Funda Vastgoedpro

Start jouw eigen franchise makelaardij.
Huizen verkopen via een open en eerlijk biedplatform?

Ben jij ondernemer of wil jij zelfstandig gaan ondernemen? En trekt de makelaardij branche jou aan maar wil jij ook het gesjoemel in de woningmarkt tegen gaan? Bieden en Wonen zoekt ondernemers in Nederland die woningen op transparante wijze via ons biedplatform willen gaan verkopen en zich als franchise makelaar bij ons aan sluiten.

Transparant biedingsplatform
Rayon exclusiviteit
Geen makelaarsdiploma vereist
Opleidingen aangeboden

Bij Bieden en Wonen zijn we op zoek naar enthousiaste ondernemers die open staan voor een nieuwe uitdaging: het exploiteren van één of meer van onze franchise werkgebieden binnen de unieke transparante formule van Bieden en Wonen… Door de behoefte naar een transparantere woningmarkt van woningbezitters groeien wij snel. Ben jij ambitieus en wil jij ook het gesjoemel van makelaars tegen gaan in de woningmarkt, dan zijn wij mogelijk op zoek naar jou.

Wat ga je doen?

Als franchisenemer ben je de exclusieve eigenaar van één of meerdere franchise werkgebieden met een eigen (exclusief) rayon. Hierbij heb je verantwoordelijkheden. Je geeft naar eigen inzicht jouw input voor het laten groeien van jouw Bieden en Wonen onderneming. Voornamelijk richt jij je op de werkzaamheden waar jij omzet realiseert voor jouw Bieden en Wonen vestiging. Dat betekend dat je voornamelijk met de sales bezig houdt in de makelaardij. De centrale organisatie regelt alle bijkomende zaken zoals backoffice, administratie en facturatie voor jou. Na verloop van tijd neem je handelsagenten onder jou aan en stuur jij deze aan.

Jouw kwaliteiten

• Affiniteit en/of ervaring met makelaardij dienstverlening
• Ondernemend
• Leiderschap
• Resultaatgericht
• Cijfermatig inzicht en analytisch vermogen
• Minimaal HBO werk- en denkniveau
• Pro actief
• Goede contactuele eigenschappen
 

Bekijk ons open biedingsplatform

De afbeelding hieronder geeft een voorbeeld weer van onze eerlijke open biedingsprocedure. Wij maken de woningmarkt transparant en eerlijk door middel van daarvoor speciaal geprogrammeerde en ontwikkelde software. Klik hier om de onderstaande woning op ons platform te bekijken.

Bieden en Wonen als franchisegever

Bieden en Wonen Nederland (Bieden en Wonen hoofdkantoor) gevestigd met haar hoofdkantoor in Amsterdam Zuid oost is de overkoepelende organisatie die de formule van Bieden en Wonen beheert. Bieden en Wonen ondersteunt je maximaal in je ondernemerschap en zorgt voor het landelijk op de kaart zetten en houden van het merk Bieden en Wonen.
Je krijgt alle middelen aangeleverd die je nodig hebt om succesvol te kunnen zijn. Van automatisering en het afsluiten van arrangementen met aanbieders tot de landelijke marktbewerking om bestaande en nieuwe klanten aan te spreken.

Dit ben jij, de ideale franchisenemer:

Ondernemen zit jou in het bloed. Je toont leiderschap en draagt graag verantwoordelijkheden. Je bent in het bezit van een resultaatgerichte instelling met oog voor de lange termijn. Je bekommert je om de toekomst van je klanten, van je Bieden en Wonen werkgebied of vestiging en je medewerkers en uiteraard van de Bieden en Wonen-formule. Je houdt ervan écht het verschil te maken in een sterk concurrerende markt die continu in beweging is. Daarnaast werk jij graag mee aan de missie van Bieden en Wonen om de woningmarkt eerlijk en transparant te maken door middel van daarvoor speciaal ontwikkelde bied software.

