Uitgelichte Objecten

loading...

+31 (0) 85 130 23 61

|

info@biedenenwonen.nl

Maandag t/m Vrijdag 9:30 - 17:30

DÉ GROOTSTE ONLINE HUIZENVEILING VAN NEDERLAND

UW HUIS VEILEN? 

Bieden en Wonen is landelijk de grootste online huizenveiling in Nederland. Wij organiseren online veilingen met onze eigen Bieden en Wonen makelaars en beschikken over meerdere vestigingen in Nederland. Bieden en Wonen organiseert vrijwillige internet veilingen (dit is geen executieveiling). Dit wordt steeds populairder onder woningeigenaren om bijvoorbeeld óók een hogere verkoopopbrengst te realiseren. Wij zetten uw woning volgens onze opbod verkoopmethode in de markt. Hoe werkt dit? 

 

Vanafprijs
Uw woning wordt aangeboden met een vanafprijs. De vanafprijs wordt bepaald o.b.v. een taxatie / waardebepaling door een van onze eigen Bieden en Wonen makelaars. Wij adverteren ook met deze gestelde vanafprijs. Het werkt tevens zeer goed als marketing tool.

Geen executieveiling, geen verplichte verkoop!
Dit is een vrijwillige internet veiling. U bent dus nooit verplicht om uw woning te verkopen als het juiste bod niet is bereikt. U houdt altijd de touwtjes in handen en heeft het recht van gunnen na de bied rondes aan de hoogste bieder(s).

Bel ons vrijblijvend
+31 (0) 85 130 23 61

Huis vrijwillig per opbod veilen

Is uw huis geschikt om
binnen 30 dagen te verkopen?

Verkoopdatum
Wij spreken een bepaalde verkoopdatum af waarop wij uw woning verkopen. Normaliter is dit 30 dagen vooruit. Maar dit verschilt per markt én dit hangt af van de beschikbaarheid van onze veiling catalogus. Omdat elke lokale markt verschilt ten opzichte van andere markten in het land, hebben wij Bieden en Wonen makelaars die u begeleiden gedurende het hele verkooptraject. Zij zijn opgeleid om in uw markt het deze opbod veiling goed te laten verlopen. Bekijk hier onze vestigingen. Onze makelaar bij u in de buurt komt graag vrijblijvend bij u langs. Bekijk hier onze Bieden en Wonen makelaars.

Prominente plaatsing Funda

Verder wordt uw huis uiteraard ook op Funda.nl geplaatst. Er komt een speciale veiling vermelding bij te staan zodat uw woning nog net even wat beter opvalt. Omdat Bieden en Wonen een veilinghuis is en initiatiefnemer op de markt (sinds 2008) kunnen wij speciale labels op Funda aan uw huis toevoegen zodat hij net wat beter wordt gepromoot, dan een traditionele makelaar dat doet. De statistieken van Funda vertellen dat potentiële kopers sneller naar woningaanbod kijken waar een veilingvermelding bij staat. Bij Bieden en Wonen maakt u dus ook nog eens gebruik van dit voordeel.

Je huis vrijwillige per opbod veilen?

Lees hier meer over het vrijwillig veilen van je huis

Bieden en Wonen
BIEDEN
HOFGEEST 77 - AMSTERDAM
€277.500 / bieden vanaf
95m2 
- 1 3
Onderhands bieden U kunt onderhands bieden op deze woning door uw email naar info@biedenenwonen.nl te sturen. Het dossiernummer van dit…
Bieden en Wonen
VERKOCHT
LOOTSSTRAAT 28-2 - AMSTERDAM
VERKOCHT 
40m2 
1 1
-ENGLISH- Live bidding term will open at 10th of April 2019 at 4PM Live bidding term will close at 10th…
Bieden en Wonen
BIEDEN
PIETER LANGENDIJKSTRAAT 38-2 - AMSTERDAM
€374.950 / bieden vanaf
56m2 
1 1
-ENGLISH- Live bidding term will open at 18th of April 2019 at 4PM Live bidding term will close at 18th…
  • op funda
  • Speciale woningpromotie met droomhuis online virtuele woningtour
  • woning promotie verkoop woning