Start jouw eigen franchise makelaardij

Ben jij een ongekend goede verkoopmakelaar én wil jij graag samen ondernemen onder een gevestigde naam? Dan is franchisenemer worden bij Bieden & Wonen wellicht iets voor jou! Wij verkochten sinds de oprichting in 2008 honderden woningen via ons unieke transparante online biedplatform. Ons concept is inmiddels uitgegroeid tot een unieke biedsoftware applicatie voor verkopers en bieders waar zij online real-time het verkooptraject van de franchisenemer makelaar kunnen volgen. Ga jij met ons de woningmarkt nog verder veroveren?

Onderscheidend vermogen

Als jij je eigen makelaardij wilt starten, wil je je natuurlijk goed kunnen onderscheiden in de overvolle woningmarkt met makelaars. Wij bieden onze franchisenemers een exclusief werkgebied aan van circa 300.000 inwoners waarbinnen jij je kan onderscheiden als makelaar in de markt en het Bieden & Wonen-concept verder kunt exploiteren. De Bieden & Wonen franchise formule beschikt over meerdere USP’s waarmee je kan concurreren in de markt ten opzichte van andere makelaars. Wij zijn de enige verkoopmakelaar in Nederland die over dit unieke concept beschikt. Verkopers kiezen vooral om de volgende redenen voor Bieden & Wonen:

Innovatief, eindelijk een makelaar die het anders doet
Een transparant verkoop- en biedproces voor verkoper
Een geautomatiseerd biedlogboek uit onze blockchain software
De beste verkoopprijs via ons unieke opbod platform
Speciale Bieden & Wonen-applicatie om real-time te kunnen monitoren
De verkoper kan de courtage verleggen naar de koper via ons biedplatform

 

Onderscheidend vermogen

 

Leads en marketing

Bieden & Wonen bestaat sinds 2008 met deze unieke propositie. Een uniek concept vereist ook een unieke branding en onderscheidende marketing. Centraal zorgen wij dagelijks voor goed ingerichte marketing campagnes, met onder andere deze commercial video waar wij online mee adverteren om woningverkopers te overtuigen van het Bieden & Wonen-concept. Het bewezen concept van Bieden & Wonen zorgt voor een goede snelle start van jouw franchise onderneming zodat jij zelf een goede cashflow kan realiseren.

Lokale handelsnaam

Bij het starten van jouw Bieden & Wonen franchise kies je een handelsnaam welke nog niet is gekozen. Deze leg je vast onder jouw eigen geregistreerde handelsnaam bij de Kamer van Koophandel. Bieden & Wonen ontwerpt alle benodigde reclame uitingen voor jouw franchise onderneming.

Ministerie van Binnenlandse Zaken

Het bewezen concept met online bieden en onze daarbij behorende applicatie en software is ook bij het Ministerie van Binnenlandse Zaken opgevallen. Oud Minister Ollongren benoemde Bieden & Wonen in de uitzending op NPO 1 en in de kamerbrief tot goede oplossing in de markt. Lees hier een deel van de kamerbrief.

Toekomstvisie

De makelaardij zal de komende jaren ingrijpend veranderen en daar willen wij een belangrijke rol in spelen. De toekomst vraagt om nieuwe businessmodellen. De makelaardij is toe aan vernieuwing en modernisering. Wij willen ons netwerk verder uitbreiden en de toekomstvisie van Bieden & Wonen samen met huidige en nieuwe franchisenemers invulling geven. Elke franchisenemer heeft een exclusief rayon waarbinnen je jouw onderneming kunt opbouwen en exclusief gebruikersrecht krijgt op de Bieden & Wonen-licentie met daarbij behorende software gebouwd op de blockchain, de applicatie en de know-how.

Bekijk online biedplatform

 

Toekomstvisie

JIj de sales, wij de rest

Bij Bieden & Wonen zijn wij dagelijks bezig om het de franchisenemer aangenaam te maken. Door middel van de door ons ontwikkelde software webapplicatie kan jij en jouw opdrachtgever het verkoopproces live monitoren. Als jouw kwaliteit sales en communicatie is, dan is zelfstandig ondernemerschap binnen onze franchise formule iets voor jou. Wij hebben door middel van onze software het grootste gedeelte van je werkzaamheden geautomatiseerd. Jij focust op klanten en bezichtigingen. Communicatie naar klanten is belangrijk voor je eigen succes en daar is onze software op ingericht. Door onze slimme software heb je geen fysiek kantoor meer nodig en bespaar je dus behoorlijk wat kosten.

lage franchise kosten
proefperiode mogelijk
kantoor is geen vereiste

JIj de sales, wij de rest

Even bellen?

Enthousiast geworden? Vraag onder aan deze pagina meer informatie aan over onze franchise formule of bel rechtstreeks met de oprichter van de formule Caspar Phijffer.

Eigenaar Caspar Phijffer
0638209760

Informatie aanvragen

Zou jij graag een eigen franchise makelaardij willen starten van Bieden & Wonen en je willen onderscheiden in de woningmarkt als makelaar? Kom gerust eens langs voor een kopje koffie en een presentatie van onze formule en software applicatie. ☕  Wees gerust we zullen het eerste gesprek niet té innovatief maken!

Stap 1 van 2

  • Vul hier in in welke regio jij een exclusief werkgebied zou willen hebben van 300.000 inwoners.
  • Onder welke naam kunnen we je vinden op LinkedIn?

Het team

Caspar Phijffer
Caspar Phijffer
Eigenaar
E-mail me
Marieke Bresser
Marieke Bresser
Assistent makelaar
E-mail me
Yunthai Hu
Yunthai Hu
Verkoopmakelaar
E-mail me
Sam Yeh
Sam Yeh
Verkoopmakelaar
E-mail me
Cindy Huigen
Cindy Huigen
Verkoopmakelaar
E-mail me
Rogier Heuckeroth
Rogier Heuckeroth
Verkoopmakelaar
E-mail me
Marco Verbeek
Marco Verbeek
Verkoopmakelaar
E-mail me
Rink Dobbenga
Rink Dobbenga
Verkoopmakelaar
E-mail me
Arend Verbeek
Arend Verbeek
Verkoopmakelaar
E-mail me
Aris Diepeveen
Aris Diepeveen
Verkoopmakelaar
E-mail me
Alvar van der Spek
Alvar van der Spek
Backoffice medewerker
E-mail me
Jaco den Hollander
Jaco den Hollander
Makelaar
E-mail me