Recente veilingobjecten

loading...

+31 (0) 85 130 23 61

|

info@biedenenwonen.nl

Maandag t/m Zaterdag 9:00 - 20:00

OPBOD STRATEGIE
Met online opbieden bereikt u op een transparante wijze de meest realistische en marktconforme prijs van uw woning. Opbieden zorgt er in de huidige markt voor dat een woning voor een mogelijk hogere prijs weg gaat dan waar hij in eerste instantie op was getaxeerd. Een steeds populairdere werkwijze die onze opdrachtgevers hanteren om zowel op Funda meer bekijks te krijgen als op andere websites. Een vanafprijs trekt simpelweg een breder publiek voor de woning aan in kortere periode. 

 

HUIS PER OPBOD BINNEN 30 DAGEN VERKOPEN?

WAT IS UW HUIS WAARD MET OPBIEDEN?

OPBIEDEN
Bieden en Wonen zet woningen op een andere manier in de markt. Wij hanteren een speciale Funda vermelding voor onze woningen. Wij noemen dit de vanafprijs-vermelding. Hiermee bereiken wij een bredere doelgroep van potentiële kopers. Dit kopersbereik bestaat uit ruim 41 miljoen gegadigden per maand. Onze opbod strategie is inmiddels een bewezen verkoopsucces. Onze lokale expert komt graag vrijblijvend bij u langs op afspraak om alles te bespreken.

 

ACTIEF IN NEDERLAND
Bieden en Wonen beschikt landelijk over lokale markt experts die deze opbod werkwijze graag aan u voorleggen. Zij zijn allen gecertificeerd en weten als geen ander hoe zij uw unieke object op de markt in kaart moeten brengen. Plan hieronder een afspraak in en krijg direct vrijblijvend advies.

Leave Your Comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *