Iedereen een kans om een bod uit te brengen. Wel zo eerlijk.

Heb jij je droomhuis via Bieden en Wonen gevonden? Na de bezichtiging kun je direct online meebieden op de woning. Iedereen krijgt een eerlijke kans.

Bieden op een huis is een zenuwslopende bezigheid. Kun je onder de vraagprijs gaan zitten, of is het in jouw regio noodzakelijk om fors boven de vraagprijs te bieden? Het traditionele proces van het uitbrengen van een bod is een onoverzichtelijk proces van bieden. Bij Bieden en Wonen brengen wij hier al 12 jaar verandering in. Alle woningen die worden verkocht via Bieden en Wonen, worden verkocht via ons online biedsysteem. Een transparant systeem waar je als bieder precies kan zien wat andere geïnteresseerden hebben geboden, zodat je altijd een eerlijke prijs voor je woning zult betalen.


“Het online bieden is een echte verademing. Prettig geholpen en professioneel begeleid met de aankoop van onze woning.”

 

– Rob en Inge uit Utrecht kochten een woning via Bieden en Wonen

Bekijk alle beoordelingen


Hoe werkt het?

1. Plan je bezichtiging

Plan je bezichtiging voor de woning in via de Funda advertentie of telefonisch via 085 130 23 61.

2. Online registratie

Je dient jezelf via deze link te registreren om mee te kunnen bieden op een woning. Je gegevens worden daarna gecontroleerd door de notaris. Vervolgens hoor je binnen 1 werkdag per e-mail of je profiel als bieder is goedgekeurd.

3. Bieden

Via de advertentie op Funda en onze website vind je de start- en eindtijd van de online veiling. Tot het sluiten van de veiling kun je meerdere biedingen plaatsen als bieder. Alle biedingen zijn online zichtbaar en worden real time getoond. Tijdens het laatste uur van de veiling neemt de veilingmeester contact op met alle biedende partijen.

4. Acceptatie bod

De verkopende partij heeft na het aflopen van de veiling 3 werkdagen de tijd om het beste bod te kiezen. Dit wordt ook wel het gun traject genoemd. Binnen deze 3 werkdagen hoor je of jouw bod het winnende bod is. De Bieden en Wonen makelaar neemt hierover contact met je op.

Winnende bod?

Is jouw bod het winnende bod? Gefeliciteerd! De makelaar van Bieden en Wonen stelt de voorlopige koopovereenkomst op en zorgt voor de algehele afhandeling met de notaris voor de eigendomsoverdracht van de woning.
Registreer als bieder

Veilingkosten

Naast de koopsom betaalt de koper de gebruikelijke kosten koper. In de koopsom zit tevens de veilingfee verwerkt, welke aan de verkoper wordt voldaan. De veilingfee is dus onderdeel van de koopsom en kan hierdoor eventueel mee worden gefinancierd in de hypotheek voor de woning van de koper. Bieden en Wonen verrekent de gemaakte verkoopkosten via de nota van afrekening.

Financieringscheck

Wij adviseren elke bieder om een hypotheek berekening te laten uitvoeren. Heb je nog geen hypotheekadviseur? We brengen je graag in contact met een van onze partners.
Gratis hypotheekgesprek

Ons team

Caspar Phijffer

Algemeen Directeur & Eigenaar

caspar@biedenenwonen.nl
06 38 20 97 60

Marieke Bresser

Office Manager

marieke@biedenenwonen.nl
085 130 23 61

Niels Kooijman

Veilingmeester

veilingen@biedenenwonen.nl
06 53 50 07 02

Roland van Starrenburg

Verkoopmakelaar

roland@biedenenwonen.nl
06 11 12 30 55

Rink Dobbenga

Verkoopmakelaar

rink@biedenenwonen.nl
06 55 84 45 00

Robert Migchielsen

Verkoopmakelaar

robert@biedenenwonen.nl
06 34 97 42 85

Marco Verbeek

Verkoopmakelaar

marco@biedenenwonen.nl
06 54 27 53 32

Ralph Berkel

Verkoopmakelaar

ralph@biedenenwonen.nl
06 11 75 24 85

Sathis Jairam

Verkoopmakelaar

sathis@biedenenwonen.nl
06 52 06 12 34

Arend Verbeek

Verkoopmakelaar

arend@biedenenwonen.nl
06 28 27 42 90