Starten als franchise makelaar?
Op zoek naar een franchise formule?
Bezoek onze open dag.

Als jij er al langer over nadenkt om zelfstandig te ondernemen als makelaar in de makelaardij bij een franchise formule kom dan kosteloos naar onze Franchise Open Dag waarop wij een presentatie geven over de voordelen met het starten als franchisenemer bij onze unieke transparante makelaarsformule Bieden en Wonen. ☕ De Franchise Open Dag is op 16 december 2021 v.a. 11:15 uur te Amsterdam.
Starten als franchise makelaar? <br data-lazy-src=
 

Over onze formule

Bieden en Wonen is een franchise formule, opgericht in 2008. Wij zijn actief in de makelaardij en richten ons op het transparant maken van het koopproces in de woningmarkt via ons online biedingsplatform. Verkopers kiezen voor Bieden en Wonen omdat wij hun woning per opbod online verkopen. Kopers hebben gedurende dit traject online, via ons biedplatform, inzage in de biedingen en daarmee eerlijkheid. Bekijk de video hieronder hoe een online opbod veiling werkt.

 

Voorbeeld online bieden


Biedingen worden online via onze op maat gemaakte software gedaan. Alle biedingen staan altijd onder toezicht van onze notaris. Dit zorgt voor transparantie in de woningmarkt.

 

Nog niet helemaal zeker?

Ben je nog niet zeker of je als ondernemer bij onze franchise formule zal passen? Maar zou je wel graag willen starten als makelaar in de makelaardij bij een franchise formule met volledige ondersteuning? Het is lastig om als ondernemer de juiste franchise formule in de makelaardij te kiezen. Om deze reden organiseren wij een eigen Franchise Open Dag op 16 december 2021 voor ondernemers die nieuwsgierig zijn naar onze unieke makelaars franchise formule om via een presentatie meer te weten te komen over de voordelen bij Bieden en Wonen. Wil je eerst telefonisch meer informatie? Neem contact op met de formule eigenaar Caspar Phijffer via 0638209760. Of meld je direct aan voor de presentatie van ons op 16 december 2021 v.a. 11:15 uur via het formulier hieronder.

Wij gaan zorgvuldig om met jouw gegevens. Meer informatie vind je in onze privacyverklaring.