Het enthousiasme spat van je af en je hebt meer dan voldoende kennis in huis, zoals minimaal HBO werk- en denkniveau, goed met rekenwerk, communicatief vaardig en zeer goede sales vaardigheden.
Uiteraard is een grote affiniteit en ervaring binnen de vastgoed en/of makelaardij dienstverlening een pré en in veel gevallen een absolute vereiste, maar we houden de mogelijkheid open om ook in contact te komen met kandidaten die misschien wat minder ervaring hebben maar wel het juiste ondernemersbloed bezitten.
Door onze diversiteit in werkgebieden verschilt het gewenste profiel voor de franchisenemer per locatie en marktgebied. Een vereiste is wel dat je uiteindelijk voldoet aan de eisen rondom alle sales.

Enkele voordelen voor franchisenemers

Lead generatie

Centraal draaien wij campagnes en leveren jou de leads aan voor de verkoop. Jij converteert deze naar opdracht en eigen omzet. Indicatief werden er in 2020 gemiddeld 36 woningen per franchise werkgebied verkocht.

Makelaarsdiploma geen vereiste

Een makelaarsdiploma is geen vereiste om binnen de formule te kunnen ondernemen. Een goede mensen kennis, communicatieve vaardigheden en het juiste ondernemersprofiel wel. Niet iedereen kan zomaar starten. Wij screenen samen met onze consult Koelewijn & Partners de aspirant franchisenemers.

Biedingen via online biedingsplatform

Bieden en Wonen onderscheidt zich in de markt op het gebied van technologie en haar unieke biedplatform. Wij verkopen al sinds 2008 woningen via ons openbare online biedingsplatform welke wij speciaal hebben ontwikkeld om een transparante woningmarkt te creëren. De behoefte naar transparantie wordt steeds groter en wij spelen hier al bijna 15 jaar op in!
 

Bieden en Wonen op NPO1

Bekijk hier de video van wat er in de tweede kamer op 7 september 2021 werd gezegd door onze Minister Ollongren.
 

Interesse?

Laat dan van je horen. Stuur minimaal je inspirerende motivatie met CV naar ons toe.
Voor de volledigheid: een screening, het opstellen van prognoses en een eventuele assessment vormen een onderdeel van de selectieprocedure. Wij zijn ook bereikbaar rechtstreeks via het e-mail adres franchise@biedenenwonen.nl en de formule eigenaar Caspar Phijffer kan bereikt worden op 0638209760.

Stap 1 van 3

  • Vul hier in welk werkgebied je eventueel interesse hebt om een vestiging te openen.

Succesverhalen

+ 7%!
Richtprijs
€ 325.000
+ 7%!
Richtprijs
€ 275.000
+ 7%!
Richtprijs
€ 325.000
+ 7%!
Richtprijs
€ 295.000
+ 7%! + 14%!
Richtprijs
€ 285.000
+ 7%! + 8%!
Richtprijs
€ 260.000
+ 7%!
Richtprijs
€ 400.000
+ 7%!
Richtprijs
€ 1.000.000
+ 7%!
Richtprijs
€ 300.000
+ 7%!
Richtprijs
€ 275.000
+ 7%!
Richtprijs
€ 194.000
+ 7%!
Richtprijs
€ 245.000
+ 7%!
Richtprijs
€ 725.000
+ 7%!
Richtprijs
€ 225.000
+ 7%!
Richtprijs
€ 300.000
+ 7%!
Richtprijs
€ 100.000
+ 7%!
Richtprijs
€ 175.000
+ 7%!
Richtprijs
€ 380.000
+ 7%!
Richtprijs
€ 231.500
+ 7%!
Richtprijs
€ 500.000
+ 7%!
Richtprijs
€ 350.000
+ 7%!
Richtprijs
€ 180.000
+ 7%!
Richtprijs
€ 389.500
+ 7%!
Richtprijs
€ 339.000
+ 7%!
Richtprijs
€ 395.000
+ 7%!
Richtprijs
€ 245.000
+ 7%!
Richtprijs
€ 410.000
+ 7%!
Richtprijs
€ 325.000
+ 7%! + 5%!
Richtprijs
€ 125.000
+ 7%! + 7%!
Richtprijs
€ 395.000
+ 7%!
Richtprijs
€ 169.500
+ 7%!
Richtprijs
€ 249.500