Uitgelichte Objecten

loading...

+31 (0) 85 130 23 61

|

info@biedenenwonen.nl

Maandag t/m Vrijdag 9:00 - 18:00

DÉ GROOTSTE ONLINE HUIZENVEILING VAN NEDERLAND

UW HUIS VEILEN? 

Bieden en Wonen is landelijk de grootste online huizenveiling in Nederland. Wij organiseren online veilingen met onze eigen Bieden en Wonen makelaars en beschikken over meerdere vestigingen in Nederland. Bieden en Wonen organiseert vrijwillige internet veilingen (dit is geen executieveiling). Dit wordt steeds populairder onder woningeigenaren om bijvoorbeeld óók een hogere verkoopopbrengst te realiseren. Wij zetten uw woning volgens onze opbod verkoopmethode in de markt. Hoe werkt dit? 

 

Vanafprijs
Uw woning wordt aangeboden met een vanafprijs. De vanafprijs wordt bepaald o.b.v. een taxatie / waardebepaling door een van onze eigen Bieden en Wonen makelaars. Wij adverteren ook met deze gestelde vanafprijs. Het werkt tevens zeer goed als marketing tool.

Geen executieveiling, geen verplichte verkoop!
Dit is een vrijwillige internet veiling. U bent dus nooit verplicht om uw woning te verkopen als het juiste bod niet is bereikt. U houdt altijd de touwtjes in handen en heeft het recht van gunnen na de bied rondes aan de hoogste bieder(s).

Bel ons vrijblijvend
+31 (0) 85 130 23 61

Huis vrijwillig per opbod veilen

Is uw huis geschikt om
binnen 30 dagen te verkopen?

Verkoopdatum
Wij spreken een bepaalde verkoopdatum af waarop wij uw woning verkopen. Normaliter is dit 30 dagen vooruit. Maar dit verschilt per markt én dit hangt af van de beschikbaarheid van onze veiling catalogus. Omdat elke lokale markt verschilt ten opzichte van andere markten in het land, hebben wij Bieden en Wonen makelaars die u begeleiden gedurende het hele verkooptraject. Zij zijn opgeleid om in uw markt het deze opbod veiling goed te laten verlopen. Bekijk hier onze vestigingen. Onze makelaar bij u in de buurt komt graag vrijblijvend bij u langs. Bekijk hier onze Bieden en Wonen makelaars.

Prominente plaatsing Funda

Verder wordt uw huis uiteraard ook op Funda.nl geplaatst. Er komt een speciale veiling vermelding bij te staan zodat uw woning nog net even wat beter opvalt. Omdat Bieden en Wonen een veilinghuis is en initiatiefnemer op de markt (sinds 2008) kunnen wij speciale labels op Funda aan uw huis toevoegen zodat hij net wat beter wordt gepromoot, dan een traditionele makelaar dat doet. De statistieken van Funda vertellen dat potentiële kopers sneller naar woningaanbod kijken waar een veilingvermelding bij staat. Bij Bieden en Wonen maakt u dus ook nog eens gebruik van dit voordeel.

Je huis vrijwillige per opbod veilen?

Lees hier meer over het vrijwillig veilen van je huis

Bieden en Wonen
BIEDEN
Zuiderweg 2-159 - HALFWEG
€169.500 / bieden vanaf
63m2 
1 2 3
  BEKIJK HIER DE VIRTUELE WONING TOUR   Biedtermijn opent op 1 februari 2019 om 17:00 uur Biedtermijn sluit op…
Bieden en Wonen
BIEDEN
Sloterweg 110 - BADHOEVEDORP
€399.000 / bieden vanaf
92m2 
1 1 4+2
  KLIK HIER VOOR EEN VIRTUELE WONING TOUR   Biedtermijn opent op 4 januari 2019 om 9:00 uur Biedtermijn sluit…
Bieden en Wonen
BIEDEN
Hoofdstraat 11 - EENRUM
€250.000 / bieden vanaf
229m2 
1 1 3
Biedtermijn opent op 31 januari 2019 om 18:00 uur Biedtermijn sluit op 1 februari 2019 om 19:00 uur Bieden kan…
  • op funda
  • Speciale woningpromotie met droomhuis online virtuele woningtour
  • woning promotie verkoop woning