Recente veilingobjecten

loading...

+31 (0) 85 130 23 61

|

info@biedenenwonen.nl

Maandag t/m Zaterdag 9:00 - 20:00

HUIS VRIJWILLIG VEILEN

UW HUIS VEILEN? 

Dan bent u bij Bieden en Wonen aan het juiste adres. Bieden en Wonen organiseert vrijwillige internet veilingen (dit is geen executieveiling). Dit wordt steeds populairder onder woningeigenaren. Wij zetten uw woning volgens onze opbod verkoopmethode in de markt. Hoe werkt dit? 

 

Vanafprijs
Uw woning wordt aangeboden met een vanafprijs. Deze kan in sommige gevallen ietwat lager zijn dan de getaxeerde prijs van uw huis. Wij adverteren ook met deze vanafprijs. Het werkt zeer goed als marketing tool.

Bel ons vrijblijvend
+31 (0) 85 130 23 61

Huis vrijwillig per opbod veilen

Is uw huis geschikt om
binnen 30 dagen te verkopen?

Verkoopdatum
Wij spreken een bepaalde verkoopdatum af waarop wij uw woning verkopen. Normaliter is dit 30 dagen vooruit. Maar dit verschilt per markt. Omdat elke lokale markt verschilt ten opzichte van andere markten in het land, hebben wij Bieden en Wonen experts die u kunnen begeleiden gedurende het hele verkooptraject. Dit zijn Bieden en Wonen makelaars. Bekijk hier onze vestigingen. Onze expert bij u in de buurt komt graag vrijblijvend bij u langs.

Prominente plaatsing Funda

Verder wordt uw huis uiteraard ook op Funda.nl geplaatst. Er komt een speciale veiling vermelding bij te staan zodat uw woning nog net even wat beter opvalt. De statistieken van Funda vertellen dat potentiële kopers sneller naar woningaanbod kijken waar een veilingvermelding bij staat. Bij Bieden en Wonen maakt u dus ook nog eens gebruik van dit voordeel.

 

Geen executieveiling
Dit is een vrijwillige internet veiling. U bent dus nooit verplicht om uw woning te verkopen als het juiste bod niet is bereikt. U houdt altijd de touwtjes in handen en heeft het recht van gunnen na de bied rondes aan de hoogste bieder(s).

Je huis vrijwillige per opbod veilen?

Lees hier meer over het vrijwillig veilen van je huis