Recente Objecten

loading...

+31 (0) 85 130 23 61

|

info@biedenenwonen.nl

Maandag t/m Vrijdag 9:00 - 18:00


7 vestigingen in Nederland

DE HOOGSTE BIEDINGEN VIA ONS BIEDPLATFORM!

Met het huidige tekort aan woningaanbod in de woningmarkt zien wij op steeds meer plaatsen in Nederland dat er actief over de vraagprijs heen wordt geboden. Actieve gegadigden laten wij tegen elkaar opbieden. Door middel van ons opbod platform kunnen wij verkopers zekerheid geven voor een minimale verkoopopbrengst. Tevens is dit ook vaak de maximale marktwaarde van het huis. Bereken vrijblijvend op onze website wat de maximale marktwaarde van uw huis is.

MAXIMALE VERKOOPPRIJS

U bereikt bij Bieden en Wonen de maximale marktwaarde van uw woning doordat wij een breed kopersbereik realiseren voor uw object en deze brede doelgroep tegen elkaar op laten bieden. Verkoop in deze oververhitte woningmarkt dus per opbod.

TRANSPARANTIE

Transparantie in de woningmarkt is er nauwelijks. Wij gebruiken onze verkoop werkwijze om u inzicht te geven in de onderhandelingen. Zo zijn alle partijen gerust gesteld van een goede afhandeling van het traject en de nazorg.

KOPERSBEREIK

Dit is niet geheel onbelangrijk bij het verkopen van het object. Wij hebben een bereik van meer dan 4,1 miljoen potentiële kopers en promoten uw woning met nieuwe marketing tools, zoals o.a. een online virtuele woningtour.

VERKOOPSNELHEID

Wanneer een Bieden en Wonen adviseur vrijblijvend een waardebepaling bij u heeft gedaan schatten wij de verkoopbaarheid van uw woning in en bekijken wij of het een geschikt object is voor onze verkoopmethode. 

 

GRATIS WAARDEBEPALING?

Ons Team

John Balk

Selling agent

Carla Janssen

Selling agent

Helga Sauer

Selling agent

Rob Sauer

Selling agent

Chris Janssen

Selling agent

Roland van Starrenburg

Selling agent

Caspar Phijffer

Selling agent

Bieden en Wonen Hoofdkantoor

Hoofdkantoor AmsterdamSelling agent

Onze verkoopstrategie bestaat uitsluitend uit opbod verkoop. Middels opbieden bereiken wij gegarandeerd de hoogste verkoopopbrengst. U als verkoper van uw woning wilt dat toch ook? Bieden en Wonen helpt u daarmee. Wij laten een bredere doelgroep tegen elkaar opbieden. Dat zorgt uiteindelijk voor de maximale marktwaarde. Uiteraard is dit onder begeleiding van een lokale woningmarkt adviseur én uiteindelijk de notaris. 

 

Klik hier om meer te lezen over onze opbod strategie.

Wij behartigen uw belangen én verrichten ons werk op transparante werkwijze. Onder toezicht van een notaris zullen biedingen gedaan worden. Deze transparantere werkwijze zorgt voor een zorgvuldig verkoopproces. Tevens zorgt deze transparantere aanpak voor een realistischer hoogste bod. 

Onze nieuwe opbod verkoop werkwijze zorgt op transparante wijze voor de hoogste verkoopopbrengst. Hiervoor zijn uiteraard gegadigden nodig. Wij realiseren een bredere doelgroep van potentiële kopers dan een traditioneel proces. Dit komt doordat wij de focus op internet marketing leggen en een unieke én opvallende Funda plaatsing doen. Ons bereik bestaat uit ruim 4,1 potentiële kopers.

Wij streven ernaar ons aanbod binnen 30 dagen zorgvuldig te verkopen. Op basis van een grondige analyse zal één van onze adviseurs bij u langs komen om te kijken of uw woning verkoopbaar is én geschikt is voor ons opbod verkoop traject. Het is een nieuwe verkoop methodiek en dus zal een expert u gedurende het verkooptraject begeleiden.