nl en andere gerenommeerde woning websites
 • Uitgevoerde (online)marketing door ons marketing bureau
 • Een gedegen (verkoop)leadgeneratie in alle bovenstaande steden speciaal voor uw vestiging
 • Dagelijkse ondersteuning en coaching van de franchiseorganisatie
 • Uitgebreide interne- en externe opleiding: commercieel, operationeel en vakinhoudelijk voor geregistreerd makelaarsdiploma (binnen 27 mnd bent u geregistreerd makelaar)
 • Een exclusief werkgebied in uw stad
 • Een breed verdienmodel met grote marges
 • Een landelijk netwerk van kopers en verkopers (ook in uw regio!)
 • Uitwisselen van kennis en ervaringen met collega franchisenemers
 • Lage instapkosten en geringe operationele kosten

Interesse?

Wil je meer informatie over het starten van een eigen Bieden & Wonen makelaarskantoor of heb je nog vragen? Klik hier om meer informatie op te vragen!

Meer informatie over franchise bij Bieden & Wonen?

Caspar beantwoord graag al je vragen indien je interesse hebt om als ondernemer een eigen Bieden & Wonen makelaarskantoor te openen.

Caspar Phijffer

Algemeen Directeur & Eigenaar

caspar@biedenenwonen.nl
+31 (0) 6 38 20 97 60

Succesverhalen

+ 7%! + 5%!
Richtprijs
€ 125.000
+ 7%! + 7%!
Richtprijs
€ 395.000
+ 7%!
Richtprijs
€ 249.500